πολυτελές ξαπλώστρα πορτοκαλί ντάριους σαφείς γραμμές πρωτότυπες

Πολυτελείς ξαπλώστρες από Leolux: Darius και Bolea

Ο Δαρείος είναι η νέα έδρα εκτόξευσης από τη Leolux και ένας σύγχρονος θρόνος ταυτόχρονα, από αυτούς που έχουμε δει ποτέ. Αυτός ο σχεδιασμός του Jan Armgardt σας περιβάλλει με την ψηλή καρέκλα στην πλάτη, το υποβραχιόνιο και το κοίλο κάθισμα – όλα αυτά είναι μέρη ενός ενιαίου, συμπαγούς συνόλου.

Οι καθαρές γραμμές της καρέκλας τραβούν την προσοχή σας στην κλίση της πλάτης και του αψιδωτού σώματος. Γείρετε προς τα πίσω και αφήστε το σώμα σας να ταλαντευτεί στο σχεδόν ανεπαίσθητο, ελαστικό πλαίσιο – το γυαλισμένο χρώμιο είναι η υφή αυτού του έργου τέχνης. Και η ταπετσαρία ταιριάζει σαν γάντι – τέλεια προσαρμοσμένη. Αυτή η τολμηρή καρέκλα συνοδεύεται από μια αντίστοιχη Οθωμανή για να περιποιηθείτε τα πόδια σας.

χαμηλών τόνων Bolea loafers της Leolux

πολυτελείς ξαπλωμένες καρέκλες άνετη σχεδίαση bolea

Στην αντίθετη πλευρά του φάσματος βρίσκεται το χαμηλό Bolea Loaf από τη Leolux με τις άνετες γραμμές του, τα πολυτελή και φιλόξενα πλαίσια στο πάτωμα. Αυτός ο σχεδιασμός του Riccardo Belli σας τυλίγει στο άνετο μαξιλάρι του, αλλά το μοντέρνο στυλ δεν είναι στη σκιά. Αυτός ο μοντέρνος σχεδιασμός είναι τυπικός για το μοντέλο Lungo, μια μακρόστενη έκδοση που φτιάχτηκε για να χαλαρώσετε – ένα συμπαγές, σφαιρικό σχέδιο που είναι εμπνευσμένο από το συνονόματό του – το αυγό. Αυτά τα παιχνιδιάρικα περιγράμματα είναι ντυμένα με μια σειρά από έντονα χρώματα και εναλλάξιμες επιλογές ταπετσαρίας.

Αυτή η μοντέρνα, πορτοκαλί πολυθρόνα συνοδεύεται από μια αντίστοιχη Οθωμανίδα για να περιποιηθείτε τα πόδια σας.

πολυτελείς ξαπλώστρες πορτοκαλί ντάριους καθαρές γραμμές

 Μικρό, πρακτικό βοηθητικό τραπέζι με στιλ

πολυτελές ξαπλώστρα πορτοκαλί ντάριους σαφείς γραμμές βοηθητικό τραπέζι

Κομψά loafers με μονόχρωμα χρώματα και απαλές υφές

πολυτελές ξαπλώστρα άνετο σχεδιαστή γκρι