Τρέχουσες τάσεις στην έκθεση επίπλων στο Μιλάνο

Ένα από τα πιο σημαντικά σχεδιαστικά γεγονότα λαμβάνει χώρα κάθε άνοιξη. Πρόκειται για το έκθεση iSaloni στο Μιλάνο, όπου παρουσιάζονται μερικές από τις τελευταίες τάσεις. Η έκθεση επίπλων πραγματοποιήθηκε φέτος για 55η φορά.

Η 55η έκθεση επίπλων του Μιλάνου iSaloni

Μιλάνο Εκθεσιακό Κέντρο isaloni 2016 δοκιμαστική διαφάνεια occhio

Εκθεσιακό Κέντρο του Μιλάνου: Salone del Mobile 2016

isaloni Exhibition Center Milan Salone del Mobile 2016

Τι μπορείτε να βρείτε στην έκθεση επίπλων?

Τι κάνει το Έκθεση επίπλων στο Μιλάνο καθόλου? Στο Μιλάνο, παρουσιάζονται οι τελευταίες μέθοδοι επεξεργασίας, καινοτομίες κάθε είδους και μοντέλα για τις τρέχουσες τάσεις σχεδιασμού. Με άλλα λόγια: σε εμπορικές εκθέσεις όπως αυτή στο Μιλάνο, καθορίζεται το μέτρο της νεωτερικότητας σε αυτόν τον τομέα. Οι Ιταλοί είναι πάντα μεταξύ εκείνων που είναι ενημερωμένοι. Εάν μπορείτε να παρακολουθήσετε μόνο μια έκθεση επίπλων, επιλέξτε iSaloni στο Μιλάνο.

Μπορείτε να μάθετε ποιες είναι οι τρέχουσες τάσεις ζωής από την Έκθεση Επίπλων του Μιλάνου

Μιλάνο Εκθεσιακό Κέντρο Salone del Mobile 2016 τρέχουσες τάσεις ζωής

Με την ευκαιρία, αυτός είναι επίσης ένας εξαιρετικός τρόπος για να γνωρίσετε αυτήν την υπέροχη πόλη. Η έκθεση δεν περιορίζεται σε μια συγκεκριμένη περιοχή εδώ. Μπορείτε να δείτε την κεντρική έκθεση σε ειδικά διαμορφωμένο 240 τετραγωνικά μέτρα. Επιπλέον, υπάρχουν και άλλοι εκθεσιακοί χώροι που διανέμονται σε όλη την πόλη.

Δημιουργικός σχεδιασμός τρισδιάστατων τοίχων

Μιλάνο Εκθεσιακό Κέντρο Salone del Mobile 2016 δημιουργικός σχεδιασμός τοίχου

Σχεδιασμός που μειώνεται στην άνεση

Τα έπιπλα, ο φωτισμός και τα αξεσουάρ εκτελούνται ως επί το πλείστον σε μινιμαλιστικό στιλ. Οι περιττές λεπτομέρειες που δεν έχουν συγκεκριμένη λειτουργία δεν φαίνεται να είναι σύγχρονες φέτος.

Λιγότερα είναι περισσότερα, επίσης στην κουζίνα 

Μιλάνο Εκθεσιακό Κέντρο Salone del Mobile 2016 μοντέρνο σχέδιο κουζίνας

Τολμηρό μείγμα υλικών

Αυτό που είναι ακόμα πολύ αισθητό είναι η μεγάλη ποικιλία υλικών, καθώς και ο τολμηρός τρόπος με τον οποίο συνδυάζονται μεταξύ τους. Η φυσική πέτρα, οι ξύλινες επιφάνειες, το γυαλί και όλα τα είδη τεχνητών σύνθετων υλικών είναι ιδιαίτερα μοντέρνα αυτή τη στιγμή.

Τολμήστε να συνδυάσετε διαφορετικά υλικά

Milan Fair Salone del Mobile 2016 βιώσιμες τάσεις φυτά εσωτερικού χώρου

Ευχάριστο στο άγγιγμα

Για πολλά χρόνια, έχει δοθεί μεγάλη αξία στην άνεση που αισθάνεται κανείς όταν αγγίζει ορισμένα έπιπλα. Από αυτή την άποψη, σημειώνουμε πολλές περαιτέρω προόδους φέτος. Φτάνει τόσο μακριά που μερικές φορές το όραμα ξεθωριάζει στο παρασκήνιο. Δεν έχει σημασία αν ένα έπιπλο φαίνεται πολύ ωραίο ή πολύ κακό, αλλά πόσο άνετα νιώθεις πάνω του.

Μεγάλη έμφαση δίνεται στην άνεση

Milan Fair Salone del Mobile 2016 έπιπλα τάσεις επίπλων καθιστικού

Φωτεινές προφορές

Γράψαμε ότι μπορούν να παρατηρηθούν πολλές μινιμαλιστικές τάσεις. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να συμβιβαστείτε με μια βαρετή ή μονόχρωμη παλέτα χρωμάτων. Στην πραγματικότητα ανακαλύπτουμε πολλές φωτεινές αποχρώσεις μεταξύ των νέων τάσεων της μόδας. Είναι εκεί για να μετατρέψουν τα έπιπλα ή ορισμένα αξεσουάρ σε υπέροχες προθέσεις και να εξασφαλίσουν έναν πρωτότυπο σχεδιασμό σπιτιού.

Χρησιμοποιήστε έμφαση χρώματος σε έντονες αποχρώσεις

Μιλάνο Έκθεση Salone del Mobile 2016 Έπιπλα Τάσεις Σχεδιασμός

Συναισθηματικότητα

Σίγουρα δεν υπήρχε κάποιος επισκέπτης στην έκθεση επίπλων του Μιλάνου που να μην ήταν βαθιά συγκινημένος. Τα έπιπλα που εμφανίζονταν χαρακτηρίζονταν από μια ορισμένη αισθησιασμό. Μπορούμε να πούμε ότι αυτό ήταν ένα από τα συνδετικά χαρακτηριστικά μεταξύ όλων των εκθεμάτων. Μπορείτε λοιπόν να πείτε ότι στο σύγχρονο πλαίσιο τα διαφορετικά έπιπλα πρέπει να συνδυάζονται όλο και πιο συχνά ανάλογα με το συναίσθημα.

Έπιπλα που προκαλούν συναισθήματα

Μιλάνο Εκθεσιακό Κέντρο Salone del Mobile 2016 Έπιπλα Τάσεις

Πλησιάστε τη φύση

Δεν είναι καινούργιο το γεγονός ότι κάποιος θέλει να έρχεται όλο και πιο κοντά στη φύση στην κατασκευή επίπλων. Φέτος όμως θα είναι ακόμα πιο ξεκάθαρο από ό, τι τις προηγούμενες σεζόν. Αυτό έγινε πολύ έντονο στη φετινή έκθεση επίπλων στο Μιλάνο. Εκτός από τα φυσικά υλικά, η διακόσμηση με μοτίβα φυτών είναι επίσης πολύ πιο σημαντική από πριν. Χρησιμοποιούνται ξανά και ξανά και ενσωματώνονται στο σχέδιο με έναν όλο και πιο καινοτόμο και πρωτότυπο τρόπο.

Φυσικά υλικά και μοτίβα λουλουδιών

Μιλάνο Έκθεση Salone del Mobile 2016 έπιπλα τραπεζαρίας

Πίσω στη φύση

Μιλάνο Εκθεσιακό Κέντρο Salone del Mobile 2016 πράσινη εσωτερική διακόσμηση

Νεωτερικότητα που λαμβάνει πολύ υπόψη το κλασικό

Καθώς τα έπιπλα γίνονται πιο συναισθηματικά φορτισμένα, όλο και περισσότερες κατηγορίες ανθρώπων μπαίνουν στο προσόν τους. Μπορείτε να πείτε ότι οι τελευταίες ιδέες, και αυτές προέκυψαν από μόνες τους στο iSaloni, είναι πάντα πιο σεβαστές και κάπως σοφότερες. Όπως ήδη αναφέρθηκε, κάποιος προσπαθεί να είναι όλο και πιο προσεκτικός στη φύση και να την εντάξει πιο έντονα στη δική του ζωή μέσω των επίπλων. Επιπλέον, κάποιος παραμένει μοντέρνος χωρίς να είναι σε καμία περίπτωση αλαζονικός απέναντι στην παράδοση. Αντίθετα: Ακόμα και με πολύ καινοτόμα σχήματα, μπορείτε να αισθανθείτε τη γνώση των σχεδιαστών για την ιστορία των επίπλων και του στυλ και το γεγονός ότι έχουν ληφθεί υπόψη.

Τα κλασικά σχεδιασμού είναι πάντα στη μόδα

Milan Fair Salone del Mobile 2016 τάσεις επίπλων γωνιακού καναπέ