ράφια κρασιού και συστήματα ραφιών ξύλινα μοντέλα ραφιών κρασιού

Κατασκευάστε ράφια κρασιού σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη

Το θέμα της «αποθήκευσης κρασιού» δεν μας δίνει ηρεμία. Ξανά και ξανά θα θέλαμε να παρουσιάσουμε έναν νέο τρόπο αποθήκευσης μπουκαλιών κρασιού. Δεν είναι δύσκολο να μαντέψουμε ότι είμαστε παθιασμένοι λάτρεις του κρασιού και είναι επίσης προς το συμφέρον μας να μάθουμε νέες και δημιουργικές επιλογές αποθήκευσης.

Κάθε τόσο κάνουμε στον εαυτό μας την ερώτηση, αν η αλήθεια βρίσκεται στο κρασί, τότε πού πρέπει να βρίσκονται τα μπουκάλια κρασιού μας. Και να λένε καθόλου ψέματα ή να στέκονται καθόλου; Και έτσι συναντήσαμε την επόμενη επιλογή αποθήκευσης. Μείνετε συντονισμένοι και μάθετε μερικά πιο ενδιαφέροντα στοιχεία για την αποθήκευση κρασιού …

Το τέλειο ξύλινο ράφι κρασιού

ευεργετικά ράφια κρασιού ράφια συστήματα ράφι κρασιού ξύλο αποθήκευση κρασιού

Ποια μπουκάλια κρασιού πρέπει να διατηρούνται ξαπλωμένα και ποια να παραμένουν όρθια?

Λίγοι άνθρωποι κάνουν πραγματικά αυτήν την ερώτηση και ίσως γι ‘αυτό η απάντηση σε αυτήν δεν είναι πολύ συνηθισμένη. Αλλά αυτό είναι στην πραγματικότητα μια σημαντική λεπτομέρεια εάν θέλετε να αποθηκεύσετε σωστά τα μπουκάλια κρασιού σας.

Τοποθέτηση

Έτσι διατηρούνται αυτά τα μπουκάλια κρασιού, τα οποία είναι με πραγματικό πώμα φελλού και έχουν χρόνο αποθήκευσης πάνω από 1-2 χρόνια μπροστά τους.

Σε στάση

Τα μπουκάλια κρασιού με πώμα φελλού, αλλά με διάρκεια ζωής μικρότερο από 1-2 χρόνια, πρέπει να διατηρούνται όρθια, ακριβώς όπως μπουκάλια με πλαστικούς φελλούς ή βίδες.

Ράφια κρασιού BOON με αντίστοιχα ένθετα μπουκαλιών

ευεργετικά ράφια κρασιού ράφια συστήματα ράφι κρασιού ξύλινο πάτωμα

Συστήματα ραφιών κρασιού BOON

Όταν έχουμε ξεκαθαρίσει τη σωστή θέση της φιάλης, είμαστε έτοιμοι να βρούμε την πιο κατάλληλη θέση αποθήκευσης.

Η κάβα θα ήταν φυσικά η καλύτερη επιλογή, αλλά φυσικά δεν έχουν όλοι οι λάτρεις του κρασιού. Και αν ανήκετε σε αυτήν την ομάδα περήφανων ιδιοκτητών κάβας κρασιού (τους οποίους ειλικρινά ζηλεύουμε), τότε θα πρέπει να εξοπλίσετε το κελάρι σας με αντίστοιχα ράφια κρασιού.

Και όλοι οι άλλοι που πίνουν κρασί όπως εμείς, που ονειρεύονται μόνο μια κάβα, μπορούν απλά να βάλουν το ράφι κρασιού σε ένα άλλο δωμάτιο, για παράδειγμα στο σαλόνι ή στη θέση της κουζίνας. Μπορείτε πραγματικά να επωφεληθείτε από αυτό, επειδή το μοντέρνο ράφι μπουκαλιών μπορεί να φαίνεται πολύ ευγενές και μπορεί επίσης εύκολα να γραφτεί σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο.

Προγραμματίστε μόνοι σας το ατομικό σας ράφι κρασιού BOON

ευεργετικά ράφια κρασιού ράφια συστήματα ξύλο ράφι κρασιού

ο BOON ράφια κρασιού που μπορεί να σχεδιαστεί σύμφωνα με τις ατομικές απαιτήσεις των πελατών. Είτε ως αρθρωτό ράφι μπουκαλιών, μπουφέ, ράφι ανοιχτού τοίχου είτε ως διαχωριστικό δωματίου, το σύστημα ραφιών BOON προσφέρει πολλές και κομψές παραλλαγές για αποθήκευση κρασιού, τόσο για ξαπλωμένα όσο και για όρθια μπουκάλια κρασιού.

Είμαστε στην πραγματικότητα στο στάδιο του σχεδιασμού του τέλειου ράφι για εμάς. Αδράξτε την ευκαιρία και δημιουργήστε ένα υπέροχο «σπίτι» για τα πολύτιμα μπουκάλια κρασιού σας!