Σύντομα θα μετράμε ξανά τις τελευταίες ώρες και λεπτά του χρόνου και θα υποδεχόμαστε τη νέα. Ευχές και όνειρα, νέα ψηφίσματα και δηλώσεις αγάπης θα πρέπει να γίνουν πραγματικότητα αυτή τη φορά. Θα θέλαμε να κάνουμε τα πάντα πολύ καλύτερα ξανά. Μακάρι να λειτουργήσει για όλους! Αλλά πριν περάσουμε στην Πρωτοχρονιά, είναι καλό να κάνουμε ένα άγριο πάρτι Πρωτοχρονιάς, σωστά; Αν ψάχνετε για κάποια νέα έμπνευση για διασκεδαστικά παιχνίδια πάρτι τότε έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Σήμερα θα σας πούμε τα 5 αγαπημένα μας που θα σας προσφέρουν επιπλέον μέρος διασκέδασης στο πάρτι. Εκτός από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, αυτά μπορούν επίσης να παιχτούν σε πάρτι γενεθλίων, τα Χριστούγεννα ή απλώς για διασκέδαση όταν συναντάτε φίλους. Διασκεδάστε δοκιμάζοντας και γιορτάζοντας!

Μάθετε και χρησιμοποιήστε διασκεδαστικά παιχνίδια πάρτι για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

αστεία παιχνίδια πάρτι πρωτοχρονιάτικες ιδέες πάρτι

# 1 “Ποιος είμαι” – ένα πραγματικό κλασικό μεταξύ παιχνιδιών πάρτι

Πολλοί από εσάς μπορεί να είστε ήδη εξοικειωμένοι με το παιχνίδι. Είναι πιο κατάλληλο για ενήλικες που επιθυμούν διασκεδαστική διασκέδαση χωρίς να κινούνται πολύ. Όλοι παίρνουν ένα Post-it και γράφουν σε αυτό το όνομα ενός διάσημου ή φτιαγμένου ατόμου από ένα παραμύθι ή ένα κινούμενο σχέδιο.

Το κομμάτι χαρτί είναι κολλημένο στο μέτωπο του ατόμου που κάθεται δίπλα, χωρίς να είναι σε θέση να διαβάσει τι είναι γραμμένο σε αυτό. Με ναι και όχι ερωτήσεις, όλοι αρχίζουν να μαντεύουν ένα προς ένα ποιο άτομο είναι. Το παιχνίδι τελειώνει όταν όλοι έχουν ήδη ανακαλύψει τι υπάρχει σε κάθε μεμονωμένο κομμάτι χαρτί.

Τα αστεία παιχνίδια πάρτι σας δημιουργούν μια πολύ καλή διάθεση

ποιος είμαι αστεία παιχνίδια πάρτι ιδέες για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

# 2 “Ποτέ δεν έχω ποτέ” – καθαρή επικοινωνιακή διασκέδαση !

Στα αγγλικά μπορείτε να βρείτε το παιχνίδι κάτω από: “Never have I ever”. Αρκετά διασκεδαστικό επικοινωνιακό παιχνίδι που παίζεται με πολλές ερωτήσεις. Δηλαδή, γίνεται μια αναιδής ή διασκεδαστική δήλωση, όπως: Δεν έχω κάνει ποτέ μπάνιο τη νύχτα στη θάλασσα χωρίς ρούχα ή ποτέ δεν έκλεψα τίποτα. Τότε όλοι πρέπει να αποδεχτούν ή να αρνηθούν το ένα μετά το άλλο. Το παιχνίδι μπορεί να τροποποιηθεί με μια γουλιά κρασί ή τρώγοντας ένα μπισκότο για όλους – «Όχι, πραγματικά δεν το έχω πάρει ακόμα», ανάλογα με την ηλικία, τη γεύση και τον τύπο του πάρτι.

Το παιχνίδι θυμίζει κάπως το “Truth or Dare”

Δεν έχω ακόμα ιδέα για διασκεδαστικά παιχνίδια πάρτι

# 3 Χρώμα σε μέρος σώματος – σύντομο παιχνίδι πάρτι για μικρούς και μεγάλους

Αυτό το παιχνίδι μπορεί να παιχτεί όσο θέλετε και είναι ιδανικό για ομάδες 5-6 ατόμων. Ωστόσο, σχετίζεται με κάποια άσκηση, η οποία παρέχει ακόμη περισσότερη ενέργεια και καλή διάθεση. Δεν είναι για τίποτα ότι το παιχνίδι παίζεται επίσης ως ενεργοποιητής ή παγοθραύστης σε σεμινάρια και εργαστήρια καθώς και σε κτίρια ομάδων. Ένα άτομο / οικοδεσπότης ονομάζει ένα χρώμα και επίσης ένα μέρος του σώματος. Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει τώρα να βάλουν το αντίστοιχο μέρος του σώματός τους σε αυτό το χρώμα, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεται στο δωμάτιο. Θα μπορούσε να είναι ρούχα κάποιου άλλου ή διακόσμηση στον τοίχο. Όλοι είναι ελεύθεροι να αυτοσχεδιάσουν και η δημιουργικότητα και το γέλιο είναι το παν και το τέλος εδώ.

Επινοήστε τη δική σας παραλλαγή του παιχνιδιού

αστεία παιχνίδια πάρτι ιδέες παραμονής Πρωτοχρονιάς

# 4 Gummy Bear Oracle – τι να περιμένετε το νέο έτος?

Ενώ αυτό το παιχνίδι ακούγεται παιδικό, απευθύνεται περισσότερο σε ενήλικες. Είναι περισσότερο φόρος τιμής στην παιδική μας ηλικία και πηγαίνει αρκετά καλά με τους περισσότερους ανθρώπους. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα βαθύτερο μπολ και μια σακούλα με gummy αρκούδες σε διαφορετικά χρώματα. Ο καθένας μπορεί να τραβήξει μια αρκούδα με κλειστά μάτια. Στη συνέχεια, ανάλογα με το χρώμα, ερμηνεύεται τι σας περιμένει το νέο έτος. Τα χρώματα γράφονται εκ των προτέρων, όπως: το κόκκινο σημαίνει αγάπη και στοργή ή το πράσινο την ελευθερία και τη φύση κ.λπ..

Ένα πολύχρωμο μαντείο για τη νέα χρονιά

gummy bears oracle διασκεδαστικά παιχνίδια πάρτι για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

# 5 Μια διαφορετική προσέγγιση στο σιωπηλό ταχυδρομείο – η κίνηση ανεβάζει τη διάθεση

Γνωρίζετε ακόμα το δημοφιλές παιδικό παιχνίδι; Όλοι ψιθυρίζουν μια λέξη ή μια δήλωση στο αυτί του άλλου δίπλα του και αυτό στη συνέχεια επαναλαμβάνεται σιγανά στο αυτί του άλλου. Στο τέλος συγκρίνετε τι είπε ο πρώτος και τι κατάλαβε ο τελευταίος. Τι γίνεται όμως αν κάνουμε κάποια άσκηση; Ιδανικά με αυτήν την αστεία έκδοση από το Stiller Post. Πραγματοποιείται ως εξής. Όλοι στέκονται στη σειρά ο ένας πίσω από τον άλλο. Ο τελευταίος, που όντως στέκεται με το πρόσωπό του στην πλάτη του καθενός, δείχνει στον επόμενο να διαρκεί μια κίνηση, κατά προτίμηση μια σύντομη δραστηριότητα, όπως οδήγηση μοτέρ ή κάτι παρόμοιο σόου μπροστά του κ.λπ. Στο τέλος, το τελευταίο και το πρώτο πρόσωπο δείχνει την εκδοχή του κινήματος μπροστά σε όλους τους εμπλεκόμενους. Είναι πολύ διασκεδαστικό κάθε φορά. Υποσχόμενος!

Βγάλτε τα κανόνια σαμπάνιας και κομφετί σύντομα!

αστεία παιχνίδια πάρτι πρωτοχρονιάτικες ιδέες παραμονής παγοθραυστικού

Γελάστε και γιορτάστε όμορφα!

αστεία παιχνίδια πάρτι πρωτοχρονιάτικες ιδέες πάρτι

Τα βεγγαλικά είναι διαχρονικά και καθολικά

αστείες ιδέες για παιχνίδια πάρτι για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Ακριβώς όπως τα υπέροχα πυροτεχνήματα τα μεσάνυχτα!

αστεία παιχνίδια πάρτι πρωτοχρονιάτικες ιδέες πυροτεχνήματα