έπιπλα γραφείου αναλογικής μνήμης γραφεία σχεδιαστών

Αναλογικό γραφείο μνήμης από την σχεδιάστρια Kirsten Camara

Κίρστεν Καμάρα εργάζεται ως γραφίστας, αλλά έχει κάνει και κάποια σχέδια επίπλων μεταξύ των έργων τους. Βρίσκουμε ένα από αυτά ιδιαίτερα συναρπαστικό και θα θέλαμε να σας το παρουσιάσουμε συγκεκριμένα.

Ο Αμερικανός σχεδιαστής έχει σχεδιάσει ένα γραφείο που φέρει το όνομα Analog Memory Desk.

Αυτό που το κάνει τόσο μοναδικό είναι η ιδέα πίσω από αυτό. Αυτό το γραφείο σχεδιαστών έχει περίπου 1000 μέτρα χαρτί, το οποίο απλώνεται πάνω από την επιφάνεια του τραπεζιού χάρη σε έναν απλό μηχανισμό. Έχετε λοιπόν ένα τεράστιο σημείωμα στη διάθεσή σας. Και όταν το φύλλο μπροστά σας είναι ήδη γεμάτο, μπορείτε απλά να συνεχίσετε να κυλάτε το χαρτί με το χέρι. Έτσι, μπορείτε πάντα να σημειώνετε τις αυθόρμητες ιδέες, τις καθημερινές εργασίες ή τα ραντεβού σας σε ένα κενό χαρτί και το καλύτερο είναι ότι δεν θα χάσετε ποτέ αυτό το κομμάτι χαρτί. Όλες οι σημειώσεις διατηρούνται ασφαλείς. Δεν είναι αυτό ένα πρακτικό γραφείο;! Βρίσκουμε την ιδέα πολύ κατάλληλη, ειδικά για δημιουργικούς και / ή χαοτικούς ανθρώπους.

Σχεδιαστικά γραφεία που κρατούν αναμνήσεις

γραφεία σχεδιαστών αναλογικό γραφείο μνήμης

 Από τι είναι φτιαγμένο το γραφείο σχεδιαστών;?

γραφεία σχεδιαστών αναλογικό γραφείο μνήμης από ξύλινα εξαρτήματα

 Πώς τυλίγεται το χαρτί – αυτός είναι ένας απλός μηχανισμός που μετακινείται με το χέρι

γραφεία σχεδιαστών αναλογικές μνήμες γραφείου ξύλινες λεπτομέρειες

γραφεία σχεδιαστών αναλογικές λεπτομέρειες χαρτιού γραφείου μνήμης

 Γραφείο αναλογικής μνήμης – Πρόχειρο

γραφεία σχεδιαστών αναλογικό σκίτσο γραφείου μνήμης

Στην πραγματικότητα, δεν θα βρείτε κανέναν πίνακα σχεδιαστών αναλογικής μνήμης στην αγορά. Αυτά δεν πωλούνται, αλλά ο σχεδιασμός έγινε με το Creative Commons-Η άδεια κυκλοφόρησε. Έτσι, ο καθένας μπορεί να κατασκευάσει ή να έχει χτίσει ένα αναλογικό γραφείο μνήμης.

Μπορείτε να δείτε άλλα ενδιαφέροντα έπιπλα ή γραφικά σχέδια από την Kirsten Camara Δικτυακός τόπος κυτάζω. Αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί και να είστε πάντα ανοιχτοί σε νέες και δημιουργικές ιδέες.

Ξύλινα έπιπλα με απλό σχεδιασμό και πολύ γοητεία

σχεδιαστικά γραφεία έπιπλα από πραγματικό ξύλο kirsten camara