σχεδιαστή διαμέρισμα με ροζ τονισμένα μαξιλάρια και σφαιρικό κρεμαστό φωτιστικό

Διαμέρισμα σχεδιαστών με ροζ τόνους – από την καταστροφή στην τόλμη

Μερικοί άνθρωποι ζωγραφίζουν ορατή τέχνη. Άλλοι μαγειρεύουν βρώσιμη τέχνη. Πολλοί περισσότεροι ασχολούνται με την τέχνη. Fawn Galli δημιουργεί κατοικήσιμη τέχνη. Και αυτός είναι ο ορισμός του ροζ.

Ένα διαμέρισμα 240 τετραγωνικών μέτρων με την κουζίνα, την τραπεζαρία και το σαλόνι μαζί σε έναν ανοιχτό χώρο ήταν ένα από τα πιο εχθρικά μέρη που έχει δει ποτέ ο σχεδιαστής.

Για εκείνη ήταν μια τέλεια ευκαιρία για ένα ροζ μάθημα.

Ο σχεδιαστής Fawn Galli – διάσημος για τη συμβολή της στο περιοδικό Domino και άλλες εκδόσεις – συμφώνησε να ασχοληθεί με αυτό το διαμέρισμα, να φέρει λάμψη και joie de vivre σε αυτό. Η νέα ιδιοκτήτρια Ρεβέκκα λέει ότι τα γούστα της είναι πολύ διαφορετικά σε σύγκριση με τα γούστα των προηγούμενων ιδιοκτητών.

Αλλά ίσως στην αρχή η Ρεβέκκα δεν είχε ιδέα πόση εμπιστοσύνη είναι απαραίτητη σε αυτήν την ανακαίνιση του διαμερίσματος και στον ίδιο τον σχεδιαστή.

Χρυσή λάμψη και ροζ στον καφέ καναπέ

σχεδιαστικό διαμέρισμα με ροζ τόνους σε αντίθεση με χρυσά λαμπερά μαξιλάρια και καφέ καναπέ

Ελέγξτε αυτόν τον επανασχεδιασμό. Υπάρχει ένα ροζ τραπέζι σε καφέ απόχρωση – νομίζαμε ότι το ροζ ήταν γυναικείο χρώμα, αλλά εδώ πηγαίνει ξαφνικά με τα πάντα. Αλλά αυτό δεν είναι tutu, ούτε τσίχλα. Είναι ένα ροζ που λιώνει στο στόμα, νόστιμη, ατελείωτη επίγευση που θέλετε να καλέσετε όλους τους φίλους, ένα τέτοιο ροζ. Διασκεδάστε, φιλοξενήστε, παίξτε, ζωντανά. Το όλο πράγμα συμβαίνει εδώ σε έναν μαγικό κόσμο: ροζ.

Σας παρουσιάζουμε το Fawn Galli.

Ερώτηση: Από άποψη γεύσης, πόση προσωπικότητα πρέπει να λάβουμε υπόψη όταν ακολουθούμε τις συμβουλές για να δοκιμάσουμε νέα πράγματα?

Είναι σημαντικό να μείνουμε στα δημοφιλή πράγματα. Αλλά αν ενσωματώσετε τονισμούς έξω από τη ζώνη άνεσής σας, μπορείτε να διευρύνετε τους σχεδιαστικούς σας ορίζοντες. Μου αρέσει να χρησιμοποιώ ουδέτερα χρώματα σε καναπέδες, χαλιά κ.λπ., και να προσθέτω ανοιξιάτικα χρώματα μέντας και ροδάκινου σε μαξιλάρια και κάλυμμα πάγκου. Είναι εύκολα εναλλάξιμα και οι αποχρώσεις είναι ζωντανές έναντι του καφέ, του μπεζ και του γκρι.

 Ερώτηση: Πώς μπορούν τα χρώματα να αλλάξουν από κοριτσίστικο ή νεανικό σε ψυχρό άτομο?

Τα παραδοσιακά κοριτσίστικα ή νεανικά χρώματα μπορούν να εφαρμόσουν αυτήν την αλλαγή με τη χρήση τους σε ταπετσαρίες τοίχων με εκλεπτυσμένα και μαγευτικά μοτίβα. Με μοντέρνα έπιπλα, το ροζ δεν είναι κοριτσίστικο, αλλά δροσερό.

 Ερώτηση: Όταν χρησιμοποιείτε παρόμοιες έννοιες χρώματος και υφάσματος σε ανοιχτό χώρο για πολλές λειτουργίες, πώς πρέπει να γίνει ο διαχωρισμός?

Τα χαλιά είναι ένας ήπιος τρόπος διαχωρισμού των γωνιών για κάθε λειτουργία. Είναι σημαντικό να σχεδιάσετε ένα κοινό νήμα σε ολόκληρο το δωμάτιο. Αυτά θα μπορούσαν να είναι μαξιλάρια του ίδιου χρώματος σε όλο το δωμάτιο. Εάν υπάρχουν έπιπλα διαφορετικού στυλ αλλά με τα ίδια παράθυρα στο δωμάτιο, αυτό είναι καλό και για τις αισθήσεις μας.

 Ακόμα και τα λουλούδια είναι ροζ

σχεδιαστικό διαμέρισμα με ροζ τόνους που σκιάζουν την καθρέφτη της ντουλάπας

Μια εκλεκτική ποικιλία σχημάτων και χρωμάτων

σχεδιαστικό διαμέρισμα με ροζ τόνους υπέροχος καναπές με πολυτελείς πολυθρόνες

Ερώτηση: Φυσικά, όταν πρόκειται για καλές έννοιες, σκεφτόμαστε έντονα χρώματα και μεγέθη. Πώς μπορούμε να σχεδιάσουμε τις δικές μας πρωτότυπες γωνίες με απροσδόκητες έννοιες?

Η ταπετσαρία από χαρτί σε έναν τοίχο εστίασης είναι μια καλή θέση. Οι γενναιόδωρες ταπετσαρίες σας προσκαλούν σε ένα τρισδιάστατο αποτέλεσμα.

Μια εκτεθειμένη συλλογή σε ένα ράφι φέρνει την ψυχή σε ένα τέτοιο δωμάτιο. Ο καλύτερος τρόπος για να είσαι καλός είναι να είσαι πρωτότυπος και να τον εκφράζεις στο χώρο διαβίωσης.

 Υπέροχη επικαλυμμένη πολυθρόνασχεδιαστικό διαμέρισμα με ροζ τόνους όμορφες άνετες πολυθρόνες

 Σφαιρική κρεμαστή λάμπα με ανακλαστική επιφάνεια

σχεδιαστικό διαμέρισμα με ροζ τόνους μια ποικιλία φωτογραφιών λαμπερή μπάλα

Μαύρο και άσπρο κουρτίνες με φτερά παγωνιού

σχεδιαστής-διαμέρισμα-με-ροζ-τόνους-κουρτίνες-με-παγωνάκι-φτερό-μοτίβα

Ερώτηση: Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα δωμάτιο εμπνευσμένο από ένα περιοδικό. Στην πραγματικότητα ζούμε σε λειτουργικά δωμάτια, όχι κάτω από φανταστικές εικόνες. Πώς μπορούμε να το επιβάλουμε και στη ζωή?

Ένα μεταλλικό έπιπλο, γυαλιστερή ταπετσαρία, ασημένια μαξιλάρια είναι πάντα ο τρόπος για να έχετε λάμψη χωρίς να διακυβεύετε τη λειτουργικότητα και την άνεση ή να μην το εγκαταλείπετε. Η ταπετσαρία μιας πολυθρόνας σε πλούσιο μοχέρ βοηθά επίσης να έχετε πολυτέλεια και άνεση. Στο τέλος, το δωμάτιο πρέπει να είναι άνετο, όχι απλώς να μοιάζει με αίθουσα εκθέσεων. Το σημαντικό σημείο εδώ είναι να βρείτε τον ισολογισμό. Εάν κάθε πράγμα είναι ένα wow, τότε έχετε ένα βαρετό αποτέλεσμα και τότε δεν χρειάζεται να αναδιαμορφώσετε τον χώρο σας για χρόνια. Σίγουρα θα σας αρέσει έτσι για πολύ καιρό!  

Μεταλλικά έργα τέχνης

σχεδιαστικό διαμέρισμα με ροζ τόνους μεταλλική λάμψη διακόσμησης

Στενά σκαλοπάτια και μοναδικός καθρέφτης στο διάδρομο

σχεδιαστικό διαμέρισμα με ξύλινα κάγκελα με ροζ προφορά  Μικροσκοπικά σχέδια πιγκουίνων σε κομψές καμπούρες

σχεδιαστικό διαμέρισμα με ροζ τόνους υπέροχο υψηλό ασπρόμαυρο με πιγκουίνους