έπιπλα σχεδιαστών wwerner panton σχεδιαστής κώνου

Σχεδιασμός διαμερίσματος από τον Werner Panton

Αναζητήστε μια ιδέα για το σπίτι που είναι Σχεδιασμός κατοικίας θα αλλάξει εντελώς στο σπίτι σας; Έχετε δημιουργικό μπλοκ; Στη συνέχεια, κάντε ένα επάξιο διάλειμμα. Δείτε κάτι πραγματικά υπέροχο. Ονειρευτείτε με θάρρος πώς θα μπορούσε να είναι το σπίτι σας για να εκπληρώσετε ένα όνειρο.

Θα δείτε ότι αν συνειδητοποιήσετε έστω και ένα μικρό μέρος, ή έστω μια μόνο πτυχή του, θα νιώσετε εντελώς αλλαγμένοι. Θα έχετε κάνει ένα μεγάλο βήμα προς την εσωτερική σας ικανοποίηση. Εάν δεν είναι πολύ παρεμβατικό, θα θέλαμε να είμαστε μαζί σας ενώ ονειρεύεστε μέσα από τα παραδείγματα σχεδίασης από όλο τον κόσμο. Σήμερα φέρνουμε μαζί μας τον επαναστάτη σε αυτόν τον τομέα από τα τελευταία χρόνια, με το όνομα Βέρνερ Πάντον.

Κομψές καρέκλες Panton που είναι όμορφα χαραγμένες στην τραπεζαρία

σχεδιασμός διαμερίσματος λευκή καρέκλα σχεδιαστών verner panton

Το πείραμα ως τρόπος ζωής

Για πολλά χρόνια έχει αφοσιωθεί στη δημιουργία νέων και ενδιαφέρουσων λύσεων. Συνδέονται με τα επιμέρους στοιχεία καθώς και με τη συνολική έννοια. Οι ιδέες είναι πάντα φρέσκες και πρωτότυπες.

Ρετρό καρέκλα σε χρωματιστές αποχρώσεις

σχεδιασμός διαμερισμάτων werner panton καρέκλα εμπνευσμένη

Βαρεμάρα παρά μεγάλος φόβος

Ποιος είπε ότι ο φόβος είναι κακό πράγμα; Όχι, αυτό δεν μπορεί να ειπωθεί μονομερώς. Γιατί στην πραγματικότητα εξαρτάται πολύ από την κατάσταση. Ο Werner Panton φοβάται περισσότερο την πλήξη όταν πρόκειται για εσωτερική διακόσμηση. Αυτή είναι ίσως η πιο ισχυρή κινητήρια δύναμη στο έργο του. Κάθε ζωντανή ιδέα μπορεί να υπάρχει από μόνη της και θα μπορούσε να αποτελέσει αφετηρία για μια εντελώς νέα εγκατάσταση.

Κομψός συνδυασμός μαύρου και κόκκινου

έπιπλα σχεδιαστών καρεκλών παντονιού σχεδιασμού διαμερισμάτων

Πειράματα με διαφορετικά υλικά

Η φυγή από την πλήξη συνέβαλε επίσης στο να πειραματιστεί πολύ ο Βέρνερ Πάντον με διαφορετικά υλικά και υφάσματα. Η κυριαρχία των γκρίζων και τολμηρών αποχρώσεων δεν μπορεί να αγνοηθεί. Το τελικό αποτέλεσμα είναι πάντα ένα φουτουριστικό δωμάτιο γεμάτο χαρακτήρα.

Αυτές οι δερμάτινες καρέκλες είναι κατάλληλες για βιομηχανική επίπλωση του δωματίου

κομψές μαύρες δερμάτινες καρέκλες werner panton

Ασυνήθιστο σχέδιο από δέρμα σε καφέ χρώμα

έπιπλα σχεδιαστών διαμερισμάτων werner panton

Κομψή μπεζ καρέκλα με μινιμαλιστική εμφάνιση

καρέκλα werner panton κομψό σχέδιο μπεζ

Απόλυτα καινοτόμο

Αν περιγράφαμε τις ιδέες του Werner Panton για το σχεδιασμό σπιτιού, θα επιλέγαμε σαφώς τις ακόλουθες τρεις: υπερρεαλισμό, μοντερνισμό, ψυχολογία. Αυτό μπορεί να μην ακούγεται τόσο μοναδικό. Αλλά στη δεκαετία του 1960 και του 1970, όταν ξεκίνησαν όλα, αυτό ήταν σαφώς έτσι. Το πείραμα ήταν επιτυχές και δεν μπορούσε να αφήσει κανέναν αδιάφορο. Το αποτέλεσμα ήταν φωτεινά, γλυπτά έπιπλα με μια γενναιόδωρη βοήθεια αισθησιασμού και παιχνιδιάρικο. Για τους περισσότερους ανθρώπους, αυτό είναι αγάπη με την πρώτη ματιά.

Δεν υπάρχει πλήξη σε αυτό το σχέδιο καναπέ

διαμέρισμα σχεδιασμού σαλόνι υπέροχος καναπές werner panton

Ζωντανός σχεδιασμός σε φρέσκο ​​μπλε χρώμα

έπιπλα σχεδιαστών μπλε καρέκλα werner panton

Πρόεδρος Panton

Το Panton Chair είναι ένα θρυλικό έπιπλο που δημιουργήθηκε από αυτόν τον σχεδιαστή. Δημιουργήθηκε το 1960. Κατασκευάστηκε από ένα μόνο κομμάτι πλαστικού και δεν ήταν μόνο εξαιρετικά πρωτότυπο στην εμφάνιση, αλλά και άνετο και άνετο. Χρειάστηκαν όμως επτά χρόνια για να βρεθεί ένα εργοστάσιο που να έχει δεσμευτεί για την παραγωγή του.

Αυτή η κίτρινη καρέκλα μπορεί επίσης να σταθεί όμορφα στον κήπο

σχεδιασμός διαμερίσματος Werner panton καρέκλα έξω από την περιοχή

Διακοσμήστε το παιδικό δωμάτιο με χρωματιστές καρέκλες Panton

διαμέρισμα σχεδιασμού παιδικό δωμάτιο καρέκλας werner panton

Καρέκλα από κώνιο

Ένα άλλο θρυλικό έργο που έχει γίνει επίσης εικονίδιο στον τομέα του είναι το Cone Chair. Φτιάχτηκε ειδικά για το εστιατόριο Konigen on Funen στη Δανία. Η καρέκλα σχεδιαστών χαρακτηρίζεται από το εξαιρετικά πρωτότυπο σχήμα και δυναμισμό της. Όταν εκτέθηκε σε βιτρίνα στη Νέα Υόρκη, η αστυνομία έπρεπε να ζητήσει να αφαιρεθεί το συντομότερο δυνατό. Έλαβε τόσο μεγάλη προσοχή από τους οδηγούς που ξέχασαν να ακολουθήσουν το μονοπάτι και αυτό θα μπορούσε να γίνει επικίνδυνο κάποια στιγμή.

Έξυπνος σχεδιασμός από μέταλλο

καρέκλα κώνου werner panton κομψό σχέδιο μέταλλο

Άνετες καρέκλες σε μπλε χρώμα

ιδέες σχεδιασμού διαμερισμάτων werner panton μπλε καρέκλες

Πειράματα με διακόσμηση σπιτιού

Ακόμα και με την εσωτερική Σχεδιασμός κατοικίας γενικά, ο Βέρνερ Πάντον έχει πραγματοποιήσει πολλά επιτυχημένα πειράματα. Wantedθελε να δημιουργήσει ένα εντελώς νέο και πρωτότυπο σχέδιο στο οποίο θα μπορούσε κανείς να αισθάνεται τουλάχιστον άνετα. Η γεωμετρία των επίπλων είναι ιδιαίτερα “διαφορετική”. Με αυτόν τον τρόπο, πέτυχε έναν δικό του χαρακτήρα για κάθε ιδέα του σπιτιού.

Πανέμορφος συνδυασμός ανοιχτού ροζ και μαύρου σε αυτό το σαλόνι

έπιπλα σχεδιαστών Werner panter μικρή ροζ καρέκλα

Φρέσκος συνδυασμός πορτοκαλί και μαύρου

έπιπλα σχεδιαστών werner panton πορτοκαλί καρέκλα μαύρο

Το συναίσθημα που αποκτάς

Όσο μοναδικές κι αν είναι οι ιδέες του Βέρνερ Πάντον, υπάρχουν και άλλες με τις οποίες θα μπορούσαν να συγκριθούν. Με τα κορυφαία έργα του, όπως συμβαίνει τόσο συχνά, υπάρχει κάτι σίγουρο που είναι δύσκολο να εξηγηθεί ορθολογικά. Πρόκειται για την αίσθηση που δημιουργούν τα έργα του σε όλους μας. Σε αυτή την περίπτωση, οι ζωντανές ιδέες γίνονται αντιληπτές ως πηγή ενέργειας, joie de vivre και επιθυμία για οτιδήποτε νέο. Θέλετε να το πετύχετε και στο σπίτι σας; Στη συνέχεια, αφήστε τον εαυτό σας να γοητευτεί από τέτοια παραδείγματα όσο το δυνατόν συχνότερα!

Καρέκλα Green Panton

καρέκλα panton πράσινη άνετη καινοτόμος

Απολαύστε τον ελεύθερο χρόνο σας στη βεράντα σε μια υπέροχη καρέκλα

διαμέρισμα σχεδιασμού κίτρινη βεράντα καρέκλας παντονιού

Συναρπαστικά επιτραπέζια φωτιστικά από τον Werner Panton

επιτραπέζια φώτα werner panton ασυνήθιστο