καλλιτεχνικό κελάρι κρασί γερό τραπέζι με μοτίβα αμπέλου

Περίτεχνη κάβα με κορυφαίο σχέδιο από τον Patrick Wallen

Ένα περίτεχνο κελάρι κρασιού θεωρείται μια ασυνήθιστη πολυτέλεια για πολλούς. Για τους πραγματικούς λάτρεις του κρασιού, ωστόσο, ένα τέτοιο κελάρι είναι ένας πολυπόθητος προορισμός που παραμένει απλώς ένα όνειρο για την πλειοψηφία. Ο Patrick Wallen δεν ανήκει σε αυτήν την πλειοψηφία. Πριν ξεκινήσει με κάβες κρασιού, δούλευε για τις μεγαλύτερες αλυσίδες λιανικής για χρόνια, με ειδίκευση σε βιτρίνες και συστήματα ψύξης.

Η εταιρεία του Artistic Wine Cellars, που βρίσκεται στην καρδιά της βόρειας περιοχής του κρασιού στην Καλιφόρνια, έγινε γρήγορα γνωστή και αγαπητή στους λάτρεις του κρασιού για τον πολυτελή, αποκλειστικό σχεδιασμό της κάβας κρασιού..

Σήμερα είναι η ευκαιρία σας να απολαύσετε μερικές από τις καλύτερες κάβες των Καλλιτεχνικών Οινοποιείων. Ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις πολυτελείς δημιουργίες και εκπλαγείτε! Ο Πάτρικ Γουόλεν αναγνώρισε αρκετά νωρίς ότι η βόρεια Καλιφόρνια είχε ανεπαρκή απόθεμα παραγγελιών κελάρια κρασιού. Ειδικά στον τομέα της πολυτέλειας, η ζήτηση δεν έχει ικανοποιηθεί και μια έξυπνη κάβα ως παραγγελία εξασφαλίζει σχετικά υψηλό περιθώριο κέρδους.

 Σας αρέσουν τα ζεστά, σιωπηλά χρώματα?

περίτεχνα ράφια τοίχου κάβας κρασιού με μπουκάλια

Αν και έχει ήδη προετοιμάσει και ολοκληρώσει περισσότερα από χίλια έργα, εργάζεται πάντα με το ίδιο πάθος και δημιουργικότητα. Το κοκκινόξυλο από την παράκτια σέξι της Καλιφόρνιας είναι το παραδοσιακό υλικό για τις κάβες. Είναι μαλακό ξύλο, εύκολο να αλέσετε και να δουλέψετε. Επιπλέον, το κόστος μεταφοράς είναι χαμηλότερο επειδή το κοκκινόξυλο είναι πολύ ελαφρύ. Ως μπόνους είναι οι κομψές, κομψές εμφανίσεις του.

Όλα τα κελάρια του Patrick Wallen έχουν κομψή γεωμετρική δομή και είναι διακοσμημένα σε σιωπηλά χρώματα. Τα φώτα με εσοχή χρησιμοποιούνται κυρίως ως φωτισμός. Οι επενδύσεις δαπέδου είναι κατασκευασμένες από στιβαρά πλακάκια από τερακότα και άμμο. Αγαπημένα στοιχεία είναι οι καμάρες που χωρίζουν τις διαφορετικές περιοχές του υπογείου και τις συνδέουν ταυτόχρονα. Τα διακοσμητικά ανοίγματα παραθύρων με καθρέφτες είναι εξίσου εντυπωσιακά. Πολλαπλασιάζουν τα ράφια κρασιού και παρέχουν μια άπειρη προοπτική.

Τι θα λέγατε για ένα μεσογειακό τοπίο?

καλλιτεχνική κάβα με ράφια από στιβαρό ξύλο

Το μεγαλύτερο έργο του Wallen ήταν μια έξυπνη κάβα με 20.000 μπουκάλια κρασί για έναν απαιτητικό πελάτη. Παρόλο που οι κάβες φαίνονται κλασικές και αξιοπρεπείς, διαθέτουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας όσον αφορά τη ρύθμιση της θερμοκρασίας και της υγρασίας, μέσω τηλεχειριστηρίου και εφαρμογών, φυσικά.

Ελπίζουμε ότι ο σχεδιασμός της κάβας του Patrick Wallen θα είναι τόσο συναρπαστικός όσο και για εμάς. Είστε πραγματικός λάτρης του κρασιού; Μπορείτε να φανταστείτε μια τέτοια φανταχτερή κάβα για τον εαυτό σας; Ποιο σχέδιο σας άρεσε περισσότερο?

Γενναιόδωρο και στιλάτο

περίτεχνα καφετιά τοιχώματα και οροφή με ενσωματωμένα φώτα

Αποθήκευση κρασιού με στυλ

περίτεχνα κελάρια κρασιού τετράγωνο δάπεδο φουντουκιού

Γεωμετρικά σχήματα σε διαφορετικά χρώματα

περίτεχνα κελάρι κρασιού γεωμετρικές γραμμές ζεστό ξύλο

Χρώμα ή λεπτή υφή ξύλου?

καλλιτεχνική κάβα βαμμένη σε σολομό ή μαόνι

Σαν παραμυθένιο κάστρο

περίτεχνα κελάρια κρασιών μακριά ντουλάπια με ερμάρια

Χαλαρό φως για χαλαρή ατμόσφαιρα

περίτεχνη κάβα με οβάλ άνοιγμα στον τοίχο

Ελκυστικό και ελκυστικό

καλλιτεχνική κάβα εισόδου πόρτα arcade-όπως

Το μάρμαρο ταιριάζει απόλυτα στην πολυτελή ατμόσφαιρα

περίτεχνο κελάρι ανοιχτό ράφι με οβάλ σχήμα

Σχεδιασμός βημάτων και πολυέλαιος κεριών

πρωτότυπος πολυέλαιος καλλιτεχνικής κάβας κρασιού με κεριά κολόνας

Μια μυστικιστική, μεσαιωνική αίσθηση

περίτεχνα κελάρι κρασιού στιβαρές πύλες από μαντέμι

Μωσαϊκά και ράφια κρασιού από το δάπεδο μέχρι την οροφή

περίτεχνος φωτισμός πίστας κάβας κρασιού και ψηφιδωτά πλακάκιαΚαλλιτεχνική με τον άγγελο

περίτεχνη ζωγραφική κάβα με άγγελο

Πανέμορφο κελάρι κρασιού για κάθε απαιτητική γεύση

περίτεχνο παράθυρο ντεκό κελάρι κρασιού με θέα