χαλιά υφαντά από σιζάλ για ένα ανοιχτό σχέδιο διαβίωσης

Πώς να συνδυάσετε τα χαλιά σε ανοιχτό σχέδιο?

Επιτρέπεται στα ζώα να κυκλοφορούν ελεύθερα στο δωμάτιο; Τι γίνεται με την πρόσβασή τους στα έπιπλα?

Μερικές φορές τα έπιπλα μπορεί να αισθάνονται χαμένα; Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για διαμερίσματα με ανοιχτό σχέδιο. Για το λόγο αυτό, τα χαλιά είναι ιδιαίτερα σημαντικά σε τέτοια δωμάτια.

Αλλά αν έχετε πολλά χαλιά το ένα δίπλα στο άλλο ταυτόχρονα, πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά πώς λειτουργούν μαζί. Ο ευκολότερος τρόπος θα ήταν να χρησιμοποιήσετε μερικά που ταιριάζουν μεταξύ τους.

Κάποιες φορές αυτή είναι η ιδανική περίπτωση και άλλες είναι βαρετή και αισθητικά περιοριστική. Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας; Πρέπει να ξέρετε πότε είναι εντάξει να ανακατεύετε τα πράγματα και πώς να το κάνετε καλύτερα!

Ασχολείστε με διαφορετικά χαλιά σε ένα μονόκλινο δωμάτιο;?

χαλιά με ανοιχτή καλλιτεχνική επίπλωση καθιστικού

Εδώ έχετε επίσης τις δύο παραλλαγές που αναφέρονται παραπάνω: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε παρόμοια χαλιά ή δύο διαφορετικά χαλιά που συνδυάζονται! Εάν οι δύο περιοχές εξυπηρετούν διαφορετικούς σκοπούς, τα χαλιά θα σας βοηθήσουν να διακρίνετε καλύτερα μεταξύ των δύο.

Η επανάληψη βοηθά στη μείωση των αντιθέσεων στο δωμάτιο και έτσι δεν θα κυριαρχήσουν πολύ στο δωμάτιο. Δύο διαφορετικά χαλιά έχουν χρησιμοποιηθεί εδώ. Έτσι διακρίνετε την τραπεζαρία από το σαλόνι.

Τα χαλιά έχουν παρόμοια παλέτα χρωμάτων και έτσι εξασφαλίζουν αρμονία

χαλιά με ανοιχτό σχέδιο μοντέρνο μινιμαλισμό

Τα μονολιθικά χρωματιστά χαλιά συνδυάζονται ευκολότερα από τα άλλα. Σε αυτή την περίπτωση δεν έχετε παρά να επιλέξετε δύο αποχρώσεις που ταιριάζουν πολύ μεταξύ τους.

Η ουδετερότητα ενός χρώματος θα διευκολύνει ξανά την εργασία

χαλιά με παρκέ καρυδιάς ενιαίας διαρρύθμισης

Αν και τα δύο χαλιά σε αυτήν την εικόνα είναι πολύ διαφορετικά, μπορούν να συνδυαστούν πολύ καλά λόγω της κοινής παλέτας χρωμάτων

τα χαλιά με ένα ανοιχτό σχέδιο διαβίωσης είναι χαριτωμένα απαλά σε μπεζ χρώμα

Δείχνουν επίσης παρόμοια ευαισθησία, η οποία είναι επίσης ένα μεγάλο πλεονέκτημα για τον επιτυχημένο συνδυασμό. Ο εσωτερικός σχεδιασμός προέρχεται από την Carolyn Miller Interiors.

Τα ανατολίτικα χαλιά μπορούν επίσης να συνδυαστούν εύκολα μεταξύ τους

χαλιά με ανοιχτό σχέδιο διαβίωσης με εθνικά μοτίβα

Ο λόγος: Συχνά εμφανίζουν παρόμοια ευαισθησία και παλέτα χρωμάτων. Ο πλούτος των λεπτομερειών εξασφαλίζει ότι η ελευθερία συνδυασμού είναι ακόμη μεγαλύτερη.

Το όλο πράγμα λειτουργεί καλύτερα με το κοινό κυρίαρχο χρώμα. Μπορείτε να το δείτε στο παρακάτω παράδειγμα

χαλιά με ανοιχτό σαλόνι ζεστές αποχρώσεις μαλακό δέρμα

Ποιος θα περίμενε ότι ο συνδυασμός ανατολίτικου χαλιού και φλοκάτι θα λειτουργούσε τόσο καλά; Αλλά προφανώς λειτουργεί! Επομένως, τηρήστε τους απλούς κανόνες παραπάνω και θα εκπλαγείτε από την ποικιλία των επιλογών.

χαλιά με ανοιχτό σαλόνι πολυτελές τραπέζι φαγητού από σκούρο ξύλο