Πάνω απ ‘όλα, το σωστό σύστημα ραφιών πρέπει να είναι αξιόπιστο και τέλεια προσαρμοσμένο στις συγκεκριμένες ανάγκες. Η βέλτιστη τάξη και ευελιξία είναι το σύνολο και το τέλος όλων των συστημάτων αποθήκευσης υψηλής ποιότητας. Τα σύγχρονα συστήματα ραφιών είναι απλώς απαραίτητα, ειδικά για μεγαλύτερες εταιρείες με μεγάλη ποικιλία προϊόντων και πολλά υλικά και αξεσουάρ. Πώς μπορείτε όμως να βρείτε την τέλεια λύση αποθήκευσης; Είναι τα ράφια ράφια, ράφια γραφείου, ράφια παλετών ή μάλλον ράφια ευρείας έκτασης η καλύτερη απόφαση; Ποιο είδος ραφιών πρέπει να προτιμήσετε, ένα plug-in ή μάλλον ένα βιδωτό σύστημα; Θα θέλαμε να δώσουμε περισσότερη σαφήνεια σχετικά με αυτό στις επόμενες γραμμές και να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το τέλειο σύστημα ραφιών.

Ράφια ραφιών – η καθολική λύση αποθήκευσης

Μερικά από τα πιο δημοφιλή συστήματα ραφιών από εταιρείες, τόσο στον λιανικό όσο και στον βιομηχανικό τομέα, είναι τα λεγόμενα συστήματα ραφιών. Αυτά προσφέρουν άφθονο χώρο αποθήκευσης, είναι σχετικά φθηνά για αγορά και αρκετά ευέλικτα ή προσαρμόσιμα. Όπως υποδηλώνει ο όρος, αυτά τα ράφια αποτελούνται από ρυθμιζόμενα ράφια που είναι προσαρτημένα σε στύλους στις γωνίες. Αυτοί οι τύποι συστημάτων ραφιών είναι οι καλύτεροι για αντικείμενα που έχουν επίπεδη βάση. Αλλά και μικρότερα μέρη μπορούν να αποθηκευτούν σε αυτό, π.χ. Β. Σε διαφανή δοχεία ή με τη βοήθεια πρόσθετων επεκτάσεων και στοιχείων, όπως αντιολισθητικά στρώματα, διαχωριστικά διαμερισμάτων κλπ. Οι μονάδες ραφιών μπορούν να συμπληρωθούν με διάφορα πίσω πάνελ, όπως απαιτείται, έτσι ώστε τα εμπορεύματα να αποθηκεύονται με ασφάλεια στο ράφι και να να μην πέσει έξω.

Επιλέξτε το τέλειο σύστημα ραφιών για τις ιδιαίτερες ανάγκες σας

ράφια Σύστημα ραφιών μοντέρνο

Όπως και με άλλους τύπους ραφιών, υπάρχουν βασικά δύο παραλλαγές για το πώς συνδέονται τα ράφια με τους στύλους ή τα πλαίσια. Ο ένας μιλάει για βύσματα και συστήματα βιδών. Στην πρώτη περίπτωση, τα ράφια απλώς συνδέονται και βιδώνονται στη δεύτερη. Η κύρια διαφορά είναι ότι η πρώτη παραλλαγή είναι πολύ πιο εύκολη και ταχύτερη στη συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση και ως εκ τούτου θεωρείται πολύ πιο ευέλικτη. Ένα σύστημα βιδώματος, από την άλλη πλευρά, είναι λογικά κατάλληλο για σχετικά σταθερή αποθήκευση, όπου η ροή των εμπορευμάτων μπορεί εύκολα να προγραμματιστεί και σχεδόν δεν αλλάζει σε ποσότητα και μέγεθος. Σε περίπτωση συνεχών αλλαγών στα αποθηκευμένα υλικά ή αγαθά, ένα plug-in σύστημα είναι περισσότερο η έξυπνη λύση αποθήκευσης.

 Ράφια μεγάλου εύρους – Χώρος αποθήκευσης XXL και βέλτιστη αντοχή

Τα ράφια μεγάλου εύρους χρησιμοποιούνται για την αποθήκευση μεγαλύτερων και πολύ βαρύτερων προϊόντων. Με άλλα λόγια, πρόκειται για σταθερά ράφια βαρέως τύπου με επιπλέον αποθηκευτικό χώρο. Βασικά, είτε μοριοσανίδες είτε μεταλλικά πάνελ διατίθενται ως δάπεδα. Διατίθενται επίσης μεγάλα ράφια ως plug-in ή βιδωτό σύστημα. Όταν πρόκειται για μεγάλα φορτία, απαιτείται περισσότερη προσοχή, και για να αυξηθεί η ασφάλεια αυτών των ράφια, ορισμένα επιπλέον αξεσουάρ είναι επίσης σημαντικά. Επιπλέον δάπεδα, δοκοί ή αποστάτες είναι μόνο μερικά από τα πρόσθετα στοιχεία που παρέχουν μεγαλύτερη σταθερότητα, ευελιξία και ασφάλεια ταυτόχρονα. Και αν χρειάζεστε ακόμη μεγαλύτερα συστήματα ραφιών, τότε συνιστάται το λεγόμενο ράφι πρόβολου. Δεν είναι για τίποτα ότι είναι επίσης γνωστά ως μεγάλα ράφια αγαθών.

Το ράφι ευρείας έκτασης συνιστάται για μεγάλα και βαριά φορτία

Σύστημα ραφιών σύστημα βιδών ράφι ευρείας έκτασης

Ράφια παλετών – η έξυπνη λύση για είδη παλετών

Τα ράφια παλετών ανήκουν επίσης στα ράφια βαρέων φορτίων. Η διαφορά εδώ είναι ότι εξοικονομείτε πολύτιμο χρόνο και εργατικό δυναμικό με προϊόντα από παλέτες, χωρίς να χρειάζεται να τα αποσυσκευάσετε και να τα ξανασυσκευάσετε καθόλου. Αυτό συμβαίνει επειδή η αποθήκευση στα ράφια πραγματοποιείται απευθείας με τις παλέτες. Ανάλογα με τις απαιτήσεις, μπορούν να αποθηκευτούν παλέτες ευρώ ή παλέτες σε άλλα μεγέθη. Τα απαραίτητα αξεσουάρ μπορούν επίσης να επιλεγούν για αυτόν τον τύπο συστήματος ραφιών σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη. Μπάρες, ράφια, πλέγματα πίσω τοίχου, βάσεις ή γωνιακά στηρίγματα ή προστασία μέσω ώθησης θα κάνουν την αποθήκευση με ράφια παλετών πολύ ασφαλέστερη και ευκολότερη.

Τα ράφια παλετών είναι άνετα και σταθερά ταυτόχρονα

ράφι παλετών συστήματος ραφιών

Συμπέρασμα:

Η εύρεση του σωστού συστήματος ραφιών για την εταιρεία σας είναι το θεμελιώδες μέτρο επιτυχούς εφοδιαστικής αποθήκης. Επωφεληθείτε από την ποικιλία των ράφια και σκεφτείτε προσεκτικά εκ των προτέρων ποια από αυτά είναι κατάλληλα για εσάς. Αφήστε έμπειρους επαγγελματίες να σας συμβουλεύσουν και να βρουν την εξατομικευμένη λύση σας-κατά προτίμηση υψηλής ποιότητας και Made in Germany. Μια μεγάλη γκάμα προϊόντων σας περιμένει όχι μόνο σε εξειδικευμένα καταστήματα, αλλά και στο διαδίκτυο, για παράδειγμα στο regalio-shop.de.

Ανεξάρτητα από το αν θέλετε να εξοπλίσετε με ράφια το εργαστήριο, την αποθήκη, το γραφείο ή τον χώρο πωλήσεών σας με τη σωστή στάση, συμβουλές και τεχνογνωσία, θα βρίσκετε πάντα την τέλεια λύση.

σύστημα ραφιών plug-in σύστημα ράφι ευρείας έκτασης

Τα ράφια γραφείου υψηλής ποιότητας δημιουργούν μια σαφή εικόνα και εξασφαλίζουν περισσότερη τάξη

ράφια γραφείου ράφια σύστημα plug-in σύστημα

Τα μεγάλα ράφια είναι ιδιαίτερα χρήσιμα σε ορισμένες περιπτώσεις    

σύστημα ραφιών regaio μεγάλο ράφι