πρωτότυπο γραφείο-κρεβάτι στούντιο nl λευκό γραφείο εργασίας

Η ονειρική δουλειά επαναπροσδιορίστηκε: Πρωτότυπο γραφείο από το Studio NL

Η σημερινή μας ανάρτηση αφορά αστεία σχετικά με τον ύπνο κατά τη διάρκεια των ωρών εργασίας ή γιατί δεν πρέπει να σηκωθείτε από το κρεβάτι με λιγότερα από τόσα χρήματα την ημέρα. Το αυθεντικό γραφείο-κρεβάτι της Αθανασίας Λειβαδίτου από το Studio NL είναι ένα από τα πιο έξυπνα ή πιο καταθλιπτικά έπιπλα που έχουμε δει ποτέ. Το έξυπνο πράγμα είναι ότι είναι μια φανταστική λύση επίπλωσης για ένα μικρό δωμάτιο όπου χρειάζεστε τόσο έναν χώρο εργασίας όσο και ένα μέρος για ύπνο.

Ένα τέλειο έπιπλο για ένα μικρό υπνοδωμάτιο ή για κάποιον που εργάζεται από το σπίτι. Με κάθε ειλικρίνεια, αναρωτιόμαστε αν υπάρχουν σκηνοθέτες εκεί έξω που αναρωτιούνται: «Αυτό θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική προσθήκη στα γραφεία μας! Κανείς δεν χρειάζεται ποτέ να φύγει! »Όλες οι πιθανότητες στην άκρη, αλλά αν πρέπει να επαινέσουμε τη Λειβαδίτου για αυτό το πρωτότυπο κομμάτι, ας το παραδεχτούμε: ένας 15λεπτος υπνάκος μετά το μεσημεριανό γεύμα και ένας πριν το δεύτερο φλιτζάνι του καφέ μπορούν να κάνουν θαύματα για την απογευματινή παραγωγικότητα. Ανεξάρτητα από τη δική μας αίσθηση σχέσης εργασίας-ζωής, πρέπει να παραδεχτούμε ότι μας ενδιαφέρουν οι υβριδικές εφευρέσεις Στούντιο NL (η οποία ειδικεύεται σε έπιπλα στο χώρο εργασίας τελευταίας τεχνολογίας) στη συνέχεια σκέφτεται.

Έπιπλα σχεδιαστών – το αυθεντικό κρεβάτι γραφείου της Αθανασίας Λειβαδίτου

πρωτότυπο γραφείο-κρεβάτι στούντιο nl λευκό σχέδιο

Το έπιπλο ως γραφείο

πρωτότυπο γραφείο-κρεβάτι στούντιο nl λευκό μοναδικόπρωτότυπο γραφείο-κρεβάτι στούντιο nl λευκό ενδιαφέρον

μετατρέψιμο πρωτότυπο γραφείο-κρεβάτι Αθανασία Λειβαδίτου

Μοναδική κατασκευή από το Studio NL

αυθεντικά γραφεία-κρεβάτι στούντιο nl λευκά πτερύγια

Άλλα πρωτότυπα και εντυπωσιακά έργα από το Studio NL

Επίπλωση στο γραφείο εργασίας

γραφείο ακρυλικό μοντέρνο γυαλιστερό λευκό στούντιο επίπλων nl

Σύγχρονος εξοπλισμός γραφείου από έμπειρους σχεδιαστές

εργασία γραφείου λευκό σχέδιο πρωτότυπο στούντιο nl Πρωτότυπο γραφείο κρεβάτι      Γεωμετρικά σχήματα και γραμμές, λευκά λαμπερά έπιπλα, μοντέρνος φωτισμόςέργο εργασίας γραφείο λευκό στούντιο σχεδιασμού nl Πρωτότυπο γραφείο-κρεβάτι σχεδιασμός έργου λευκό εργαστήριο γραφείου στούντιο nl

Μπλε έμμεσος φωτισμός – εσωτερικός φωτισμός LED

projekt studio nl φωτισμός μπλε οροφή Πρωτότυπο γραφείο κρεβάτι