Ανοιχτή ντουλάπα: γιατί επιλέγετε μια τέτοια λύση; Πιθανώς στις περισσότερες περιπτώσεις ο περιορισμένος προϋπολογισμός είναι ο κύριος λόγος. Μερικές φορές δεν έχετε τα οικονομικά μέσα για μια κλειστή ντουλάπα. Σε άλλες περιπτώσεις έχετε απλώς διαφορετικές προτεραιότητες. Σε τελική ανάλυση, ίσως θελήσετε να αφιερώσετε χρόνο με την εσωτερική διακόσμηση. Μερικοί άνθρωποι θέλουν να ζήσουν περισσότερο σε ένα διαμέρισμα προτού το επιπλώσουν όπως θέλουν. Θέλετε να κερδίσετε χρόνο για να εξοικονομήσετε χρήματα για τα έπιπλα των ονείρων σας ή θέλετε να αφιερώσετε χρόνο για να προγραμματίσετε βέλτιστα τη χρήση των επίπλων. Πολύ πρωτότυπες λύσεις με ανοιχτές ντουλάπες έχουν προκύψει από αυτές τις καταστάσεις. Φαίνονται τόσο υπέροχα που θα μπορούσατε πραγματικά να έχετε πρόσβαση σε αυτά με μεγαλύτερο προϋπολογισμό. Όπως θα δούμε παρακάτω, τέτοιες ντουλάπες έχουν αρκετά πρακτικά πλεονεκτήματα … Ας σας συμβουλέψουμε και ίσως εκπλαγούμε ευχάριστα για τις συνολικές δυνατότητες μιας ανοιχτής ντουλάπας!

Μπορείτε να κρύψετε μια ανοιχτή ντουλάπα με κουρτίνες

λευκό δωμάτιο ανοιχτή ντουλάπα

Ανοιχτή γκαρνταρόμπα: ιδού τα οφέλη!

Χαμηλό κόστος

Το μικρό κόστος είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα της ανοιχτής ντουλάπας. Βασικά, χρειάζεστε μόνο ένα πλαίσιο, μερικά από τα οποία μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας. Εάν θέλετε να κρύψετε την ντουλάπα ούτως ή άλλως, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κουρτίνες. Αυτά μπορούν ακόμη και να ανταλλάσσονται πιο συχνά και έτσι μπορείτε να ανανεώσετε το σχέδιο κάθε δωματίου.

  Πράγματι, υπάρχουν φθηνές εκδόσεις “κανονικών” ντουλαπών. Ωστόσο, στις περισσότερες περιπτώσεις δεν είναι πολύ υψηλής ποιότητας. Δεν θα διαρκέσουν πολύ και δεν θα δώσουν στο δωμάτιό σας τον πολυτελή χαρακτήρα που θέλετε. Με μια ανοιχτή ντουλάπα μπορείτε να δείξετε το δικό σας στυλ και να δημιουργήσετε μια πολύτιμη ατμόσφαιρα παρά τον περιορισμένο προϋπολογισμό.

Αυτό το ντουλάπι μοιάζει επίσης με μια ευγενή διακόσμηση τοίχων

ωραίος φωτισμός - ανοιχτή ντουλάπα

Εύκολη συναρμολόγηση και ατομικό χαρακτήρα

Δεν χρειάζεται απαραίτητα η βοήθεια ενός επαγγελματία τεχνίτη για να συναρμολογήσετε μια ανοιχτή ντουλάπα. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε την κατασκευή μόνοι σας με απλές δεξιότητες DIY. Το καλό με αυτό είναι ότι μπορείτε επίσης να σχεδιάσετε αυτήν την γκαρνταρόμπα ξεχωριστά, προσαρμοσμένη στον χώρο σας και να ταιριάζει με τα ρούχα σας. Η ραγάλα ή το πλαίσιο της ντουλάπας μπορούν να συμπληρωθούν με διάφορα κουτιά και μικρότερα συστήματα αποθήκευσης.

Η ανοιχτή ντουλάπα σας δίνει κίνητρο να διατηρείτε τα πράγματα τακτοποιημένα

απλή έμπνευση ανοιχτή ντουλάπα

Προσαρμογή στον δικό σας χώρο

Μια ανοιχτή ντουλάπα μπορεί να τοποθετηθεί σε δύσκολες γωνίες και κόγχες. Αυτό σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε δωμάτια στο διαμέρισμά σας που είναι δύσκολο να χρησιμοποιηθούν με συμβατικά έπιπλα. Μπορείτε πραγματικά να σχεδιάσετε αρκετές μικρές ανοιχτές ντουλάπες και έτσι να διανείμετε τα ρούχα σας σε διαφορετικές γωνίες του χώρου διαβίωσής σας.

Αυτό είναι το πόσο όμορφο μπορείτε να διανείμετε τα ρούχα ανά χρώμα!

ανοιχτή ντουλάπα λευκά ρούχα

Μειονεκτήματα, τα οποία, ωστόσο, θα μπορούσαν να θεωρηθούν ως πλεονεκτήματα!

Όλα στη ζωή έχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, αλλά στην περίπτωσή μας μπορείτε επίσης να δείτε τις αρνητικές πλευρές μιας ανοιχτής ντουλάπας από μια πολύ θετική προοπτική. Δεν νομίζεις έτσι; Στη συνέχεια, διαβάστε και δείτε μόνοι σας!

Maybeσως θέλετε να έχετε ένα ανοιχτό ντουλάπι για κάθε εποχή?

ανοιχτή ντουλάπα - διάφορα είδη ένδυσης

Όλα στο γκαρνταρόμπα μπορούν εύκολα να αγνοηθούν στο σύνολό τους

Αυτή είναι μια μεγάλη πρόκληση για τους ανθρώπους που έχουν λίγο χρόνο να βάλουν τα πάντα σε τάξη. Φαίνεται παρόμοιο για τους ανθρώπους που ψωνίζουν πάρα πολύ. Αλλά το όλο θέμα μπορεί επίσης να θεωρηθεί ως πρόκληση. Θα μπορούσατε να μάθετε για τις αγορές σας επίσης μέσω ενός ανοιχτού γκαρνταρόμπα Ελέγξτε τη συμπεριφορά των καταναλωτών.  Με άλλα λόγια, θα έχετε περισσότερα κίνητρα να έχετε μόνο αυτό που πραγματικά χρειάζεστε. Επίσης θα διατηρείτε τα πράγματα τακτοποιημένα κάθε μέρα! Αυτό έχει αποδειχθεί ότι έχει πολλά πρακτικά πλεονεκτήματα, τόσο υλικά όσο και ψυχολογικά. Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, θα γνωρίζετε πάντα ποιες είναι οι επιλογές σας για τα ρούχα σας. Αυτό θα εξοικονομήσει πολύ χρόνο, ειδικά για τους υπαλλήλους γραφείου μεταξύ σας.

 Υπάρχουν πλέον ντουλάπες ως λύσεις σχεδιαστών

ανοιχτή ντουλάπα - υπέροχα ρούχα στον τοίχο

Τα ρούχα θα διακοσμήσουν επίσης το σπίτι σας

Οι ανοιχτές ντουλάπες έχουν επίσης διακοσμητική αξία. Τα ρούχα θα ζωντανέψουν την ατμόσφαιρα με τα διαφορετικά τους χρώματα και θα δώσουν έναν δημιουργικό προσωπικό χαρακτήρα. Θα μπορούσατε να διανείμετε τα ρούχα ανάλογα με το χρώμα και να δημιουργήσετε μια ντουλάπα για μαύρα, άσπρα και χρωματιστά κομμάτια στο διαμέρισμα.

Αυτή η ντουλάπα μοιάζει με μαύρη προφορά στο δωμάτιο

ανοιχτή ντουλάπα - μαύρες στολές

Διατήρηση της καλής ποιότητας των ρούχων

Ο αέρας στις κλειστές ντουλάπες μπορεί να είναι βουλωμένος και επιβλαβής για τα ρούχα. Διαφορετικά παράσιτα θα μπορούσαν να ζήσουν εκεί και να αποτελέσουν απειλή για τα αγαπημένα σας ρούχα. Μια ανοιχτή ντουλάπα αποφεύγει αυτόν τον κίνδυνο παρέχοντας καλό εξαερισμό και τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τα πάντα.

Κατάλληλη γκαρνταρόμπα για βιομηχανικό χώρο

ανοιχτή ντουλάπα - ωραίες ιδέες

Υπάρχει όμως ένα πραγματικό μειονέκτημα …

Ωστόσο, υπάρχει ένα πραγματικό μειονέκτημα της ανοιχτής ντουλάπας, το οποίο ισχύει ιδιαίτερα για μικρά διαμερίσματα. Σε αυτό έχει ένα δωμάτιο που φιλοξενεί διάφορες λειτουργίες. Για παράδειγμα, τα ρούχα βρίσκονται στο ίδιο δωμάτιο στο οποίο μαγειρεύει. Χωρίς κλειδωμένο χώρο αποθήκευσης, μπορούν να απορροφήσουν πολλές μυρωδιές. Επομένως, πρέπει να επενδύσετε λίγα χρήματα σε ένα καλό σύστημα εξαερισμού και στη σωστή σειρά. Από τη μία πλευρά, χρειάζεστε έναν αρκετά καλό εξαγωγέα αέρα κουζίνας ή πρέπει να τοποθετήσετε το ντουλάπι με τέτοιο τρόπο ώστε να παραμένει προστατευμένο από τις μυρωδιές της κουζίνας με κάποιο τρόπο.

Σε αυτή την περίπτωση, η ανοιχτή ντουλάπα λειτουργεί επίσης ως διαμέρισμα

ανοιχτή ντουλάπα - κάτοψη ανοιχτού ορόφου

Η παραλλαγή με τις κουρτίνες

Θα μπορούσατε φυσικά να επιλέξετε και μια ανοιχτή ντουλάπα με κουρτίνες μπροστά της. Η επιλογή ενός λεπτού υφάσματος θα αρωματίσει και πιθανότατα θα βελτιώσει την ατμόσφαιρά σας. Επιπλέον, αυτά μπορούν να αντικατασταθούν συχνότερα αν θέλετε να αλλάξετε το στυλ του εσωτερικού. Σε κάποιο βαθμό, θα μπορούσατε επίσης να προστατέψετε τα ρούχα από φήμες και άλλες εξωτερικές επιρροές. Σε αυτή την περίπτωση, ορισμένα από τα μειονεκτήματα εξαλείφονται!

Αυτός ο τοίχος ραφιών λειτουργεί ως ντουλάπα και διακοσμητικό ράφι

ανοιχτή ντουλάπα - βιομηχανικός χώρος

Η ανοιχτή ντουλάπα ως δομικό στοιχείο

Η ντουλάπα μπορεί να δομήσει ένα δωμάτιο. Χρησιμοποιείται κυρίως για τον διαχωρισμό διαφορετικών ζωνών στο εσωτερικό μεταξύ τους. Εάν επιλέξετε ένα κινητό πλαίσιο, μπορείτε να μεταμορφώσετε αυτήν την εσωτερική δομή ξανά και ξανά.

Η ανοιχτή ντουλάπα δεν είναι φθηνό πράγμα, αλλά μια εξαιρετική λύση για δημιουργικούς ανθρώπους με μοντέρνο τρόπο ζωής! Αισθάνεστε ότι σας απευθύνεται;?

Προσαρμόστε την γκαρνταρόμπα στις ατομικές σας ανάγκες!

ανοιχτή ντουλάπα - απλή ιδέα

ανοιχτή ντουλάπα - τοίχος με έμφαση

ανοιχτή ντουλάπα - διακόσμηση μπροστά από έναν τοίχο

Μπορείτε να αγοράσετε τη σκαλωσιά για μια ανοιχτή ντουλάπα ή να την φτιάξετε μόνοι σας

ανοιχτή ντουλάπα - πολύχρωμες ιδέες για μπλουζάκια

τζιν ρούχα - ανοιχτή ντουλάπα

ανοιχτό χρώμα - ανοιχτή ντουλάπα

Walk-in ντουλάπα όμορφο δωμάτιο εσωτερική γυναικεία ρούχα παπούτσια παπούτσια