κουζίνες σχεδιαστών μοντέρνες κουζίνες ιταλικό σχέδιο κόκκινο

Ιταλικές κουζίνες από την Pininfarina – υπερβολή και λειτουργικότητα σε ένα

Περιορισμένη σειρά εμπνευσμένη από τον κόσμο της Pininfarina

Συγκεντρώνοντας τους παραμυθένιους κόσμους του ιταλικού μηχανοκίνητου αθλητισμού και τη μόδα αυτής της χώρας είναι ένα απίστευτο επίτευγμα που προέκυψε με τη συλλογή Pininfarina.

Κατασκευάστηκε από τον Snaidero. Καταλήγει στο να ξαναβρούμε το σπίτι με ένα τρελό ύφος.

Pinanfarina και Σναϊδερό γιόρτασε 25 χρόνια συνεργασίας με αυτή τη συλλογή. φωνάζει τον εαυτό της OLA 25. Μια Ferrari φαίνεται να έχει σταθμεύσει ακριβώς στην κουζίνα.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτή τη συλλογή. Ειδικά η σύνδεση με τη Ferrari το λιγότερο από όλα. Επειδή Sergio Pinanfarina είναι ο σχεδιαστής πολλών μοντέλων αυτής της μάρκας.

Κουζίνες σχεδιαστών – OLA 25

κουζίνες σχεδιαστών μοντέρνες κουζίνες ιταλικό σχέδιο κόκκινο χρώμα τοίχου

σχεδιαστές κουζίνες μοντέρνες κουζίνες ιταλική σχεδίαση έμπνευση ferrari

Έπαιξε σημαντικό ρόλο στο σχεδιασμό αυτής της πραγματικά μοναδικής κουζίνας. Με βάση τη δουλειά του και την απόδοση άλλων ειδικών στην τάξη του, δημιουργήθηκε ένας αξιόλογος εξοπλισμός, ο οποίος αποτελείται από 84 στοιχεία και διατίθεται σε 3 χρώματα.

Ο αισθησιακός χαρακτήρας της ίδιας της κουζίνας εμπνεύστηκε σε μεγάλο βαθμό από την αρχική κουζίνα OLA. Δημιουργήθηκε από τις δύο εταιρείες μαζί πριν από 25 χρόνια. Τα κεφάλια στρέφονται σε αυτό μέχρι σήμερα.

κόκκινες κουζίνες σχεδιαστών μοντέρνες κουζίνες ιταλικό σχέδιο

Η γλυπτική χερσόνησος συμβάλλει σημαντικά στην επωνυμία και τον χαρακτήρα της κουζίνας. Η επιφάνεια από ανθρακονήματα λάμπει μέσα από το μαύρο φινίρισμα και εξασφαλίζει τη φουτουριστική γοητεία. Η ερυθρόλευκη έκδοση είναι χωρίς αμφιβολία η πιο δημοφιλής. Νομίζω ότι έχει να κάνει με το μονοθέσιο της Ferrari. Τι νομίζετε?

κόκκινες σχεδιάστριες κουζίνες μοντέρνες κουζίνες ιταλική σχεδίαση αυτόματης έμπνευσης

Ο στόχος ήταν η τέλεια συγχώνευση μεταξύ υπερβολής και ροής λειτουργικότητας. Με τον πλήρη εξοπλισμό τους, το OLA 25 αναθεωρεί τα τυπικά σύνολα των προηγούμενων παραλλαγών. Αυτό το μοντέλο είναι αποκλειστικό, κομψό, οπτικά ελκυστικό και απλά ένα πραγματικό αριστούργημα!

κουζίνες σχεδιαστών μοντέρνες κουζίνες ηλεκτρικές συσκευές κουζίνας

σχεδιαστές κουζίνες μοντέρνες κουζίνες κουζίνα νησί μινιμαλιστική

σχεδιαστές κουζίνες μοντέρνες κουζίνες κουζίνα επιφάνεια εργασίας μινιμαλιστική

κουζίνες σχεδιαστών μοντέρνες κουζίνες chevron μοτίβο ξύλινο πάτωμα

σχεδιαστές κουζίνες μοντέρνες κουζίνες κουζίνα εστία νησιού εστία μινιμαλιστική

ντιζάιν κουζίνες κουζίνα εστία εστία νιπτήρα μινιμαλιστικό ενσωματωμένο φλος         σχεδιαστές κουζίνες μοντέρνες κουζίνες κουζίνα νησί μινιμαλιστική κομψή