λευκά ράφια τοίχου σχεδιαστών διπλά λαμπερά

Όμορφα διπλά ράφια από gt2P – λευκό σχέδιο

Σας δείξαμε ήδη τα ενδιαφέροντα σχεδιασμένα συνυφασμένα ράφια από την ταλαντούχα σχεδιάστρια εσωτερικών χώρων Μαρία Γιάσκο. Αυτή τη φορά θέλουμε να σας παρουσιάσουμε ένα πραγματικό, πραγματικό μοντέλο από το Designer Studio gt2P που ονομάζεται διπλά ράφια. «Αυτά τα ράφια αποτελούν μέρος μιας σειράς παραμετρικών επίπλων, επεξεργασμένων ψηφιακά.

Δημιουργούνται με τη βοήθεια ενός αλγορίθμου που βασίζεται στο ψηφιδωτό έργο Voronoi. Οι παραλλαγές αυτού του μοντέλου είναι μια άκρη και σημεία που καθορίζουν την εσωτερική του υποδιαίρεση. Αυτό καθιστά δυνατή την προσαρμογή των κατευθύνσεων x, y και z και του σχήματος του επίπλου στις συγκεκριμένες απαιτήσεις του κάθε πελάτη ». Εάν είστε πραγματικός λάτρης της αισθητικής επίπλωσης και αγαπάτε τα έπιπλα σχεδιαστών, αυτά τα ράφια είναι για εσάς. Επιλέξτε ένα τέτοιο έργο τέχνης για να αλλάξετε ολόκληρη την εμφάνιση και την αίσθηση του σπιτιού σας.

Λευκά ράφια τοίχου σχεδιαστών από gt2P

ράφια τοίχου σχεδιαστών λευκό διπλό εντυπωσιακό

Στρογγυλά, οβάλ κενά – σχεδιασμός από gt2P

Τα λευκά ράφια τοίχου σχεδιαστών είναι δύο φορές πιο ελκυστικά   Γυαλιά ηλίου, βιβλία στα ράφια ράφια σχεδιαστών τοίχου λευκά διπλά βιβλία γυαλιά ηλίου

Ελκυστική, εντυπωσιακή κατασκευή

λευκά ράφια τοίχου σχεδιαστών διπλή ιδέα

Κατασκευή σχεδιαστών σε λευκό χρώμα

ράφια τοίχου σχεδιαστών λευκά διπλά κενάΚρατήστε διάφορα πράγματα εκεί ράφια τοίχου σχεδιαστών λευκό διπλό πρωτότυπο

Κυματιστή δομή – τρισδιάστατο μοντέλο

ράφια τοίχου σχεδιαστών λευκό διπλό γκρι 3D