Η πολυτελής πολυθρόνα σχεδιαστών μοιράζει δωρεάν αγκαλιές

Τα έπιπλα σχεδιαστών είναι κάτι συναρπαστικό. Με την πρώτη ματιά, αυτά μπορεί να φαίνονται υπερβολικά και όχι ιδιαίτερα χρήσιμα, αλλά κεντρίζουν αμετάκλητα το ενδιαφέρον μας. Κάποιος θα μπορούσε να κάνει το λάθος να αποκαλέσει τέτοια έπιπλα πολύ ακραία και να τα αποκλείσει εντελώς από τη σχεδιαστική ιδέα. Αλλά αν τα κοιτάξετε για λίγο, θα πειστείτε ότι είναι εξαιρετικά. Υπάρχουν έπιπλα που δεν διεγείρουν τίποτα, άλλα θυμούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα. Έτσι συμβαίνει και με αυτό Πολυθρόνα σχεδιαστών, που θέλουμε να σας παρουσιάσουμε σήμερα. Πρόκειται για την πολυθρόνα του σχεδιαστή Εουν Κιουνγκ Λι. Πείστε τον εαυτό σας για όσα προσπαθήσαμε να εξηγήσουμε στις προηγούμενες γραμμές.

Πολυθρόνα σχεδιαστών – μια πολυθρόνα με αγάπη

έπιπλα σχεδιαστών πολυθρόνας lee eun kyoung

Η πολυθρόνα σχεδιαστών μοιράζει αγκαλιές όπως ο σύντροφός σας στη ζωή …

πολυθρόνα σχεδιαστών lee eun kyoung αγκαλιάστε κάποιον

Δεν έχετε ξαναδεί μια τέτοια πολυθρόνα! Μπορείτε να χαλαρώσετε σε αυτό, φυσικά, γιατί πραγματικά σας αγκαλιάζει. Ποιο είναι το κύριο κριτήριο για να χαρακτηριστεί ένα έπιπλο καλό; Πράγματι, ο σχεδιασμός του παίζει το ρόλο της πρώτης εντύπωσης. Όπως λένε, η πρώτη εντύπωση θα μπορούσε να είναι καθοριστική, αλλά η τελευταία είναι αυτή που διαρκεί για πάντα. Τι γίνεται αν μια καρέκλα φαίνεται δροσερή αλλά το σώμα σας δεν αισθάνεται άνετα σε αυτήν; Έτσι τα έπιπλα πρέπει σίγουρα να είναι άνετα …

Το κόκκινο μοντέλο τραβάει αμέσως τα βλέμματα

έπιπλα σχεδιαστών lee eun kyoung κόκκινη πολυθρόνα

Νομίζουμε ότι το ερώτημα είναι αν μια πολυθρόνα μπορεί να είναι πιο άνετη από αυτό Πολυθρόνα από τον Eun Kyoung Lee, αγκαλιές που διανέμονται δωρεάν. Εάν αισθάνεστε εξαντλημένοι και μόνοι μετά από μια μακρά, επίπονη εργάσιμη μέρα, θα το βρείτε σε αυτήν Πολυθρόνα σχεδιαστών πραγματική χαλάρωση και άνεση. Αυτή η πολυθρόνα αποδεικνύει ότι ένα μόνο έπιπλο μπορεί να αντιπροσωπεύει μια ολόκληρη όαση ευεξίας.

Χαλαρώστε μετά από μια κουραστική μέρα

έπιπλα σχεδιαστών lee eun kyoung κόκκινο μοντέλο

Ρυθμίστε την πολυθρόνα έτσι ώστε να είναι άνετη για εσάς

πολυθρόνα σχεδιαστών lee eun kyoung άνετα ελκυστική

Μια πραγματική χαλάρωση 

πολυθρόνα σχεδιαστών lee eun kyoung δωρεάν αγκαλιές

Απλώς φανταστείτε την ακόλουθη κατάσταση: beenταν μια κουραστική μέρα στη δουλειά και το μόνο που θέλετε είναι ξεκούραση και … αγκαλιά, φυσικά. Οι ανύπαντροι δεν πρέπει να αισθάνονται πλέον τόσο μόνοι, γιατί αυτή η πολυθρόνα υπάρχει ήδη και αγκαλιάζει τον ιδιοκτήτη της. Νιώθετε χαλαροί και όχι μόνοι σε μια τέτοια πολυθρόνα. Δεν είναι κουλ!

Διαφορετικά μοντέλα είναι ευχάριστα στο μάτι

έπιπλα σχεδιαστών lee eun kyoung διαφορετικά χρώματα