Για χρόνια η Εύα Πάντμπεργκ ήταν πιο γνωστή ως μοντέλο για την αποκάλυψη ηχογραφήσεων και συμμετείχε σε διάφορες κριτικές επιτροπές για εκπομπές στην τηλεόραση. Προσπάθησε επίσης να είναι τραγουδίστρια και ηθοποιός και τώρα σχεδιάζει ακόμη και έπιπλα. Στην Εβδομάδα Μόδας του Βερολίνου παρουσίασε την πρώτη της συλλογή για το διαδικτυακό λιανοπωλητή επίπλων του Βερολίνου Home24.

Τα έπιπλα του μοντέλου Eva Padberg έχουν σχεδιαστεί από το Home24

Bohemian Bold and Crazy Cocooning

Υπάρχουν δύο συλλογές της Eva Padberg στο Αρχική σελίδα 24 για να θαυμάσετε: Η συλλογή Bohemian Bold θυμίζει κάπως έθνικ καταστήματα και υπαίθριες αγορές, ενώ η συλλογή Crazy Cocooning επικεντρώνεται στο boho και στη Μεσόγειο. Από τα όμορφα μαξιλάρια για τον δικό σας καναπέ έως την πολυθρόνα παγώνι μπαστούνι για τη βεράντα, η συλλογή αποπνέει μια συγκεκριμένη μεσογειακή γοητεία που ενισχύει επίσης τους τέσσερις τοίχους σας.

Η επιτυχημένη startup του Βερολίνου Home24 συνεχίζει με συνέπεια τον δρόμο της συνεργασίας με γνωστά ονόματα και τη δημιουργία δικών της επωνυμιών, τα οποία αποτελούν πλέον το δέκα τοις εκατό του συνόλου. Εδώ το Home24 βασίζεται εξ ολοκλήρου στο υπέροχο μοντέλο IKEA, του οποίου τα ράφια “Billy” και “Ivar” έχουν γίνει γνωστοί όροι σε όλο τον κόσμο. Η επιτυχία αποδεικνύει ότι οι Βερολινέζοι έχουν δίκιο: μόνο τον τελευταίο χρόνο, ο μεγαλύτερος έμπορος λιανικής πώλησης επίπλων στη Γερμανία αυξήθηκε κατά 63 τοις εκατό και θέλει να συνεχίσει να επεκτείνεται δυναμικά.

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι αγοράζουν έπιπλα online

Τα στατιστικά στοιχεία αποδεικνύουν ότι το Home24 έχει δίκιο: Όλο και περισσότεροι άνθρωποι αγοράζουν τα έπιπλά τους online. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για αυτό. Probσως ο πιο σημαντικός λόγος είναι η πολύ μεγαλύτερη επιλογή: Εάν υπάρχουν δέκα διαφορετικοί καναπέδες σαλονιού για να διαλέξετε στο κατάστημα επίπλων, υπάρχουν εκατοντάδες στο Διαδίκτυο. Όποιος βλέπει τις ίδιες λάμπες IKEA ξανά και ξανά όταν επισκέπτεται, είναι ευτυχής να βρει ένα εξαιρετικό εφάπαξ αντικείμενο για τη δική του τραπεζαρία στο Διαδίκτυο.

Η τιμολόγηση παίζει επίσης ρόλο: Λόγω της πολύ μεγαλύτερης επιλογής, οι ευκαιρίες είναι πολύ πιο συχνές στο Διαδίκτυο. Αρχηγός αγοράς Home24 δελεάζει τακτικά με κουπόνια έκπτωσης και ειδικές προσφορές αποταμίευσης. Κανείς δεν επισκέπτεται το κατάστημα επίπλων κάθε εβδομάδα για να δει αν ο καναπές των ονείρων έχει τελικά μειωθεί στο σημείο που ταιριάζει στον δικό του προϋπολογισμό. Ωστόσο, μπορείτε πάντα να παρακολουθείτε τις ευκαιρίες και τις ειδικές προσφορές στο Διαδίκτυο. Καναπές μόνο 200 ευρώ για το πρώτο σας φοιτητικό διαμέρισμα; Ένα εξαιρετικά άνετο μοντέρνο ανοιξιάτικο κρεβάτι για δύο άτομα μειωμένο κατά 50% στα 600 ευρώ; Κανένα πρόβλημα με το Home24.

Και τέλος: Χωρίς κουραστική μεταφορά βαρέων επίπλων στις σκάλες ή ώρες βιδώματος: τα έπιπλα που παραγγέλλονται στο διαδίκτυο παραδίδονται βολικά. Ένα online ξεφάντωμα αγορών αξίζει ακόμη περισσότερο.

Εικόνα: © istock.com/JulNichols