Μοντέρνο, ημι-μινιμαλιστικό σχέδιο από το WCH Interior Design

σαλόνι μοντέρνο ημι-μινιμαλιστικό σχέδιο

Αυτό το μοντέρνο διαμέρισμα από μια εταιρεία στην Ταϊβάν – Εσωτερικός σχεδιασμός WCH σχεδιασμένο, θα μπορούσε να περιγραφεί ως ημι-μινιμαλιστικό σχέδιο. Προκαλεί ζεστά και φιλόξενα συναισθήματα. Οι έντονα τραβηγμένες γραμμές αυτού του σπιτιού μαλακώνουν αμέσως από την ουδέτερη παλέτα των μπλε-γκρι τοίχων και τις πρόσθετες υφές του δαπέδου και της επίπλωσης.

Η τηλεόραση χωρίζει τους χώρους καθιστικού και τραπεζαρίας

σαλόνι ferhneser προοπτική μοντέρνο ημι-μινιμαλιστικό σχεδιασμό

Ως διαχωριστικό ανάμεσα στους χώρους καθιστικού και τραπεζαρίας, αυτή η μεγάλη, μοναδική τηλεόραση φαίνεται πραγματικά κομψή και υπερβολική.

Τροπικό φυτό τοποθετημένο κοντά στο παράθυρο

ρολά τραπεζαρίας διακοσμητικό δέντρο λουλουδιών

Η τοποθέτηση του τροπικού φυτού κοντά στο παράθυρο δεν είναι μόνο πρακτική αλλά προσθέτει στυλ σε αυτήν την καθαρή τραπεζαρία με διπλά τοιχώματα.

 Μοντέρνο, ημι-μινιμαλιστικό σχέδιο στο υπνοδωμάτιο

κρεβατοκάμαρα επικαλυμμένο κρεβάτι ιδέα σχεδιασμός κομοδίνο

Το επικαλυμμένο κρεβάτι αυτού του δωματίου πλαισιώνεται με τέτοιο τρόπο ώστε το κεφαλάρι να συνεχίζει τον τοίχο του παραθύρου, ο οποίος χρησιμεύει ως γραφείο και στον απέναντι τοίχο ως διακόσμηση.

δωμάτιο-δωμάτιο-ξύλινο δάπεδο-μινιμαλιστικό-γκρι-μοντέρνο

Επένδυση από ξύλινα πάνελ τοίχου περιβάλλουν έναν νεροχύτηΝιπτήρας μπάνιο ημι-μινιμαλιστικό σκοτάδι

Τα ξύλινα έπιπλα δίνουν σε όλο το διαμέρισμα μια σκοτεινή εμφάνισηιδέα σχεδίασης δαπέδου από σκούρο ξύλο Εξαιρετική ημι -μινιμαλιστική εμφάνιση στην τραπεζαρία – τραπέζι και καρέκλες από σκούρο ξύλο, γκρι τοίχοι και ξύλινα πάνελ τραπεζαρία μαύρο ξύλο ημι-μινιμαλιστικό σχέδιοΜέρος του σαλονιού – δερμάτινη καρέκλα, σκαλοπάτια – ημι -μινιμαλιστικός σχεδιασμός σαλόνι δερμάτινη καρέκλα ιδέα μοντέρνο ημι-μινιμαλιστικό σχέδιο taiwan wchΗμι -μινιμαλιστικός σχεδιασμός από την WCH Interieur – ιδέα σαλονιού  Η πλευρά του καθιστικού φαίνεται μοντέρνο ημι-μινιμαλιστικό σχέδιο