σχεδιασμός μπάνιου επίπεδη ντουλάπια μπάνιου ιδέες ξύλο

Επίπεδα ντουλάπια μπάνιου

Μια ισχυρή τάση στον κόσμο των σχεδιαστών αυτές τις μέρες ενθαρρύνει τα απλά σχέδια και τα ντουλάπια είναι μόνο ένα μέρος του. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτά χρησιμοποιούνται ακόμη και στο μπάνιο. Εκεί κάνετε ήδη χωρίς όλα τα στολίδια και τα γλυπτά.

Ταυτόχρονα, αυτή η λύση έχει αποδειχθεί ότι είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για μπάνια, όπου όλα πρέπει να φαίνονται ιδιαίτερα καλά οργανωμένα και καθαρά.

Έχουμε μερικές εικόνες με ιδέες για επίπεδες Ντουλάπια μπάνιου συντάχθηκε. Τι εννοούμε με αυτό; Η ιδέα είναι ότι είναι απλά και εξακολουθούν να φαίνονται πολυτελή.

Τις περισσότερες φορές, τα υλικά που χρησιμοποιούνται εκεί είναι μάρμαρο, χαλαζίας και άλλα που προσθέτουν στη γενική εμφάνιση. Τα ντουλάπια είναι κατασκευασμένα από ξύλο και δείχνουν πολλές διαφορετικές επιφάνειες.

Τώρα ας δούμε τη λίστα παρακάτω?

Κατοικία πόλης

σχεδιασμός μπάνιου επίπεδη ντουλάπια μπάνιου ιδέες εικόνες

Το μαύρο σε συνδυασμό με το λευκό είναι ένας πολύ ζεστός συνδυασμός. Θα τους χαρακτήριζα σαγηνευτικούς. Τα φώτα τοίχου και τα έργα τέχνης χρησιμεύουν ως πρόσθετες πινελιές.

Το τέλος του ποταμού

Σχεδιασμός μπάνιου σε λευκό καθρέφτη ντουλαπιών μπάνιου

Τα ντουλάπια είναι κατασκευασμένα για μέτρηση και διαθέτουν ακρυλικό υψηλής στιλπνότητας. Αυτό δίνει στο μπάνιο μια υπέροχη λάμψη και μπορείτε να είστε σίγουροι ότι όποιος το κοιτάξει θα μαγευτεί απόλυτα.

Πασαντίνα

σχεδιασμός μπάνιου επίπεδη ντουλάπια μπάνιου ιδέες ξύλινη καμπίνα ντους

Οι μαρμάρινες επιφάνειες σε αυτά τα ξύλινα ντουλάπια δείχνουν υπέροχες λαβές από την Atlas Homewares. Η ανεξάρτητη ορθογώνια μπανιέρα είναι επίσης κάτι για να γυρίσετε.

Σύγχρονο μπάνιο

σχεδιασμός μπάνιου σύγχρονα επίπεδα ντουλάπια μπάνιου

Τα ντουλάπια εδώ δείχνουν μαρμάρινο και ξύλινο φινίρισμα. Η συρόμενη πόρτα είναι επίσης μια καλή ιδέα, μέσω της οποίας μπορείτε να διαχωρίσετε το μπάνιο και την τουαλέτα.

Νιούπορτ Γκρίνχαους

σχεδιασμός μπάνιου ντουλάπια μπάνιου επίπεδη από ξύλινο καθρέφτη

Θεωρώ το στιλ αυτών των ντουλαπιών απλά αξιολάτρευτο. Τα πάνω τοποθετούνται στη μέση και είναι προσβάσιμα σε όλους.

Σύγχρονα μέσα του 30ου αιώνα στο Λίνκολν

σχεδιασμός μπάνιου ντουλάπια μπάνιου επίπεδη

Η μπανιέρα είναι φτιαγμένη κατά μέτρο, από λευκή βελανιδιά. Δείχνει έναν κάθετο κόκκο και μια ελαφρώς γκρι ξεπερασμένη επιφάνεια.

Τα συρτάρια έχουν λαβές έλξης και σατέν ανοξείδωτο φινίρισμα από το Gracious Home.

Hillside Modern

σχεδιασμός μπάνιου επίπεδη ντουλάπια μπάνιου έπιπλα μπάνιου

Σύνθετο χαλαζία έχει χρησιμοποιηθεί σε αυτά τα ντουλάπια. Έχουμε να κάνουμε με επίπεδα ντουλάπια. Δείχνουν λαβές που μπορείτε να τραβήξετε για να τις ανοίξετε.

Μοντέρνο κλασικό

ιδέες μπάνιου επίπεδη ντουλάπια μπάνιου καθρέφτες

Τα πλωτά συρτάρια μοιάζουν με μπαμπού με τον ιδιαίτερα απλό σχεδιασμό του.

Μοντερνιστικό σπίτι

ιδέες μπάνιου έπιπλα μπάνιου επίπεδη ντουλάπια καθρέφτη μπάνιου

Τα ντουλάπια σε αυτό το μπάνιο είναι από την Kitchen and Company στο Τορόντο. Αποτελούνται από ορθογώνια πάνελ από λευκή βελανιδιά με χρώμα σε φυσικές αποχρώσεις. Ο Bravo Zieher έχει χρησιμοποιηθεί στα συρτάρια.

τουαλέτα

ιδέες μπάνιου έπιπλα μπάνιου επίπεδη ντουλάπια μπάνιου

Εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα μπάνιο που ενδιαφέρει πολλούς ανθρώπους. Η εγκατάσταση είναι πολύτιμη, αλλά νομίζω ότι είναι πολύ πρακτική.

Silvertip Ridge

σχεδιασμός μπάνιου σύγχρονα επίπεδα ντουλάπια μπάνιου

Το καπλαμά καρυδιάς έχει χρησιμοποιηθεί εδώ στα ντουλάπια. Αυτή η λύση φαίνεται υπέροχη σε ένα μοντέρνο μπάνιο.

Μπάνιο Ζεν

σχεδιασμός μπάνιου σύγχρονη διακόσμηση ντουλαπιών μπάνιου

Το ξύλο σε αυτά τα ντουλάπια είναι ελαφρώς αποχρωματισμένο καπλαμά ξύλου Lyptus. Δημιουργήθηκε από Crystal Cabinets. Το μπάνιο δείχνει καθαρό στιλ Ζεν. Έχετε φώτα μόνο πάνω από τον καθρέφτη, γιατί εδώ έχετε αποφασίσει να βασιστείτε κυρίως στην εισροή φυσικού φωτός.

Διαμονή στο πάρκο

σχεδιασμός μπάνιου σύγχρονα επίπεδα ντουλάπια μπάνιου

Αυτά τα ντουλάπια με καρέ και καπλαμά είναι πολύ όμορφα. Φαίνονται ακόμη πιο υπέροχα σε συνδυασμό με τη λευκή απόχρωση αυτού του μπάνιου.

Μπέκερ

ιδέες μπάνιου έπιπλα μπάνιου επίπεδη μοκέτα μπάνιου μοτίβο ζώων

Αυτό το ντουλάπι είναι κατασκευασμένο από καπλαμά μαόνι. Στην επιφάνεια υπάρχει μηχανισμός ανοίγματος με πίεση. Τα συρτάρια μπορούν να τραβηχτούν και να κλείσουν μόνα τους.

Νεφρίτη μπάνιου γονέων

ιδέες μπάνιου ντουλάπια μπάνιου καθρέφτη νεροχύτες

Έχετε να κάνετε με τη σύγχρονη απλότητα εδώ. Αγαπάτε επίσης την απαλή και καθαρή εμφάνιση των ντουλαπιών.

Άνευ ραφής, σωστά; Ναι, τα περισσότερα παραδείγματα θα μπορούσαν να ταυτιστούν με αυτήν τη λέξη! Είναι αυτό που ψάχνετε στο σπίτι σας?