Ζωική σκληρότητα τέρας γούνα

Πολυτελείς δρομείς 100% απαλλαγμένοι από τη σκληρότητα στα ζώα

Ο Joshua Ben Longo άρχισε να ράβει σε ηλικία 12 ετών και έκτοτε η μόνη του δουλειά ήταν να κάνει τα έργα του γνωστά με όλους τους δοκιμασμένους τρόπους.

Ως παιδί, ο νεαρός σχεδιαστής αγαπούσε τους χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων κινουμένων σχεδίων. Η μητέρα του, όμως, έβλεπε ταινίες τρόμου και ιστορίες τεράτων τα βράδια τους μαζί μπροστά στην τηλεόραση.

Αυτό είχε τεράστια επίδραση στην αντίληψη και τη μετέπειτα εργασία του νεαρού άνδρα. Αγαπά τα τέρατα περισσότερο από οτιδήποτε και αυτή η αγάπη ήταν μαζί του σε όλη του τη ζωή, ακόμη και σήμερα.

Ο Τζόσουα Μπεν Λόνγκο είναι ο νέος δημιουργός πολλών τέρατων από τσόχα

Τέρατα για τη σκληρότητα των ζώων μπροστά στον συγγραφέα

Χάρη στις δημιουργίες του Joshua, ο κόσμος μπορεί να κάνει χωρίς σκληρότητα στα ζώα

Τέρας για τη σκληρότητα των ζώων μπροστά από το μαξιλάρι του καθίσματος

Όλα του τα έργα, σχέδια, γλυπτά και αντικείμενα φέρουν την τερατώδη διάθεση των αναμνήσεων από την παιδική του ηλικία.

Μέχρι στιγμής έχει λάβει πολλές απορρίψεις, αλλά και αρκετή έγκριση. Βλέπει και τα δύο ως προκλητικά, γιατί και τα δύο του δίνουν δύναμη και αντοχή. Και χωρίς επιμονή, δεν θα είχε φτάσει τόσο μακριά, ισχυρίζεται ο ίδιος ο Τζόσουα.

Το χαλί τέρας που θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε σήμερα είναι, όπως και τα άλλα κομμάτια της συλλογής του, φτιαγμένα στο χέρι. Εδώ αποκλείεται η κακοποίηση των ζώων! Ο ίδιος ο Joshua Longo λέει ότι είναι παθιασμένος με τη δουλειά με τα χέρια του. Του αρέσει να ράβει, να κόβει, να δημιουργεί και να διορθώνει. Όπως κάθε δημιουργός, έτσι και ο Longo αναζητά την τελειότητα και μέρος της τελειότητάς του θα ήταν, για παράδειγμα, ότι το τέρας του χαλιού του μπορεί να κατασκευαστεί επίσημα.

Μια γούνα μπροστά στο τζάκι, χωρίς ενοχή για σένα

Τέρατα σκληρότητας ζώων μπροστά από το τζάκι

Ο σχεδιασμός του χαλιού σε όλα τα διαθέσιμα μεγέθη 

Τέρατα για τη σκληρότητα των ζώων μπροστά στις μάζες

Ο Joshua ξεκινά αυτή τη στιγμή τη δική του επιχείρηση στον τομέα των τεράτων και έχει ένα τρέχον έργο στην νεοσύστατη εταιρεία “Kickstarter”. Η επιθυμία του σχεδιαστή είναι να έχει υποστήριξη στην κατασκευή αυτού του δρομέα χαλιών που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς τρόπους. Όλοι μπορούν να βοηθήσουν και αυτό απευθείας στον υπολογιστή. Ο ευκολότερος τρόπος για να κάνετε αυτό το χαλί πιο δημοφιλές είναι μέσω των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης. Φίλοι και γνωστοί είναι επίσης ευπρόσδεκτοι να κοιτάξουν μέσα και να πουν περισσότερα!

Για καλύτερη εντύπωση, ο κατασκευαστής τέρας προσθέτει το χαρτοφυλάκιό του

Τέρας κακοποίησης ζώων μπροστά από το κολάζ

Άνθρωποι που επηρέασαν το έργο και το στυλ του Jushua: Vivienne Westwood, Jim Henson, Phillip Glas, Lee Bontecou, ​​Tim Hawkinson, Charles and Ray Eames, Gene Kelly, Eva Ziesel, Brancusi, Noghuci, Alejandro Jodorowsky, Kubrik, Tony Robbins, David Bryne , Freddie Mercury, Willie Nelson, Murakami, Brian Froud, Rembrand, Salvatore Dali, Walt Disney, Eddie Murphy, George Carlin.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη σελίδα:

kickstarter / longoland.com

Ισχυρός χαρακτήρας και εύκολο στη φροντίδα χαλί “πρέπει να έχει”

Τέρας για τη σκληρότητα των ζώων μπροστά από την πλάτη

Μια δημοφιλής φιγούρα που μπορεί ακόμη και να έχει μια τιμητική θέση στο νηπιαγωγείο

Τέρας σκληρότητας ζώων μπροστά από το φυτώριο