τραπέζι αναδιπλώσεως επίπλων σχεδιαστών

Εξαιρετικά έπιπλα – ένα τραπέζι από χαρτόνι που είναι φορητό, φιλικό προς το περιβάλλον και αρκετά σταθερό για να μεταφέρει έναν ενήλικα

Θέλγω εξαιρετικά έπιπλα Σχέδια; Τα έχετε στο σπίτι σας; Σε αυτό το άρθρο θέλουμε να σας παρουσιάσουμε ένα υπέροχο τραπέζι σχεδιαστών.

Σχεδιαστές από τη Νέα Ζηλανδία δημιούργησαν αυτό το τραπέζι από χαρτόνι που ονομάζεται Refold. Ισχυρίζονται ότι έχει δεξιότητες όπως ευελιξία και επαναχρησιμοποίηση. Είναι επίσης πτυσσόμενο, εύκολο στη μεταφορά και προσιτό. Δεν είναι τόσο σπουδαίο; Ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω εικόνες για να γνωρίσετε καλύτερα αυτό το φανταχτερό τραπέζι. Είμαστε σίγουροι ότι θα σας αρέσει αυτό το σχέδιο εάν είστε πρακτικός τύπος!

Οι τρεις δυνατότητες μετασχηματισμού του πίνακα

εξαιρετικό έπιπλο τραπεζάκι

Αυτό πρέπει να είναι σταθερό τραπέζι!

εξαιρετικό τραπέζι επίπλων

Ελαφρύ και άνετο στη μεταφορά, ή?

εξαιρετικό έπιπλο μεταφερόμενο τραπέζι

Κατασκευασμένο από τους Fraser Callaway, Oliver Ward και Matt Innes, αυτό το τραπέζι μπορεί να πάρει το βάρος ενός ενήλικα. Αυτό είναι εκπληκτικό όταν λάβουμε υπόψη το γεγονός ότι το βάρος του είναι μόλις 6,5 κιλά! Τι πιστεύετε γι ‘αυτό; Οι μετασχηματισμοί που μπορεί να λάβει αυτός ο πίνακας είναι αρκετοί: μπορεί να είναι χαμηλότερος ή υψηλότερος ή μπορεί να γίνει πολύ σπάνιος ώστε να μεταφέρεται εύκολα. Η υψηλή θέση αποδεικνύεται ιδιαίτερα σημαντική. Είναι γνωστό ότι οι μεγάλες περίοδοι καθιστικού είναι ανθυγιεινές.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το τραπέζι όρθιο καθώς και καθιστό

εξαιρετικό τραπέζι επίπλων επιτραπέζιο

Το τραπέζι είναι ακόμη φθηνό!

εξαιρετικός σχεδιασμός τραπεζιού επίπλων

Σχέδιο από χαρτόνι

έπιπλα σχεδιαστών είναι εύκολο να μεταφερθούν

Εδώ μπορείτε να δείτε μια άλλη παραλλαγή του σχεδιασμού τραπεζιού. Αυτό είναι λίγο πιο πολύχρωμο και πιο ελκυστικό

διακοσμητικά τραπέζια χάρτινη διακόσμηση χαρτιού

Όταν διπλώνεται μοιάζει με βαλίτσα, δεν νομίζετε?

τραπέζια σχεδιαστών αναδιπλώστε τραπέζι

Θα μπορούσατε επίσης να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θέμα στο Kickstarter εάν το άρθρο σας κέντρισε το ενδιαφέρον.