λευκό πτυσσόμενο τραπέζι σχεδιασμό αρχική δομή

Λευκό σχέδιο πτυσσόμενου τραπεζιού Ola της AKKA

Κολωνία 2011: αυτό το πτυσσόμενο τραπέζι από Σουηδούς σχεδιαστές AKKA είναι ένα από τα δύο κοινά βραβευμένα έργα στον φετινό διαγωνισμό [D3], έναν διεθνή διαγωνισμό για νέους σχεδιαστές, που διοργάνωσε η imm κολόνια Messe.

Ενημέρωση: Αυτό το έργο περιλαμβάνεται στο Dezeen Book of Ideas που είναι τώρα προς πώληση.

Ο ελαφρύς σχεδιασμός που ονομάζεται OLA μετά από έναν από τους πατέρες των σχεδιαστών, μπορεί να διπλωθεί και να ξεδιπλωθεί χωρίς να γυρίσει το κομμάτι.

Λευκή λεία επιφάνεια

λευκή πτυσσόμενη επιφάνεια σχεδιασμού τραπεζιού λεία

Ο σχεδιασμός έγινε από τη σουηδική εταιρεία Materia και θα ξεκινήσει επίσημα στην Έκθεση Επίπλων της Στοκχόλμης τον επόμενο μήνα. Το AKKA μοιράστηκε το πρώτο βραβείο [D3] με την πατημένη καρέκλα του Χάρι Τάλερ και το δεύτερο βραβείο πήγε στον Moody Couch της Hanna Emelie Ernsting.

Ακολουθούν μερικές περισσότερες λεπτομέρειες από το AKKA:

λευκή πτυσσόμενη επιφάνεια σχεδιασμού τραπεζιού

Το τραπέζι OLA είναι ένα ελαφρώς επεξεργασμένο πτυσσόμενο τραπέζι που στέκεται πάντα στα πόδια του. Ακόμα και μια αρκετά μικρή κυρία θα μπορούσε να ξεδιπλώσει εκατοντάδες τραπέζια σε ένα συνέδριο χωρίς να διακινδυνεύσει την υγεία της, εκτός αν έπρεπε να γυρίσει ολόκληρο το τραπέζι..

Ελεύθερος σχεδιασμός τραπεζιού – εύκολο και εύκολο να διπλωθεί

ο σχεδιασμός του λευκού πτυσσόμενου τραπεζιού βελτιώνει την επιφάνεια

Τα τραπέζια OLA φαίνονται τόσο καλά όταν διπλώνονται ώστε να μπορείτε να τα αποθηκεύσετε δίπλα στον τοίχο στο γραφείο σας ή στο σπίτι ως ένα εύκολο γραφικό έξτρα γραφείο. Το τραπέζι στοιβάζεται σφιχτά και είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο.

Ο πίνακας OLA (που πήρε το όνομά του από τον πατέρα του Πέτρου) αναπτύχθηκε από τον Peter Danielson και τον Oscar Ternbom στο AKKA (www.akka.se), Γκέτεμποργκ, Σουηδία.

Ο πίνακας OLA σχεδιάστηκε από τους Peter Danielson και Oscar Ternbom

λευκό πτυσσόμενο τραπέζι σχέδιο πρωτότυπο ιδιότυπο

Ο πίνακας OLA κατασκευάζεται από τη Σουηδική εταιρεία MATERIA, (materia.se) και θα παρουσιαστεί στην Έκθεση Επίπλων της Στοκχόλμης.

    Η επιφάνεια του τραπεζιού μπορεί να επεκταθείλευκό πτυσσόμενο σχέδιο τραπεζιού εκτεινόμενη επιφάνεια

Όταν δεν χρησιμοποιείται, απλώς τοποθετήστε το σε ασφαλές μέρος

  λευκό πτυσσόμενο τραπέζι σχεδιασμό επιτραπέζια πόδια πόδια