Πολλοί άνθρωποι ονειρεύονται να ανοίξουν το δικό τους εστιατόριο. Όποιος αποφασίσει να το κάνει, αργά ή γρήγορα θα διαπιστώσει ότι κάθε ιδιοκτήτης εστιατορίου αντιμετωπίζει πολλές προκλήσεις. Αυτό περιλαμβάνει την επιλογή της τοποθεσίας, την καλή προετοιμασία και ένα σαφές επιχειρηματικό σχέδιο. Δεν λειτουργεί χωρίς εξειδικευμένο προσωπικό, καλό μενού και ευχάριστη ατμόσφαιρα. Σήμερα ασχολούμαστε με το θέμα “εξοπλισμός εστίασης” ή, με άλλα λόγια, πώς να δημιουργήσετε μια ζεστή ατμόσφαιρα στο δικό σας εστιατόριο. “Ένα εστιατόριο δεν είναι απλώς μια επιχείρηση, αλλά μια κλήση.” Επιτύχετε το υψηλότερο επίπεδο άνεσης για τους καλεσμένους σας!

Πρώτον, πρέπει να επιλέξετε το εσωτερικό στυλ. Αντί να επιπλώσετε το εστιατόριο σας σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις, εμπιστευτείτε το δικό σας γούστο. Αν θέλετε να δημιουργήσετε μια ζεστή ατμόσφαιρα για να νιώσετε καλά, βασιστείτε στο κλασικό στιλ της εξοχικής κατοικίας, στο ρομαντικό shabby chic ή στο νοσταλγικό Σοδειά. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να μετατρέψετε το εστιατόριο σας σε ένα καταφύγιο από το άγχος της καθημερινότητας. Φυσικά υλικά όπως ξύλο, μπαστούνι, δέρμα, βαμβάκι κ.λπ. είναι τυπικά και για τα τρία στυλ.Το στυλ της εξοχικής κατοικίας προκαλεί ένα αίσθημα αρμονίας στους ανθρώπους. Ξύλινα έπιπλα, φρέσκα λουλούδια και φυσικά χρώματα κάνουν τους καλεσμένους σας να αισθάνονται σαν να βρίσκονται στη χώρα και να ξεχνούν όλες τις ανησυχίες τους. Το στυλ Shabby Chic γοητεύει επίσης με μια ιδιαίτερη γοητεία. Χαρακτηρίζεται από λευκά ξύλινα έπιπλα, λεπτούς παστέλ τόνους, σημάδια ηλικίας, λουλουδάτα μοτίβα, παιχνιδιάρικους πολυελαίους και υπόλευκη δαντέλα. Shabby chic έπιπλα και αξεσουάρ δημιουργούν μια παραμυθένια ατμόσφαιρα και φέρνουν πάντα μια πινελιά ρομαντισμού. Με vintage έπιπλα και πολλούς πίνακες στους τοίχους, η μοναδική εμφάνιση είναι επίσης εγγυημένη.

Έπιπλα γαστρονομίας σε στιλ εξοχικής κατοικίας

εξοπλισμός τροφοδοσίας-καρέκλα-ξύλο-έπιπλα-στυλ-έπιπλα

Αν θέλετε να δημιουργήσετε το εστιατόριο σε αρμονία με την ταραχώδη ζωή της πόλης, βασιστείτε σε έντονα χρώματα, εξωφρενικά σχήματα και σχέδια που έχουν καινοτόμο αποτέλεσμα. Εάν θέλετε να πειραματιστείτε, μπορείτε να συνδυάσετε ρετρό και μοντέρνα έπιπλα. Με ένα υπέροχο μείγμα στυλ, το εστιατόριο σας θα μείνει αξέχαστο σε όλους τους επισκέπτες για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Έχουμε ερευνήσει κάτι για εσάς και Καρέκλες γαστρονομίας από κλασικές έως μοντέρνες βρέθηκαν που χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα και ταιριάζουν με οποιοδήποτε εσωτερικό.

Ανεξάρτητα από το στυλ που θα επιλέξετε, τα έπιπλα θα πρέπει να έχουν υποβληθεί σε δοκιμή ποιότητας. Τα έπιπλα από υλικά υψηλής ποιότητας εξασφαλίζουν την άνεση και την ευεξία των καλεσμένων σας. Είναι επίσης πολύ πιο ανθεκτικά και μακράς διαρκείας, πράγμα που σας εξοικονομεί χρήματα και νεύρα αργότερα. Τα καλά έπιπλα χαρακτηρίζονται επίσης από την ακριβή κατασκευή τους και προσφέρουν άνεση στο δωμάτιο. Μια άλλη συμβουλή: χρησιμοποιήστε υφάσματα που καθαρίζονται εύκολα.

Καρέκλα “Φλυτζάνι καφέ “

catering-έπιπλα-πολυθρόνα-φλιτζάνι-καφέ-γκρι-δέρμα-δημιουργικό

Δημιουργήστε μια μοναδική ατμόσφαιρα που δεν μπορεί να βρεθεί πουθενά αλλού. Αυτός ο στόχος είναι εύκολα εφικτός με έπιπλα που ξεχωρίζουν από το πλήθος. Με αυτόν τον τρόπο θα προσελκύσετε επισκέπτες που έχουν το δικό τους στυλ και γοητεύουν τους άλλους, κάτι που κάνει το εστιατόριο σας δημοφιλές.

Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο σας έχει εμπνεύσει και σας ευχόμαστε γεμάτα τραπέζια και ικανοποιημένους επισκέπτες!

Φροντίστε για την άνεση των καλεσμένων σας!

γαστρονομία-εγκατάσταση-ζεστή ατμόσφαιρα-πράσινα-φυτά-ξύλο-έπιπλα

Μια πινελιά ρομαντισμού

γαστρονομία-επίπλωση-εστιατόριο-έπιπλα-κομψά-γυάλινα-φωτιστικά-λευκές-οροφές-ξύλινες καρέκλες

Πολύχρωμος εξοπλισμός εστίασης

εξοπλισμός εστίασης-μοντέρνα-φωτεινά-χρώματα-πολυθρόνες-λευκά-τραπέζια