Δημιουργικές ιδέες για στρογγυλές κουνιστές καρέκλες

Δημιουργική λύση σχεδιαστών για ενήλικα παιδιά

Για εσάς που έχετε πάθος για αξιόλογα σχέδια επίπλων, προσφέρουμε μια πινελιά δημιουργικότητας που μπορείτε να φέρετε στο σπίτι σας. Χαλάρωση και διασκέδαση συνδυασμένα σε ένα – το Squishy Monster Fishy είναι αυτή η αγαπημένη, άγρια ​​πολυθρόνα που προέρχεται από μια ιστορία.

Σχεδιασμός στρογγυλής κουνιστής καρέκλας

animation design παιδική ιστορία στρογγυλή πολυθρόνα

Η γιαγιά του σχεδιαστή Jason Goh του είπε να φάει τα πιάτα με ψάρι που ετοίμασε αντί να παίζει με αυτά. Θέλετε πραγματικά να μάθετε όλη την ιστορία; Or το έχετε σκεφτεί ποτέ; Η γιαγιά του είπε ότι το φαγητό θα γινόταν ένα μεγάλο, τριχωτό τέρας και θα τον έτρωγε αμέσως αν συνέχιζε να παίζει μαζί της.

Αστεία ερμηνεία

Στρογγυλή μπάλα πολυθρόνας αγκαλιά γλώσσα

Μετά από αυτές τις εμπειρίες των παιδιών, ο σχεδιαστής δημιούργησε την πολυθρόνα του Moyee που πραγματικά χαροποιεί μικρούς και μεγάλους. Μπορείτε να κουνήσετε την μπάλα χωρίς να αναποδογυρίσετε ολόκληρη την καρέκλα. Αυτό το κομμάτι είναι αποτέλεσμα των δημιουργικών σκέψεων του Jason Goh. Τέλειος χώρος ανάγνωσης και χαλάρωσης, ο οποίος είναι εξοπλισμένος ακόμη και με έμμεσο φωτισμό. Ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω εικόνες και διασκεδάστε μαζί τους!

Άνετο και μαλακό με στήριγμα ποδιών   Ο σχεδιασμός της στρογγυλής κουνιστής πολυθρόνας ενσωματώνει τον φωτισμό

Σαν ένα τέρας να δείχνει τη γλώσσα του  Στρογγυλή κουνιστή πολυθρόνα σχεδιασμένη κόκκινη γλώσσα μπάλα