Έπιπλα DNA σχεδιάζει λαμπερό βιβλίο επιτραπέζιου γυαλιού

Σχέδια επίπλων DNA από την Tjep – εξαιρετικά και εκπληκτικά

Στη φετινή έκθεση επίπλων στο Μιλάνο, το ολλανδικό στούντιο σχεδιαστών Tjep εμφανίζονται πολύ περίεργα έπιπλα, τα σχήματα και τα γλυπτά των οποίων βασίζονται στον ανθρώπινο κώδικα DNA. Αυτά τα εκθέματα μπορούν να προβληθούν στο Ventura Lambrate στο Μιλάνο.

Αυτά τα εξωφρενικά σχεδιαστικά αντικείμενα σχεδιάστηκαν από την ολλανδική εταιρεία Dutch DNA Tjep. Χρησιμοποιήθηκε ένα ειδικό λογισμικό για την παραγωγή τους, το οποίο ανέπτυξε μοτίβα βασισμένα στον ανθρώπινο γενετικό παράγοντα και στη συνέχεια μετέτρεψε αυτά τα μοτίβα σε μεμονωμένα έπιπλα.

 Έπιπλα των οποίων η δομή και το σχήμα είναι παρόμοια με τον κώδικα του ανθρώπινου DNA

Τα έπιπλα DNA σχεδιάζουν γυαλιστερή επιφάνεια

Κάρτα DNA με μοτίβο κληρονομικού παράγοντα

Έπιπλα DNA σχεδιάζει σχέδιο έργου ανθρώπινο σώμα

Η δημιουργία μιας κάρτας DNA με τα κληρονομικά μοτίβα παραγόντων δεν είναι εύκολη υπόθεση, αυτό αντιμετώπισε η Ολλανδή χορεύτρια Giulia Wolthuis, της οποίας ο πατέρας Eric είναι ο ιδρυτής του Ολλανδικού DNA. “Η διαδικασία ξεκινά με ένα απλό και πολύ εύκολο να εφαρμοστεί τεστ, το οποίο συνήθως γίνεται από την αστυνομία ή όταν πρέπει να προσδιορίσετε τη μητρότητα / πατρότητα”, εξηγεί ο ιδρυτής της Tjep, Frank Tjepkema..

Η Ολλανδή χορεύτρια Gulia Wolthuis

Έπιπλα DNA γυαλιστερή επιφάνεια giulia wolthuis

Αφού ολοκληρωθεί η ανάλυση σε ένα εργαστήριο στην Ολλανδία, τα δεδομένα προστίθενται σε ένα πρόγραμμα και μετά έρχονται οι γραμμές και τα τρισδιάστατα σχήματα. “Οπτικοποιούμε τους γενετικούς δείκτες και δημιουργούμε τα τελικά σχήματα”.

Μοναδική δομή επίπλων – γυαλιστερή επιφάνεια

Έπιπλα DNA σχεδιάζει γυαλιστερό επιτραπέζιο λευκό γυαλί darvin

Φυσικά, έχει δημιουργηθεί ένα γενετικό μοτίβο για ένα συγκεκριμένο άτομο, οπότε τα μεμονωμένα έπιπλα είναι πολύ προσωπικά. Ο Wolthuis λέει ότι τα πειράματα ήταν πολύ επιτυχημένα μέχρι στιγμής, η γυάλινη πλάκα “Darwin” και ο δρομολογητής CNC απέδειξαν ότι το Tjep Studio βρίσκεται στο σωστό δρόμο από την άποψη της έρευνας. Και τα δύο κομμάτια είναι λακαρισμένα – η γυάλινη κορυφή σε λευκό και το γλυπτό torus σε ροζ χρώμα και έχουν λάβει τεράστια αναγνώριση στον κόσμο των σχεδιαστών.

Μπορείτε επίσης να θαυμάσετε άλλα προϊόντα Tjep εδώ στην ιστοσελίδα μας.

Γυάλινο πιάτο “Darwin” – ποτήρια κρασιού σε αυτό

Έπιπλα DNA σχεδιάζει λαμπερό επιτραπέζιο ποτήρι κρασί Αυτή η γυάλινη πλάκα αποπνέει λαμπρότητα και δόξα

Τα έπιπλα DNA σχεδιάζουν γυαλιστερό λευκό γενετικό κώδικα

Συλλογή – έκθεση επίπλων

Έπιπλα DNA σχεδιάζει έπιπλα στούντιο tjep     Γύψος επίπλων – δομή DNA από τον Tjep Τα έπιπλα DNA σχεδιάζουν λαμπερή ροζ διακόσμηση  Ποιότητα και εντυπωσιακά υλικάΤα έπιπλα DNA σχεδιάζουν λαμπερά λευκά ιδιότυπα μοτίβα Ένα άλλο σχέδιο επίπλων με δομή DNA – ανεξάρτητη βιβλιοθήκη από Τομ Σνάιντερ Τα έπιπλα DNA σχεδιάζουν ξύλινα ανεξάρτητα ράφια

μετάφραση και επιμέλεια Sabine