μοντέρνο εκλεκτικό διαμέρισμα ανασχεδιασμός καναπέ σαλονιού

Ένα ζευγάρι από το Βανκούβερ μετατρέπει ένα συγκρότημα μπισκότων σε έναν προσωπικό χώρο με εκλεκτική αίσθηση.

Ο Τσαντ Φαρκουάρσον και ο Γουέιν ΜακΓκίλ δεν μπορούν να το βοηθήσουν, συχνά παίρνουν μαζί τους τη δουλειά τους στο σπίτι. Αλλά δεν είναι οι εννέα έως πέντε δουλειές της (η Τσαντ εργάζεται στην κυβέρνηση και ο Γουέιν είναι στο λιανικό εμπόριο)-είναι ο ρόλος της ως ιδιοκτήτρια του We Live Like This, της εταιρείας εσωτερικού σχεδιασμού.

Η διασκεδαστική και μοναδική φιλοσοφία πίσω από αυτήν την επιχειρηματική εταιρεία ενθαρρύνει τους ιδιοκτήτες σπιτιού να προχωρήσουν και να πάρουν νέες διακοσμητικές αποφάσεις. Και πουθενά αυτό το μάθημα δεν είναι πιο εμφανές από εκείνο το ζευγάρι των συγκροτημάτων 700 τετραγωνικών ποδιών στο κέντρο του Βανκούβερ. Το σαλόνι εξερευνά ένα εκλεκτικό μείγμα στυλ. Ένας νέος καναπές είναι τέλειος στο σπίτι με ασιατική εμφάνιση, μετατραπεί σε τραπεζάκι σαλονιού. Η λευκή καρέκλα είναι ένα vintage εύρημα καταστήματος και η μοντέρνα καρέκλα με μοτίβο είναι δώρο από έναν φίλο.

Συμπαγής τραπεζαρία – γυάλινο τραπέζι και ντεμοντέ πολυέλαιος

μοντέρνο εκλεκτικό διαμέρισμα επανασχεδιασμός τραπεζαρίας από γυάλινο τραπέζι

Τραπεζαρία: Αυτός ο μεγάλος βελούδινος πάγκος δεν σφίγγει τη μικρή τραπεζαρία και χρησιμεύει επίσης ως κάθισμα για το σαλόνι. Το βλέμμα διατηρείται ελαφρύ με ένα διαφανές γυάλινο τραπέζι, καρέκλες πλεξιγκλάς του 1960, ανοιχτά γυάλινα ράφια και έναν καθρέφτη που διευρύνει οπτικά το χώρο.

Υπερβολικό υπνοδωμάτιο – ελκυστική ταπετσαρία και κεφαλάρι

μοντέρνο εκλεκτικό διαμέρισμα αναδιαμορφώσει υπνοδωμάτιο

Υπνοδωμάτιο: Οι ιδιοκτήτες σπιτιού Chad Farquharson και Wayne McGill χρησιμοποιούν έναν προβολέα πολυμέσων για επικάλυψη και παρακολούθηση εικόνων. “Είναι ένας φθηνός τρόπος για να προσθέσετε δράμα”, λέει ο Τσαντ. Ένα φουντωτό κεφαλάρι δίνει μια νότα μπουντουάρ.

Ευχάριστη γωνιά ανάγνωσης όπου θα μπορούσατε να μάθετε τα μαθήματα ή απλά να απολαύσετε την αγαπημένη σας λογοτεχνία

σύγχρονο εκλεκτικό διαμέρισμα επανασχεδιασμός μάθησης γραφείου στο σπίτι

Μελέτη: Εκχωρήστε ένα δωμάτιο μόνο για ήσυχο χρόνο και χαλάρωση. Σε μια γωνιά της ντουλάπας, μια vintage δερμάτινη καρέκλα προσφέρει το τέλειο σημείο για να απολαύσετε τη θέα της διάσημης χάλκινης στέγης του The Fairmont Hotel Vancouver, να διαβάσετε χρόνο ή να κοιμηθείτε.

Οι ιδιοκτήτες σπιτιού Wayne McGill (αριστερά) και Chad Farquharson (δεξιά) εξέπληξαν πώς άφησαν τον χώρο τους να αντικατοπτρίζει την προσωπικότητά τους.

μοντέρνο εκλεκτικό διαμέρισμα αναδιαμορφώνει ιδιοκτήτη σπιτιού

  1. στυλ

Wayne: Θέλαμε να αμφισβητήσουμε τον εαυτό μας και να μην κάνουμε αυτό που κάναμε στο παρελθόν για το χρώμα, δείχνοντας ταυτόχρονα την προσωπικότητά μας. Θέλαμε να είμαστε σίγουροι ότι ήταν δυνατό / απαλό, αρσενικό / θηλυκό, παλιό / νέο.

  1. αφετηρία

Τσαντ: Αρχικά έπρεπε να γκρεμίσουμε τον γωνιακό τοίχο στο δείπνο. Σχεδιάσαμε τους καθρέφτες και τον πάγκο για να ανοίξουμε το χώρο

  1. Αγαπημένο κομμάτι

Wayne: Δεν έχω αγαπημένο κομμάτι, αλλά μου αρέσουν όλες οι υφές. Θέλαμε το σπίτι μας να είναι πολύ απτό – σε κάνει να περάσεις αυτές τις μικρές στιγμές για να αγγίξεις μογγολικά ριχτάρια, βελούδο, λινό, σουέτ και κασμίρ.

  1. Ατομικό άγγιγμα

Τσαντ: Προσθέσαμε ένα ράφι στη μεγάλη αίθουσα και στη συνέχεια βουρτσίσαμε τον τοίχο. Είναι λειτουργικό και δραματικό τώρα – σπάνιες ιδιότητες για ένα διάδρομο.

Wayne: Κανείς άλλος δεν έχει τοίχο κιμωλίας στο υπνοδωμάτιο και μπορούμε να τον εξατομικεύσουμε ανά πάσα στιγμή.

  1. Αποθηκεύστε και ξεφτιλίστε

Τσαντ: Φθηνά ή ακριβά, νέα ή παλιά, τοπικά ή κοσμικά, όλα παίζουν μεταξύ τους αρκεί να κολλήσουν στις ίδιες αποχρώσεις.

Wayne: Επειδή αγοράζουμε αντικείμενα που προκαλούν κάποιο είδος συναισθήματος, καταλήγουμε σε πράγματα που συνεργάζονται ανεξάρτητα από το κόστος τους.

Ο διάδρομος – ξύλινες πτυσσόμενες καρέκλες προσαρτημένες στον τοίχο προσφέρουν επιπλέον καθίσματα

μοντέρνο εκλεκτικό διαμέρισμα ανασχεδιασμένο πτυσσόμενο ξύλινο καρεκλάκι