Καρέκλες επίπλων σχεδιαστών Herman Miller

Εξαιρετικά έπιπλα σχεδιαστών από τον Hermann Miller

Σήμερα θα μιλήσουμε για δύο ονόματα που θα προσελκύσουν όλους τους λάτρεις της μόδας και Έπιπλα σχεδιαστών πρέπει να ξέρει. Είναι περίπου Χέρμαν Μίλερ and Design Within Reach. Πρόκειται για έναν σχεδιαστή που έχει ήδη δημιουργήσει εμβληματικά έργα και την εταιρεία επίπλων που αυτή τη στιγμή θέλει να διευθύνει.

Χάρη στα πολλά υπέροχα έργα που έχει δημιουργήσει, αυτό θα είναι πλέον δυνατό.

Ο Hermann Miller έχει ήδη ανακοινώσει ότι θέλει να αγοράσει μέρος της εταιρείας επίπλων με ποσό 184 εκατομμυρίων. Αυτό το ποσό είναι αρκετό για αυτόν για περίπου 84%.

Καρέκλες σχεδιαστών για κομψό εσωτερικό

Καρέκλες επίπλων σχεδιαστών Herman Miller

Η εταιρεία, της οποίας τα υπέροχα έπιπλα μπορείτε να δείτε στις εικόνες εδώ, εδρεύει στο Κονέκτικατ. Πουλάει την παραγωγή του σε όλη τη Βόρεια Αμερική, κυρίως στις ΗΠΑ, αλλά και στον Καναδά και το Μεξικό. Επιπλέον, διαθέτει έναν εξαιρετικά καλά λειτουργικό ιστότοπο, μέσω του οποίου μπορείτε επίσης να αγοράσετε έπιπλα.

Οι ίδιοι άνθρωποι όπως πριν θα παραμείνουν υπεύθυνοι για την εμπορική εταιρεία, δηλαδή ο John Edelman και ο John McPhee. Θα παραμείνουν επίσης στις θέσεις τους μετά την ανάληψη του Herrman Miller.

Ο Hermann Miller είναι γνωστός για την τεράστια διαφορά στον τομέα των φιλικών προς το περιβάλλον επίπλων. Κατευθύνει αυτόν τον τύπο επίπλων στο premium τμήμα.

Έπιπλα σχεδιαστών για το γραφείο

έστησε τα έπιπλα σχεδιαστών Herman Miller

Καρέκλες σχεδιαστών από τον Herman Miller

γραφείο Herman Miller καρέκλες επίπλων σχεδιαστών

Έγινε ιδιαίτερα γνωστός μέσω ενός έργου που πραγματοποίησε μαζί με τον Yves Behar. Αυτός είναι ο ιδρυτής του Fuserproject. Είναι μια εταιρεία σχεδιασμού προϊόντων που παράγει τέλειες εργονομικές καρέκλες.

Το όνομα “Sayl” και η εμφάνιση παραπέμπουν στην ιστιοπλοΐα. Στην αρχή υπήρχε το ερώτημα: Μπορούν οι ίδιες αρχές που κρατούν το σκάφος στη μέση να ισχύουν και για το σχεδιασμό των καρεκλών; Προηγουμένως, παρήχθησαν περισσότερα από 70 πρωτότυπα σχεδιασμού για να βρουν το τέλειο σχήμα για τον εαυτό τους.

Στο τέλος, δημιουργήθηκε ένα είδος καρέκλας που παρείχε τη μέγιστη υποστήριξη με ελάχιστους πόρους.

Η πλάτη ήταν εμπνευσμένη από τη διάσημη κρεμαστή γέφυρα του Σαν Φρανσίσκο. Δείχνει αξιοσημείωτες ναυτικές επιδράσεις και θυμίζει πολύ ιστία στο πλάι.

Η πλάτη έχει πλεκτή κατασκευή και αυτό είναι υπέροχο, γιατί θα μπορέσετε να προστατέψετε υπέροχα τη δική σας πλάτη. Ο Hermann Müller χρησιμοποίησε τη λεγόμενη τεχνολογία οικοϋλοϋλοποίησης, μέσω της οποίας ο αντίκτυπος στο περιβάλλον μειώθηκε εξαιρετικά. Το 21% των υλικών επαναχρησιμοποιείται.

Εσωτερικές ιδέες από τον Herman Miller

γραφείο Herman Miller σχεδιάστρια έπιπλα όμορφες καρέκλες

  Καρέκλες γραφείουΓραφείο επίπλων σχεδιαστών Herman Miller

Άνετα έπιπλα γραφείου

Σχέδια καρεκλών επίπλων σχεδιαστών Herman Miller

Στυλ και άνεση στο γραφείο

Καρέκλες γραφείου επίπλων σχεδιαστών Herman Miller

  Δερμάτινα έπιπλαΣχέδια καρεκλών επίπλων σχεδιαστών Herman Miller

  Λευκή καρέκλα γραφείουΓραφείο καρέκλες επίπλων σχεδιαστών Herman Miller

Μοναδικός σχεδιασμός καρεκλών

Έπιπλα γραφείου επίπλων σχεδιαστών Herman Miller