μπανιέρα από ξύλο μαύρη καρυδιά buildinvest

Μοναδικός ξύλινος σχεδιασμός που θα μετατρέψει το μπάνιο σας σε μια μοντέρνα πολυτελή ατμόσφαιρα

Στο Μεσαίωνα, η μπανιέρα ήταν συνώνυμη της πολυτέλειας. Και σήμερα σχεδόν όλοι μπορούν να απολαύσουν ένα χαλαρωτικό μπάνιο μετά από μια κουραστική, σκληρή μέρα στη δουλειά.

Η μόδα στα έπιπλα μπάνιου και στις μπανιέρες έχει αναπτυχθεί πολύ τα τελευταία χρόνια και οι κατασκευαστές προσφέρουν μια μεγάλη γκάμα υλικών και σχεδίων.

Υπάρχουν τα πάντα στην αγορά για κάθε γούστο.

Εμείς στο Freshideen είμαστε πραγματικοί θαυμαστές των ανεξάρτητων μπανιέρων, οι οποίοι αυτή τη στιγμή κάνουν μια εντυπωσιακή επιστροφή, αλλά αυτό που μας συναρπάζει ακόμη περισσότερο είναι το υλικό από το οποίο μπορούν να κατασκευαστούν. Το ξύλο χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο στην κουζίνα και το μπάνιο. Εκεί που η χρήση ξύλου ήταν άτυπη και μάλιστα αδιανόητη, σήμερα δεν είναι μόνο δυνατή, αλλά και πολύ μοντέρνα.

Τα ξύλινα έπιπλα έχουν μεγάλη ζήτηση λόγω της φυσικής εμφάνισης, του κομψού, αριστοκρατικού σχεδιασμού και της ζεστής εμφάνισής του. ο Ξύλινη μπανιέρα δεν αποτελεί εξαίρεση.

Ξύλινη μπανιέρα για μια ξεχωριστή εμπειρία μπάνιου

baula ανεξάρτητη ξύλινη μπανιέρα μαύρη καρυδιά buildinvest

Γιατί πρέπει να επιλέξετε μια ξύλινη μπανιέρα?

Σε καμία περίπτωση μην αμφιβάλλετε για την ποιότητα της ξύλινης μπανιέρας. Μια μπανιέρα από πραγματικό ξύλο είναι προσεκτικά κατασκευασμένη με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια. Αρχικά επιλέγεται το σωστό ξύλο. Αδιάβροχοι τύποι ξύλου όπως λάρις, καμπάλα, τικ, τέφρα, δρυς και μαύρο καρύδι είναι υλικά υψηλής ποιότητας για μπανιέρα. Διάφορες μέθοδοι επεξεργασίας όπως ο εμποτισμός και το αστάρωμα είναι τα πρώτα βήματα που μετατρέπουν το ξύλο σε ένα κομψό έπιπλο. Αυτά αποτελούν τη βάση για μακροχρόνια αντοχή στο νερό. Στη συνέχεια, η επιφάνεια του ξύλου υποβάλλεται σε περαιτέρω επεξεργασία – επεξεργάζεται με πολλά στρώματα λάκας και προστατεύεται από γρατζουνιές. Τελικά, το Ξύλινη μπανιέρα γυαλισμένο με λάδια. Και μετά από αυτή τη μακρά διαδικασία κατασκευής, είναι έτοιμο να εγκατασταθεί στο μπάνιο σας.

Ορθογώνια δρύινη μπανιέρα

gaia ξύλινη μπανιέρα βελανιδιάς κεραμικό ηφαίστειο

Ενσωματωμένη μπανιέρα από ατσάλινο σμάλτο σε συνδυασμό με μοντέρνα έπιπλα μπάνιου από ξύλο

αρχικά κατασκευασμένοι ξύλινοι μπανιέρες μαύρου καρυδιού mobius αρχιτέκτονες

Φροντίδα και καθαρισμός της ξύλινης μπανιέρας

Ο βασικός κανόνας εδώ είναι: Μην χρησιμοποιείτε λειαντικά καθαριστικά. Τυχόν γρατζουνιές που έχουν προκύψει μπορούν να λειανθούν με λεπτό γυαλόχαρτο. Γυαλίστε την επιφάνεια του ξύλου 1-2 φορές το χρόνο με ειδικό λάδι για ξύλο και θα απολαύσετε έναν νέο λαμπερό κόκκο.

Σχεδιασμός ξύλου στο μπάνιο – μοντέρνος και βιώσιμος

μπανιέρα gongo από ξύλινα εξαρτήματα μαύρη καρυδιά Diener @ Diener

Πώς μοιάζει το μοντέρνο μπάνιο?

Οι κατασκευαστές επίπλων μπάνιου έχουν μια σαφή ιδέα για το πώς πρέπει να μοιάζει ένα μπάνιο, ένα μπάνιο που αντανακλά το πνεύμα της εποχής. Αφήστε τους ειδικούς να σας συμβουλεύσουν και να κάνετε τη δική σας απόφαση. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με αυτή τη μεγάλη επιλογή με τους ακόλουθους παρόχους ξύλινης μπανιέρας, οι οποίοι πιστεύουμε ότι είναι υπέροχοι – Bagno Sasso Mobili, Μοναδικός σχεδιασμός ξύλου και Woodlux.

Η ξύλινη μπανιέρα μπορεί να είναι ανεξάρτητη ή ενσωματωμένη

μπανιέρα γκονγκό από ξύλο μαύρη καρυδιά Diener @ Diener

Νιπτήρας σχεδιαστών από λευκή τέφρα

σχεδιάστρια νεροχύτη ξύλου lolon Magda Oczachowska

Νέα σχήματα και υλικά στο μοντέρνο μπάνιο

lolon ξύλινος νεροχύτης merbau σχεδιαστής Magda Oczachowska