κομψό κρεβάτι σοφίτας στο διαμέρισμα του Λονδίνου και στενές σκάλες

Κομψό διαμέρισμα στο Λονδίνο με σχεδιασμό που εξοικονομεί χώρο

Τον τελευταίο καιρό, ο σχεδιασμός των μικρών διαμερισμάτων ήταν συχνά μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για τους σχεδιαστές. Τα μοντέρνα διαμερίσματα και τα στούντιο στη σοφίτα σε κομψές και περιζήτητες πόλεις όπως το Λονδίνο και η Νέα Υόρκη έχουν γίνει χαρακτηριστικά της αστικής τους γοητείας. Η εισαγωγή λύσεων εξοικονόμησης χώρου εξασφαλίζει μεγαλύτερη τετραγωνική επιφάνεια που μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά.

Σήμερα μιλάμε για ένα υπέροχο διαμέρισμα, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή Camden Borough του Λονδίνου. Εδώ, κάθε ίντσα χρησιμοποιείται για τη δημιουργία ενός εργονομικού σπιτιού με αποκλειστικές και υπέροχες λύσεις εσωτερικού σχεδιασμού.

Απλή ατμόσφαιρα και βέλτιστη λειτουργικότητα

κομψό διαμέρισμα στο Λονδίνο εργονομική δερμάτινη πολυθρόνα

Στενά σκαλοπάτια οδηγούν πάνω από το δεύτερο επίπεδο απευθείας στη βεράντα του τελευταίου ορόφου

κομψό διαμέρισμα στο Λονδίνο τριών επιπέδων

Φρέσκες πινελιές σε ρίγες

κομψό διαμέρισμα του Λονδίνου, πολύχρωμο ριγέ κλινοσκεπάσματα

Εξαντλείτε τις δυνατότητες των κάθετων γραμμών στο μέγιστο. Επιπλέον, αυτό το μέρος είναι ένα υπέροχο παράδειγμα του μείγματος αισθητικής και αντισυμβατικού σχεδιασμού.

Κατά τη γνώμη μου, το πιο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό του διαμερίσματος είναι το κρεμαστό υπνοδωμάτιο πάνω από το σαλόνι. Ένα υπνοδωμάτιο πλήρους μεγέθους θα ήταν σχεδόν αδύνατο σε αυτό το μικρό διαμέρισμα. Το κρεμαστό κρεβάτι είναι προσβάσιμο μέσω μιας στενής σκάλας. Αυτό εξοικονομεί πολύ χώρο για τα πόδια.

Τα γυάλινα πάνελ πάνω από το κρεβάτι δημιουργούν την ορθογώνια οροφή που οδηγεί στη βεράντα. Αυτό καθιστά την ιδέα ενός υπνοδωματίου υψωμένου πάνω από το πάτωμα ακόμη πιο συναρπαστική.

Στο σαλόνι υπάρχει ένας απλός καναπές από τη μία πλευρά και ένας χώρος εργασίας από την άλλη. Ένα άνετο Eames lounger κάθεται βασιλικά στην καρδιά ολόκληρου του εξοπλισμού. Ο συνδυασμός τραπεζαρίας και κουζίνας προσφέρει επιπλέον εκπλήξεις. Εδώ θα βρείτε όμορφα δημιουργημένα ράφια και κελιά. Ωστόσο, η σχάρα παπουτσιών τραβά αμέσως την προσοχή.

Αλλά η πρώτη έκπληξη έρχεται με τη μορφή μπάνιου και ντους, τα οποία συνδέονται με την τραπεζαρία

κομψό διαμέρισμα του Λονδίνου απλό τραπέζι φαγητού και καρέκλες από ελαφρύ ξύλο

Μπλε διαχωριστικό κοβαλτίου ως εντυπωσιακό

κομψό διαμέρισμα στο Λονδίνο με μπλε διαμέρισμα κοβαλτίου κομψό ράφι παπουτσιών διαμερίσματος του Λονδίνου και λευκή ντουλάπα

Μια μπανιέρα με κουρτίνες έχει επίσης προστεθεί εδώ. Κάτι τέτοιο είναι πραγματικά εκκεντρικό και πρωτότυπο. Αλλά αυτή η προσθήκη δεν μειώνει το κεντρικό μήνυμα της τραπεζαρίας.

Μικρή κατοικία κλείνει στην περιοχή του μπάνιου

κομψό διαμέρισμα στο Λονδίνο vintage νύχι

Τα ρετρό κατσαρολάκια φέρνουν περισσότερη άνεση

κομψός πάγκος εργασίας διαμερισμάτων στο Λονδίνο από μασίφ ξύλο

Και εδώ, η εμφάνιση ολοκληρώνεται με ράφια και κουτιά που εξοικονομούν χώρο. Δημιουργικά, ευρηματικά και διακριτικά είναι τα επίθετα που έρχονται στο μυαλό. Και πώς θα χαρακτηρίζατε ένα τέτοιο δωμάτιο;?

Η βεράντα στον τελευταίο όροφο χρησιμεύει τόσο ως κήπος όσο και ως χώρος χαλάρωσης

κομψό διαμέρισμα στο Λονδίνο, βεράντα, ξύλινες σανίδες δαπέδου κομψό φεγγίτη διαμερισμάτων στο Λονδίνο και καθαρός αέρας