σαλόνι καναπές δερμάτινος καναπές βαφή δέρμα φροντίδα δροσιστικό χρώμα

Πώς να βάψετε και να φρεσκάρετε τον παλιό δερμάτινο καναπέ σας?

Τα πραγματικά δερμάτινα έπιπλα φαίνονται αριστοκρατικά και είναι αρκετά άνετα. Ως αγαθά υψηλότερης ποιότητας, έχουν επίσης την τιμή τους. Μόλις αγοραστεί ο κομψός καναπές σαλονιού από δέρμα και τοποθετηθεί στη μέση του δωματίου, πιστεύετε ότι θα φαίνεται πάντα τόσο όμορφος και σαν καινούργιος.

Καλά …

Το δέρμα είναι ένα φυσικό υλικό που εκτιμάται για τις εξαιρετικές του ιδιότητες και χρησιμοποιείται σε πολλούς τομείς. Τα δερμάτινα έπιπλα έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής, αλλά κάποια στιγμή χάνουν τη λάμψη τους. Απαιτείται επαρκής συντήρηση ώστε να μην φθείρονται σχετικά γρήγορα. Αν όμως ο δερμάτινος καναπές σας έχει επιβιώσει μερικές δεκαετίες, σίγουρα χρειάζεται ένα αναζωογονητικό χρώμα.

Καναπές σαλονιού από γνήσιο δέρμα

χρώμα δερμάτινος καναπές σαλόνι έπιπλα φροντίδα δέρματος φρεσκάρετε χρώμα

Τα δερμάτινα είδη καλής ποιότητας αξίζουν σίγουρα την τιμή τους και με τακτική συντήρηση δέρματος θα σας εξυπηρετήσουν πιστά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αν όμως έχει έρθει η στιγμή που το αγαπημένο σας κομμάτι δερμάτινων επίπλων έχει φορεθεί πολύ σε κάποια σημεία, δεν σημαίνει ότι πρέπει να ανήκει στα ογκώδη απορρίμματα. Πήρες την ιδέα ότι είσαι δικός σου Βαφή δερμάτινου καναπέ θα μπορούσε, μόνος σου; Εδώ είναι μερικές συμβουλές.

 Κομψός καφέ δερμάτινος καναπές σε μοντέρνο περιβάλλον

χρώμα σαλονιού παλιός δερμάτινος καναπές αναζωογονεί το χρώμα του δερμάτινου καναπέ

Τι χρειάζεστε για να ανανεώσετε το χρώμα των δερμάτινων επίπλων; (* εννοούμε μόνο έπιπλα από λείο δέρμα)

 – Σετ νυχτερινής απόχρωσης και φροντίδας για λείο δέρμα (καθαριστικό δέρματος και βαφή δέρματος στο σωστό χρώμα, συμπεριλαμβανομένου ενός σφουγγαριού για εφαρμογή κ.λπ.)

– προετοιμασία (καθαρισμός και απολίπανση)

– Αφήστε το χρώμα να στεγνώσει και επαναλάβετε εάν είναι απαραίτητο

 Παλιά επικαλυμμένα έπιπλα από λείο δέρμα θα μπορούσαν να μοιάζουν σαν καινούργια με λίγο χρώμα

δερμάτινο καναπέ δερμάτινο χρώμα ανανέωσης χρώματος

Πρώτα πρέπει να προετοιμάσετε τα έπιπλα για χρωματισμό. Εάν είναι δυνατόν, αποσυναρμολογήστε όλα τα μέρη επίπλων. Απαιτείται σχολαστικός καθαρισμός και αφαίρεση λίπους, έτσι ώστε το χρώμα να απορροφηθεί. Εάν υπάρχουν λεκέδες, δουλέψτε τους με το απορρυπαντικό και σκουπίστε τη βρωμιά με κυκλικές κινήσεις. Μετά τον καθαρισμό, μπορείτε να προετοιμάσετε περαιτέρω το δέρμα τρίβοντας την επιφάνεια με λεπτό γυαλόχαρτο για να εξομαλύνετε τα μικρά σπασίματα και ρωγμές. Στη συνέχεια, η επιφάνεια του δέρματος είναι έτοιμη για το χρώμα.

Βαφή του δερμάτινου καναπέ – έτσι λειτουργεί

δερμάτινο καναπέ βαφή δερμάτινο καναπέ δέρμα φροντίδα δροσιστικό χρώμα

Το χρώμα του δέρματος πρέπει να είναι στην ίδια απόχρωση με αυτό των επίπλων. Εφαρμόστε το χρώμα με το σφουγγάρι στη φθαρμένη επιφάνεια χρησιμοποιώντας κυκλικές κινήσεις. Αφήστε το χρώμα να στεγνώσει για τουλάχιστον μία ώρα και στη συνέχεια μπορείτε να εφαρμόσετε ένα άλλο στρώμα. Εάν είστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα, διορθώστε το χρώμα με ένα ειδικό δερμάτινο γράσο / λάδι και αφήστε το δέρμα να ξεκουραστεί για 24 ώρες. Το τελευταίο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να το γυαλίσετε με ένα μαλακό πανί.

Πώς μπορεί ο δερμάτινος καναπές να μοιάζει ξανά σαν καινούργιος;?

δερμάτινος καναπές βαφής δερμάτινος καναπές σαλόνι φροντίδας

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με εμπόρους δέρματος (ή πιθανώς τσαγκάρηδες) και προμηθευτείτε τα απαραίτητα προϊόντα περιποίησης και βαφή δέρματος.

Ανανεώστε το χρώμα του δερμάτινου καναπέ και ζωντανέψτε τον

Η βαφή του δερμάτινου καναπέ αναζωογονεί το χρώμα της φροντίδας του δέρματος

 Μπορείτε να προσθέσετε υπέροχους ρετρό τόνους με έναν παλιό δερμάτινο καναπέ

σαλόνι καναπές δερμάτινος καναπές βαφή φροντίδα δέρματος

Παρατείνετε τη διάρκεια ζωής των αγαπημένων σας δερμάτινων επίπλων   

δερμάτινα έπιπλα φροντίδα δέρματος φρεσκάρουν το χρώμα των δερμάτινων πολυθρόνων

Αναζωογονεί το χρώμα των παλιών δερμάτινων επίπλων