Λαχταράτε για διαχρονική λατρεία και απελευθερωτική επιβράδυνση σε δύο τροχούς; Τι λέτε για ένα vintage μοτοποδήλατο; Or ίσως είστε ήδη ο περήφανος ιδιοκτήτης ενός τέτοιου πολύτιμου λίθου; Τα μοτοποδήλατα είναι πραγματικά σε πλήρη εξέλιξη εδώ και μερικά χρόνια και μπορούν να τα δούμε όλο και πιο συχνά στους δρόμους μας. Αυτό που ξεκίνησε ως αναπόσπαστο κομμάτι της νεανικής κουλτούρας στη δεκαετία του ’60, του ’70 και του ’80 είναι τώρα περισσότερο μια τάση για πραγματικούς γνώστες που έχουν αδυναμία στο περιστασιακό και διαφορετικό.

Το μοτοποδήλατο – μια ατελείωτη ιστορία

Προερχόμενο από μοτοσικλέτα, το μοτοποδήλατο στην πραγματικότητα σημαίνει κάτι σαν μηχανοκίνητο ποδήλατο. Γι ‘αυτό τα πραγματικά, κλασικά μοτοποδήλατα έχουν πάντα πεντάλ που χρησιμοποιούνται για εκκίνηση, φρενάρισμα και ως σκαλοπάτι για τα πόδια. Το μοτοποδήλατο είναι ένα μοτοποδήλατο από το νόμο που δεν πρέπει να υπερβαίνει τη μέγιστη ταχύτητα των 25 km / h. Με αντίστοιχο πιστοποιητικό δοκιμής, μπορείτε να οδηγήσετε ένα τέτοιο όχημα στη Γερμανία από 15 ετών και στην Ελβετία από 14 ετών.

κλασικά μέρη μοτοποδηλάτου

Αφού τα μοτοποδήλατα ήταν το μεγαλύτερο όνειρο πολλών εφήβων στη δεκαετία του ’60 και του ’70, αργότερα υπέστησαν μεγάλη οπισθοδρόμηση με την εισαγωγή κράνων και ως αποτέλεσμα της αυξανόμενης ευημερίας και της ταχείας ανάπτυξης τεχνολογιών κυκλοφορίας. Πιο σύγχρονα σκούτερ αντικατέστησαν τις κλασικές μοτοσυκλέτες και αυτές σχεδόν ξεχάστηκαν για κάποιο χρονικό διάστημα.

Για περίπου 10-15 χρόνια, ωστόσο, παρατηρείται μια πραγματική επιστροφή των καλών κομματιών. Ειδικά στην Ελβετία, όπου το μοτοποδήλατο είναι αγαπησιάρικο "Μηχανάκι" ή "Pfupf" λέγεται, η λατρεία βρίσκει όλο και περισσότερους οπαδούς, από διαφορετικές γενιές. Κάθε χρόνο διοργανώνονται συναρπαστικές εκδηλώσεις μοτοποδηλάτου και μοτοποδηλάτου, όπως διεθνείς συναντήσεις, αγώνες και μαραθώνιοι, όπου μπορείτε να συναντηθείτε σε εξωτερικούς χώρους και να μοιραστείτε ένα κοινό πάθος.

μαραθώνιος μοτοποδηλάτου

Βρείτε υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά μοτοποδηλάτου

Με την αναβίωση της λατρείας, τόσο η κατασκευή ανταλλακτικών όσο και η αποκατάσταση μοτοποδηλάτων βιώνουν μια αξιοσημείωτη άνοδο. Πολλά εργαστήρια και ακόμη και νέες εταιρείες ειδικεύονται ήδη σε αυτό και συμβάλλουν σημαντικά στη διατήρηση της λατρείας του μοτοποδηλάτου. Ευτυχώς, μπορείτε ακόμη και να βρείτε όλα τα είδη ανταλλακτικών μοτοποδηλάτων στο διαδίκτυο, για παράδειγμα mofakult.ch βρείτε και παραγγείλετε. Η αφοσιωμένη ομάδα και η τεχνική τεχνογνωσία πίσω από αυτήν επιτρέπουν μια μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών από γνωστούς κατασκευαστές καθώς και από τη δική μας παραγωγή.

λατρεία μοτοποδηλάτων

Φυσικά πρώτα εκπροσωπούνται καλά δοκιμασμένες μάρκες μοτοποδηλάτων όπως Piaggio, Puch, Pony, Sachs, Zündapp, Solex, Tomos ή Cilo. Έτσι, μπορείτε εύκολα και επαγγελματικά να μεταμορφώσετε την αγαπημένη σας σε ένα πραγματικά δροσερό βλέμμα σε τέλεια τεχνική κατάσταση. Επειδή εκτός από τον κινητήρα, η καρδιά του μηχανήματός σας, το πλαίσιο, η εξάτμιση, οι λαβές και η σέλα είναι φυσικά σημαντικά στοιχεία που εξασφαλίζουν περισσότερη οδηγική άνεση και οπτική απόλαυση. Οι πραγματικοί λάτρεις του μοτοποδηλάτου εκτιμούν επίσης τις μικρότερες λεπτομέρειες όπως το κουδούνι και το καπάκι καυσίμου και οι καρδιές τους αρχίζουν να χτυπούν γρηγορότερα όταν βρουν τα σωστά.

βρείτε μέρη μοτοποδηλάτου

Απολαύστε την εικονική αίσθηση ελευθερίας όταν οδηγείτε μοτοποδήλατο. Νιώστε τον άνεμο στο δέρμα σας και βάλτε τον εαυτό σας στη χαλαρή κατάσταση της αιώνιας νεότητας. Αποκτήστε το μοτοποδήλατό σας σε άριστη κατάσταση και λάβετε μέρος σε μια συναρπαστική περιοδεία φέτος ή γίνετε μέλος της επόμενης μεγάλης διεθνούς συνάντησης μοτοποδηλάτου.

Επιτυχία και πολλή διασκέδαση με τη λατρεία!

υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά μοτοποδηλάτου