καρέκλα σχεδιαστών με μάλλινη κουβέρτα ζεστή και απαλή

Καρέκλα σχεδιαστών με μάλλινη κουβέρτα από τον Aga Brzostek – ζεστασιά του χειμώνα

Τι πρέπει σίγουρα να έχετε τα κρύα χειμωνιάτικα βράδια; Κατά τη γνώμη μας, υπάρχει επείγουσα ανάγκη για σοκολάτα, καλά βιβλία και πολλές κουβέρτες. Αλλά ο σχεδιαστής από την Κρακοβία διαφωνεί και εφηύρε μια πιο επιδέξια προσέγγιση σε αυτές τις καταστάσεις.

Σχεδίασε μια καρέκλα που συνδυάζει τα καλύτερα αξεσουάρ που εκπέμπουν ζεστασιά το χειμώνα.

Έτσι σχεδίασε μια απλή καρέκλα all-in-one. Το άνετο κάλυμμα παρουσιάζει το πιο άνετο έπιπλο που μπορεί να υπάρχει. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα τα βράδια όταν οι θερμοκρασίες είναι εξαιρετικά χαμηλές, όπως συμβαίνει συνήθως στην Πολωνία το χειμώνα.

Για τους αναγνώστες της μόδας με στυλ

καρέκλα σχεδιαστών με μάλλινη κουβέρτα ιδανική για διάβασμα

Η κουβέρτα είναι από μαλλί και καλύπτει μια «χειμερινή καρέκλα». Για να επινοήσει αυτή τη δημιουργία, ο σχεδιαστής κοίταξε πολύ πίσω στο παρελθόν της βιομηχανίας της μόδας. Τα περισσότερα έργα σας διακρίνονται από αυτήν την αναδρομή. Η δυνατότητα περιτύλιξης ενός ατόμου χρησιμοποιήθηκε υπέροχα εδώ.

Ξέρετε ποιο είναι το πιο έξυπνο πράγμα σε αυτό το σχέδιο; Πρώτα απ ‘όλα, είναι η ίδια η ιδέα, αλλά στη συνέχεια υπάρχει μια τσάντα που είναι προσαρτημένη στο πλάι της καρέκλας. Ξέρεις σε τι χρησιμεύει; Όταν αποκοιμηθείτε, μπορείτε να βάλετε το βιβλίο σας ή άλλο αντικείμενο εκεί και να χαλαρώσετε με έναν άνετο τρόπο.

Αυτή η ιδέα είναι τόσο καλά προσαρμοσμένη στις ανάγκες των ανθρώπων που αναρωτιέται κανείς πώς δεν είχε εφευρεθεί πριν; Σε ποιο χρώμα θα παραγγείλατε τη μάλλινη καρέκλα σας;?

Ιδανικό για έναν υπνάκο ενδιάμεσα

καρέκλα σχεδιαστών με μάλλινη κουβέρτα για ύπνο

Απλή κομψότητα

καρέκλα σχεδιαστών με μάλλινη κουβέρτα βγαλμένη από μπροστά

Με τσέπη περιοδικού στο πλάι

καρέκλα σχεδιαστών με μάλλινη κουβέρτα σφιχτή από το πλάι

Άνετο σε κάθε καθιστή θέση

καρέκλα σχεδιαστών με μάλλινη κουβέρτα, ζεστή και ζεστή

Ο χειμώνας μπορεί να έρθει

καρέκλα σχεδιαστών με μάλλινη κουβέρτα αγκαλιά ευέλικτη