Τραπέζι μπιλιάρδου για μικρά δωμάτια, γυάλινο επιτραπέζιο

Δική του αίθουσα μπιλιάρδου στο σπίτι τους

Υπάρχουν άνθρωποι που τους αρέσει πολύ να παίζουν μπιλιάρδο, αλλά λόγω έλλειψης χρόνου δεν είναι πολύ συχνά δυνατό να βρεθούν κατάλληλες εγκαταστάσεις παιχνιδιού για αυτό. Αυτό είναι φυσικά ένα τεράστιο μειονέκτημα για τους λάτρεις του μπιλιάρδου. Πολλοί από εμάς θα ήθελαν να παίζουν πισίνα στο σπίτι, αλλά το μέγεθος του δωματίου δεν το επιτρέπει.

Ως αποτέλεσμα, οι περισσότεροι άνθρωποι αγοράζουν μικρά τραπέζια μπιλιάρδου, κατάλληλα για παιδιά και άλλοι αναζητούν την καλύτερη λύση επίπλωσης για να χτίσουν το τραπέζι μπιλιάρδου στο δωμάτιο. Σκεφτήκαμε αυτό το πρόβλημα και σήμερα θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας μερικές ιδέες για τραπέζια μπιλιάρδου που μετατρέπονται σε τραπέζια φαγητού εύκολα και χωρίς κόπο.

Αυτός ο πίνακας φαίνεται κομψός και είναι κατάλληλος για όλα τα μεγέθη διαμερισμάτων. Το λευκό πλαίσιο είναι επιδέξια λακαρισμένο και αυτό το τραπέζι είναι σίγουρα μια τέλεια επιλογή για κάθε μοντέρνο σπίτι. Οι καλεσμένοι σας θα δουν ένα μοντέρνο τραπέζι φαγητού, αλλά όταν το ανοίξετε, μετατρέπεται αμέσως σε τραπέζι μπιλιάρδου.

Τραπέζι μπιλιάρδου κατάλληλο για μικρά δωμάτια

Τραπέζι μπιλιάρδου για μικρά δωμάτια, ξύλινο πλαίσιο από ξύλο

Ο συνδυασμός γυαλιού και ξύλου είναι μια εξαιρετική επιλογή για ένα πολύ κομψό, μοντέρνο διαμέρισμα. Παρόμοια με το προηγούμενο τραπέζι, αυτό μπορεί εύκολα να μετατραπεί από τραπεζαρία σε τραπέζι μπιλιάρδου ανοίγοντας απλά το επάνω μέρος του τραπεζιού. Η διαφορά είναι στο σχεδιασμό – είναι ορατό, αυτό είναι ένα τραπέζι μπιλιάρδου, ακόμη και πριν ανοίξει.

Ρομαντικό δείπνο

Τραπέζι μπιλιάρδου για μικρά δωμάτια, τραπεζαρία λαμπερό μαύρο

Μια πιο ρομαντική παραλλαγή αυτού του τραπεζιού μπορεί να επιτευχθεί με σκούρο βαμμένο ξύλο. Εάν θέλετε να εκπλήξετε τους συγγενείς σας, βάλτε το ξανά ως τραπέζι φαγητού!

Στερεό τραπέζι φαγητού για μεγάλες οικογένειες

Τραπέζι μπιλιάρδου για μικρούς χώρους τραπέζι φαγητού χωρισμένο επάνω τραπέζι

Αυτό το τραπέζι είναι κατάλληλο για μεγάλες οικογένειες. Είναι μακρύς και μπορεί να μεταμορφωθεί πολύ εύκολα.

Πάνω μέρος του τραπεζιού

Τραπέζι μπιλιάρδου για μικρούς χώρους, τραπέζι φαγητού vintage εμφάνιση

Ένας άλλος τρόπος με τον οποίο μπορείτε να μετατρέψετε το τραπέζι σας σε τραπέζι μπιλιάρδου είναι να αναστρέψετε την επιφάνεια. Δεν νομίζετε ότι είναι πραγματικά διασκεδαστικό και παιχνιδιάρικο να αποκτήσετε ένα τραπέζι μπιλιάρδου με μία μόνο περιστροφή; Παρ ‘όλα αυτά, αυτό το τραπέζι έχει μια vintage εμφάνιση και θα ταιριάζει σε κάθε στυλ ζωής.

Μεταλλική εμφάνιση

Τραπέζι μπιλιάρδου για μικρούς χώρους τραπεζοθήκη τραπεζομάντηλο

Για εσάς που σας αρέσει το μέταλλο, αυτό το τραπέζι είναι σίγουρα το σωστό. Μπορείτε εύκολα να χωρίσετε την επιφάνεια του τραπεζιού σε δύο μέρη.

Όλοι οι πίνακες που εμφανίζονται εδώ έχουν κάτι μυστικό, λίγο πολύ ορατό, συρτάρια όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε τα αξεσουάρ μπιλιάρδου.

Vintage εμφάνιση και συρτάρι για τις μπάλες της πισίνας

κλασικό πλαίσιο επιχρυσωμένο γυαλιστερό συρτάρι με γυαλιστερή επιφάνεια