Οι βλεφαρίδες μαγνήτη είναι σίγουρα η τελευταία τρέλα στη σκηνή ομορφιάς όταν πρόκειται για ψεύτικες βλεφαρίδες. Διαφέρουν σε μήκος και πυκνότητα και είναι κατάλληλα τόσο για το καθημερινό όσο και για το λαμπερό club look. Αυτό που κάνει αυτές τις βλεφαρίδες τόσο δημοφιλείς και δημοφιλείς είναι το μοναδικό σύστημα μαγνητικού κλικ τους. Σε αντίθεση με τις συμβατικές επεκτάσεις βλεφαρίδων, αυτό συμβαίνει εδώ με τη βοήθεια μαγνητών. Το ενοχλητικό κόλλημα και στέγνωμα ανήκει στο παρελθόν. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για αυτή τη νέα τάση ομορφιάς παρακάτω. Πώς μπορείτε να κολλήσετε μόνοι σας μαγνητικές βλεφαρίδες και ποια πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα έχουν.

Οι μαγνητικές βλεφαρίδες υψηλής ποιότητας μοιάζουν αληθινές

βλεφαρίδες μαγνήτη για τέλεια εμφάνιση

Τι είναι οι βλεφαρίδες μαγνήτης?

Όπως μπορείτε ήδη να μαντέψετε, η καυτή τάση προέρχεται από τις ΗΠΑ. Αλλά κατέκτησε γρήγορα καταστήματα καλλυντικών, κομμωτήρια και φαρμακεία και σε αυτήν τη χώρα. Ανάλογα με τον κατασκευαστή, μπορείτε να δείτε διαφορετικές τιμές για μαγνητικές βλεφαρίδες – από περίπου 5 έως 50 ευρώ. Κατά την αγορά, συνιστάται να διαβάσετε αρκετές κριτικές και σχόλια πελατών και στη συνέχεια να δοκιμάσετε τα αγαπημένα σας προϊόντα.

Και πώς λειτουργούν στην πραγματικότητα οι μαγνητικές βλεφαρίδες; Σούπερ εύκολο. Αυτά αποτελούνται από δύο ταινίες βλεφαρίδων ανά μάτι, οι οποίες είναι συνδεδεμένες στις δικές σας βλεφαρίδες χάρη στους μαγνήτες. Ένα είδος «σάντουιτς βλεφαρίδων» σχηματίζεται, ας το πούμε, όπου οι βλεφαρίδες σας είναι η γέμιση. Στις φθηνότερες εκδόσεις τους, οι μαγνητικές βλεφαρίδες είναι κατασκευασμένες από συνθετικά μαλλιά. Τα προϊόντα υψηλής ποιότητας κατασκευάζονται συχνά από πραγματικές τρίχες ζώων, για παράδειγμα από βιζόν. Πρέπει σίγουρα να το λάβετε υπόψη όταν αγοράζετε. Οι λάτρεις των ζώων και οι vegans συγκεκριμένα σίγουρα δεν θα φορούσαν τέτοιες βλεφαρίδες.

Οι βλεφαρίδες με τρεις μαγνήτες βρίσκονται πολύ καλύτερα στη δική σας γραμμή βλεφαρίδων

μαγνήτες συμβουλές και κόλπα βλεφαρίδων

Συνδέστε τις βλεφαρίδες μαγνήτη, είναι έτσι:

Πολλά σετ βλεφαρίδων διαθέτουν τώρα ειδικό απλικατέρ για ευκολότερη εφαρμογή. Εάν ακολουθήσετε τις οδηγίες, θα είναι ακόμα πιο εύκολο για εσάς. Ωστόσο, εάν αυτό το εργαλείο δεν περιλαμβάνεται στο προϊόν σας, μπορείτε να το εγκαταστήσετε βήμα προς βήμα, όπως περιγράφεται παρακάτω.

1ο βήμα: Εφαρμόστε το επιθυμητό μακιγιάζ ματιών, συμπεριλαμβανομένης της μάσκαρα. Είναι επίσης σκόπιμο να εφαρμόσετε ένα eyeliner στην άνω γραμμή των βλεφαρίδων. Η άκρη των μαγνητικών βλεφαρίδων συγχωνεύεται αργότερα οπτικά με αυτήν και φαίνεται πολύ πιο φυσική. Όταν στεγνώσει εντελώς, μεταβείτε στο βήμα 2.

2ο βήμα: Αφαιρέστε την επάνω λωρίδα βλεφαρίδων από τη συσκευασία. Αυτό σημαίνει, βάλτε το εκεί όπου οι μαγνήτες βρίσκονται στην κάτω πλευρά. Στη συνέχεια, τοποθετήστε προσεκτικά αυτό το πάνω μέρος στις πάνω βλεφαρίδες σας με τη βοήθεια των πλαστικών τσιμπιδιών, όσο το δυνατόν πιο κοντά στη γραμμή των βλεφαρίδων.

Επιπλέον συμβουλή: Λυγίστε λίγο τις μαγνητικές βλεφαρίδες με τα δάχτυλά σας πριν τις κολλήσετε ώστε να πάρουν πιο φυσικό σχήμα και να είναι πιο άνετα να φορεθούν.

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε μεταλλικές λαβίδες όταν συνδέετε τις μαγνητικές βλεφαρίδες σας

μαγνήτης βλεφαρίδων εργαλείο προσάρτησης

3ο βήμα: Στη συνέχεια, πάρτε το κάτω λουρί των βλεφαρίδων με το χέρι και εφαρμόστε το στην κάτω πλευρά των βλεφαρίδων σας. Ξεκινήστε πρώτα με το εξωτερικό άκρο. Συνήθως είναι πολύ πιο εύκολο έτσι. Με ένα μαλακό πτερύγιο, οι μαγνήτες των δύο ταινιών βλεφαρίδων έλκονται μεταξύ τους και οι βλεφαρίδες είναι ήδη σταθερά στη θέση τους.

Πολλές μαγνητικές βλεφαρίδες μπορούν επίσης να μελανωθούν κατά βούληση

μαγνήτης βλεφαρίδες ομορφιά hype

Κατά την τοποθέτηση των μαγνητικών βλεφαρίδων σας, χρειάζεστε λίγο περισσότερο χρόνο και υπομονή στην αρχή. Εδώ, όπως και με πολλές άλλες μεθόδους ομορφιάς, ισχύουν τα εξής: Η πρακτική κάνει τέλεια! Επομένως, μην απελπίζεστε αν δεν λειτουργεί βέλτιστα από την πρώτη φορά.

Η ειδική εφαρμογή κάνει πολύ πιο εύκολη την εφαρμογή

Η σύνδεση μαγνητικών βλεφαρίδων διευκολύνεται

Η αφαίρεση των μαγνητικών βλεφαρίδων είναι ακόμη πιο εύκολη επειδή το μαγνητικό κούμπωμα μπορεί να ανοίξει πολύ γρήγορα. Απλώς πρέπει να πιάσετε τις βλεφαρίδες λίγο πιο σφιχτά με τα δάχτυλά σας και να τις τρίψετε ελαφρά οριζόντια. Αφού αφαιρέσετε τις βλεφαρίδες, μπορείτε να τις βάλετε σε ένα κουτί αποθήκευσης, το οποίο συνήθως μπορείτε να αγοράσετε με το προϊόν ή να το πάρετε ως δώρο.

Οι μαγνητικές βλεφαρίδες μπορούν να χρησιμοποιηθούν αρκετές φορές. Ωστόσο, θα πρέπει να τα καθαρίζετε τακτικά με ένα απαλό ντεμακιγιάζ ματιών και ένα βαμβάκι χωρίς χνούδι για να διατηρούνται σε καλή κατάσταση και να φαίνονται υπέροχα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Πάρτε διαφορετικά μοντέλα βλεφαρίδων και αλλάξτε τα ανάλογα με την περίσταση

μάθετε να κολλάτε μαγνητικές βλεφαρίδες

Ποια είναι τα οφέλη των μαγνητικών βλεφαρίδων?

Οι βλεφαρίδες μαγνήτη είναι μια πραγματική ευλογία, ειδικά για τα ευαίσθητα μάτια και τα άτομα με αλλεργίες. Γιατί εδώ η κόλλα και οι παράγοντες διάλυσης εξαλείφονται εντελώς. Επιπλέον, οι χρόνοι στεγνώματος δεν πρέπει πλέον να τηρούνται. Όλα συμβαίνουν κάπως καθαρά και ακομπλεξάριστα. Εδώ είναι όλα τα βασικά οφέλη με μια ματιά:

  • χωρίς κόλλα και αναμονή
  • Συνδέστε μόνο με πλαστική λαβίδα
  • κατάλληλο για ευαίσθητα μάτια και αλλεργικούς
  • να χρησιμοποιηθεί αρκετές φορές, επομένως φιλικό προς το περιβάλλον και φθηνό

Αποκτήστε την τέλεια βλεφαρίδα με μαγνητικές βλεφαρίδες

μαγνήτης βλεφαρίδων επισυνάψτε άκρες

Υπάρχουν επίσης μειονεκτήματα?

Δυστυχώς, ακόμη και τα μεγαλύτερα προϊόντα έχουν μερικές φορές μειονεκτήματα. Στην περίπτωση μαγνητικών βλεφαρίδων, ορισμένοι πελάτες αναφέρουν τα ακόλουθα μειονεκτήματα:

  • Ιδιαίτερα φθηνές βλεφαρίδες δεν είναι τόσο εύκολο να τις κολλήσετε από την πρώτη φορά
  • μερικές φορές οι μαγνήτες βρίσκονται στο οπτικό πεδίο και γίνονται αντιληπτοί από πολλούς ως ενοχλητικοί
  • Οι μαγνητικές βλεφαρίδες μπορεί να φαίνονται αφύσικες ή λίγο σφιχτές
  • Οι μαγνητικές βλεφαρίδες υψηλής ποιότητας είναι συχνά φτιαγμένες από βιζόν και επομένως δεν είναι κατάλληλες για βίγκαν ή λάτρεις των ζώων
  • Οι βλεφαρίδες μπορούν να γλιστρήσουν κατά τη διάρκεια της άσκησης ή άλλων ενεργών κινήσεων

Παρά τα μειονεκτήματά τους, οι μαγνητικές βλεφαρίδες είναι ένα εξαιρετικό προϊόν ομορφιάς που συχνά προτιμάται

Αγοράστε βλεφαρίδες 3d μαγνήτη

Δοκιμάστε τις μοντέρνες ψεύτικες βλεφαρίδες με μαγνήτες όπως θέλετε και δημιουργήστε τη δική σας εμπειρία με αυτές. Διασκεδάστε ομορφαίνοντας και γιορτάζοντας!

Αν το συνηθίσετε, μπορείτε να το επισυνάψετε σε λίγα δευτερόλεπτα

συνδέστε βλεφαρίδες μαγνήτη

Τόσο μυστηριώδες και αισθησιακό … με μαγνητικές βλεφαρίδες!

συνδέστε μαγνητικές βλεφαρίδες γρήγορα και εύκολα