πρωτότυπες προθέσεις σχεδιαστών σε ατμόσφαιρα πορτογαλικού μπαρ

Δροσερή ατμόσφαιρα με αυθεντικούς τόνους σχεδιαστών σε ένα πορτογαλικό μπαρ

Όταν μιλάμε για ανατολίτικες εμπνεύσεις στο πλαίσιο σχεδίων δυτικού σχεδιασμού, ένα πράγμα έρχεται συχνά στο μυαλό: απαγορεύτηκαν σχεδόν αποκλειστικά στην επίπλωση των υπέροχων ιαπωνικών κουζινών ή στο περιβάλλον χαλάρωσης των ασιατικών λουτρών που μοιάζουν με σπα..

Στην επίπλωση του Bô Zen Bar, ενός νυχτερινού κέντρου στην πορτογαλική πόλη Μπράγκα, οι εσωτερικοί σχεδιαστές από το Central Arquitectos χρησιμοποίησαν συναρπαστικά μοτίβα και περίεργα μείγματα υλικών με κυρίως ασιατικές επιρροές. Έτσι, σε αυτόν τον υπέροχο χώρο κοινωνικής συνάντησης δόθηκε ένα αυθεντικό και ελκυστικό εσωτερικό που ενσωματώνει μάρμαρο και στοιχεία από επιχρυσωμένο μέταλλο για να δημιουργήσει μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα.

Εντυπωσιακός φωτισμός οροφής

πρωτότυπος-σχεδιαστής-έμφαση-στα-πορτογαλικά-μπαρ-τραπέζι-καρέκλες

Σκοτεινή, δραματική ατμόσφαιρα

πρωτότυπο-σχεδιαστή-τόνους-στα-πορτογαλικά-μπαρ-σκούρο δάπεδο

Παρόλο που ολόκληρο το δωμάτιο τραβάει τα βλέμματα, είναι ο λεπτός σχεδιασμός της οροφής που ξεχωρίζει με την εξαιρετική του παρουσία. Τα επαρκή καθίσματα και η υπέροχη χρήση καθρεπτών τονίζουν την ομορφιά του εσωτερικού. Η διακόσμηση με ξύλινες λεπτομέρειες βοηθά στην επίτευξη ισορροπίας υφής, ενώ ο διακριτικός ενσωματωμένος φωτισμός παίζει τον καθοριστικό ρόλο όταν πρόκειται για τη δημιουργία μιας ήρεμης ατμόσφαιρας. Η επίπλωση του κομψού μπαρ αφήνει την ιδέα μιας απρόσκοπτης ενσωμάτωσης μοντέρνων διακοσμητικών στοιχείων και παραδοσιακών τόνων επίπλωσης, που οφείλουν το τέλειο σχήμα τους στις καθαρές και κομψά καθορισμένες γραμμές.

Με έναν λεπτό και ανεπαίσθητο τρόπο, η προσοχή του επισκέπτη τραβάται αμέσως από τα αισθητικά πλαισιωμένα έργα τέχνης που κοσμούν όλους τους τοίχους. Με την απλά και όμορφα διαμορφωμένη αίθουσα, που υποδηλώνει την είσοδο, τον ελκυστικό χώρο του μπαρ και ένα ιδιωτικό σαλόνι στο πίσω μέρος, το οποίο παραμένει μυστηριωδώς κρυμμένο από τη θέα, το Bô Zen Bar συνδυάζει πολλά συναρπαστικά στοιχεία σε ένα. Εκλεπτυσμένο και αξιολάτρευτο, αυτό το μπαρ φαίνεται να γοητεύει με ένα σχέδιο που είναι τουλάχιστον τόσο μεθυστικό όσο και τα πλάνα που μπορείτε να απολαύσετε εκεί!

Μεγάλο δωμάτιο – το Bô Zen Bar

πρωτότυπες προθέσεις σχεδιαστών σε πορτογαλικές μπάρ αποχρώσεις του καφέ

Μοντέρνα, εργονομικά καθίσματα

πρωτότυπες προθέσεις σχεδιαστών στον πορτογαλικό φωτισμό μπαρ

Απαλός έμμεσος φωτισμός

πρωτότυπη έμφαση σχεδιαστών στα πορτογαλικά έπιπλα μπαρ άνετα

Συνδυασμός διαφορετικών επίπλων καθισμάτων

πρωτότυπες προφορές σχεδιαστών σε μοντέρνο στυλ πορτογαλικού μπαρ

Χαμηλά στρογγυλά τραπέζια

πρωτότυπες προθέσεις σχεδιαστών στο πορτογαλικό μπαρ εμπιστευτικό

Η μπάρα ποτών – δερμάτινη επιφάνεια

πρωτότυπες προθέσεις σχεδιαστών στα πορτογαλικά ρολά μπαρ

Μπαρ σχεδιαστών στην Πορτογαλία

πρωτότυπες προθέσεις σχεδιαστών στο πορτογαλικό μπαρ για πόσιμο

Περίπλοκα στοιχεία σχεδιαστών και δροσερή διακόσμηση

πρωτότυπες προθέσεις σχεδιαστών στα πορτογαλικά τραπεζάκια καφέ

Περισσότερες φωτογραφίες από το μπαρ

πρωτότυπες προθέσεις σχεδιαστών σε πορτογαλικά φωτιστικά δαπέδου  πρωτότυπες προθέσεις σχεδιαστών στο πορτογαλικό δάπεδο μπαρ πρωτότυπες προθέσεις σχεδιαστών σε ένα λαμπερό πορτογαλικό μπαρ πρωτότυπες προθέσεις σχεδιαστών σε πορτογαλικές καρέκλες τραπεζιού πρωτότυπες προθέσεις σχεδιαστών στα μπάνια πορτογαλικών μπαρ πρωτότυπες προθέσεις σχεδιαστών στο πορτογαλικό μπαρ κακό