Αν δίνεις μεγάλη αξία στη φροντίδα του σώματός σου, έχεις πολλά καλλυντικά στο σπίτι. Ακόμα και σε ένα μεγαλύτερο μπάνιο υπάρχει συνήθως λίγος χώρος για όλα τα προϊόντα. Επιπλέον, συχνά πρέπει να αρκεστούμε στις περιορισμένες δυνατότητες ενός μπάνιου. Αυτός είναι πιθανώς ο λόγος που οι σύγχρονες ιδέες αποθηκευτικού χώρου για αυτόν τον χώρο έχουν μεγάλη ζήτηση. Σας συνιστούμε να ρυθμίσετε πρακτικές επιλογές αποθήκευσης κάτω από τον νιπτήρα. Ακολουθούν τώρα τα συγκεκριμένα μας παραδείγματα!

Για τους περισσότερους ανθρώπους, ο “πολύ” αποθηκευτικός χώρος είναι καλύτερος από τον “πολύ λίγο”

κόλλα οργανωμένα διαμερίσματα ιδέες αποθήκευσης

Συνδυασμός ανοιχτών και κλειστών επιλογών αποθήκευσης

Ορισμένα αντικείμενα, όπως οι πετσέτες μπάνιου, θα ήθελαν να είναι μπροστά στα μάτια μας. Συχνά έχουν ακόμη και διακοσμητικό αποτέλεσμα σε ολόκληρο το δωμάτιο. Αυτό προορίζονται για τις ιδέες του χώρου αποθήκευσης ανοιχτού χώρου. Ταυτόχρονα, για κάποια άλλα πράγματα προτιμάτε έναν κλειστό χώρο.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο συνδυασμός ιδεών κλειστού και ανοιχτού χώρου αποθήκευσης είναι συχνά η καλύτερη επιλογή.

Οι σύγχρονοι μηχανισμοί είναι συνήθως πιο βιώσιμοι και ευέλικτοι

ιδέες για χώρο αποθήκευσης υπέροχα κορδόνια παπουτσιών

Ιδέες αποθηκευτικού χώρου για το μπάνιο με συρτάρια

Ο πιο πρακτικός τρόπος οργάνωσης του χώρου αποθήκευσης είναι πολύ συχνά με διαφορετικά συρτάρια. Με τη σωστή εσωτερική διάταξη, μπορείτε να φιλοξενήσετε σχεδόν τα πάντα και ταυτόχρονα να τα διατηρήσετε σε καλή επισκόπηση. Ταυτόχρονα, πολλά προϊόντα προστατεύονται από την υγρασία με αυτόν τον τρόπο. Σε αυτή την περίπτωση, είναι ζωτικής σημασίας να αποφασίσετε για το σωστό βάθος των συρταριών. Ρίξτε μια ματιά στην ποσότητα των κοινών προϊόντων που χρησιμοποιείτε συχνά στο μπάνιο σας και για τα οποία χρειάζεστε κατάλληλες ιδέες για χώρο αποθήκευσης. Το μεγάλο πλεονέκτημα των συρταριών είναι ότι άλλα κουτιά και αντικείμενα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την οργάνωση καλλυντικών εάν είναι απαραίτητο.

Τα διαχωριστικά συρταριών μπορούν να προσαρμόσουν τις επιλογές αποθήκευσης

ευέλικτες ιδέες χώρου αποθήκευσης οργανωτή

Διοργανωτής για συρτάρια

Οι διοργανωτές για τα συρτάρια, που χρησιμοποιούνται σε άλλα πλαίσια, θα μπορούσαν συνήθως να χρησιμοποιηθούν και σε μια συρταριέρα κάτω από τον νιπτήρα. Ο μόνος περιορισμός εδώ θα ήταν η χρήση υδατοστεγών υλικών. Δεδομένου ότι ο τύπος και το μέγεθος των καλλυντικών προϊόντων για το μπάνιο αλλάζουν πολύ συχνά, σας προτείνουμε τέτοιες λύσεις, με τις οποίες υπάρχουν διαφορετικές επιλογές προσαρμογής.

Πολλές γυναίκες χρειάζονται χώρο αποθήκευσης στο μπάνιο για το μακιγιάζ τους

ευέλικτες ιδέες χώρου αποθήκευσης οργανωτή

Ιδέες για χώρο αποθήκευσης DIY

Διαφορετικοί τύποι κουτιών από πλαστικό ή άλλα υλικά που αντιστέκονται στην υγρασία μπορούν να κάνουν την εσωτερική οργάνωση των συρταριών πολύ πιο βολική. Αυτά μπορούν να εξατομικευτούν και να διακοσμηθούν με τη βοήθεια φύλλων, άλλων υλικών και ακόμη και χρωμάτων.

Οι επιλογές αποθήκευσης DIY προσαρμόζονται στις δικές σας ανάγκες

ιδέες για χώρο αποθήκευσης απλή diy οργάνωση

Αποθήκευση ηλεκτρικών συσκευών

Πολλές γυναίκες και άνδρες φροντίζουν τα μαλλιά τους, ειδικά στο μπάνιο. Είναι επομένως πολύ πρακτικό εάν τα πιστολάκια ή τα ίσιωμα μαλλιών αποθηκεύονται με ασφάλεια. Βλέπουμε ακριβώς μια τέτοια λύση στο παραπάνω παράδειγμα. Θα διευκολύνει τη ζωή πολλών ανθρώπων.

Υπάρχουν πολλά έπιπλα μπάνιου με επαρκή αποθηκευτικό χώρο στην αγορά. Συχνά είναι οι βέλτιστες για τις ανάγκες μας.

ιδέες για χώρο αποθήκευσης λευκό και μπλε

Αποτελεσματική χρήση του χώρου αποθήκευσης

Ορισμένα μπάνια δεν έχουν συρτάρια και ράφια, αλλά υπάρχει άφθονος αποθηκευτικός χώρος. Με κομψούς δίσκους και κουτιά, μπορούν να χρησιμοποιηθούν πολύ καλά για οργάνωση στο μπάνιο. Αυτό συνήθως θα σας παρακινήσει να αγοράσετε λιγότερα αλλά καλά επιλεγμένα προϊόντα. Έτσι έχετε λίγο χάος και τα αντικείμενα θα εμφανιστούν ως ελκυστική διακόσμηση.

Πόσο χρόνο αφιερώνετε στην προσωπική υγιεινή στο μπάνιο; Μήπως οι καλές ιδέες για χώρο αποθήκευσης θα κάνουν αυτή τη φορά πιο ευχάριστη και θα σας δώσουν ένα γρηγορότερο ξεκίνημα της ημέρας; Για τους περισσότερους ανθρώπους, η απάντηση σε αυτό είναι σίγουρα “Ναι!” Και ακόμη και στο μικρότερο μπάνιο, μπορείτε να βελτιωθείτε πολύ με επιλογές αποθήκευσης όπως αυτές που φαίνονται εδώ.

Τέτοιες λύσεις είναι ιδανικές για όποιον νοιάζεται για το χτένισμά του στο μπάνιο

αποθηκευτικός χώρος ιδέες διοργανωτής για ηλεκτρικές συσκευές

Ο χώρος αποθήκευσης δεν χρειάζεται απαραίτητα να χαλάσει την απρόσκοπτη εμφάνιση

σφιχτές ιδέες αποθήκευσης μπάνιου

Ο σχεδιασμός του χώρου αποθήκευσης μπορεί να είναι πρακτικά οποιουδήποτε στυλ

ιδέες για χώρο αποθήκευσης ευρεία περιοχή κάτω από το νεροχύτη

Τα ξύλινα ράφια είναι συχνά ελκυστικά, ακόμη και όταν είναι ανοιχτά

ιδέες για χώρο αποθήκευσης απλή ιδέα χώρου αποθήκευσης

Αυτός ο δημιουργικός σχεδιασμός των επιλογών αποθήκευσης φέρνει περισσότερη διάθεση στο μπάνιο

ιδέες για χώρο αποθήκευσης μερικά συρτάρια κελύφους

Επιλέξτε τον μηχανισμό ανοίγματος που λειτουργεί καλύτερα για εσάς

ιδέες για χώρο αποθήκευσης λευκό και μπλε

Οι ορατές επιλογές αποθήκευσης είναι συχνά μια ελκυστική λύση

Δίσκος σε ιδέες για χώρο αποθήκευσης