δροσερό υπνοδωμάτιο παλέτα χρωμάτων κομψός συνδυασμός μπλε κίτρινο

Δροσερή παλέτα χρωμάτων κρεβατοκάμαρας – κάντε τη σωστή επιλογή!

Πάντα στεκόμασταν πίσω από τη θέση, όταν πρόκειται για τον εσωτερικό σχεδιασμό των σπιτιών, η λειτουργικότητα και η μορφή είναι εξίσου σημαντικά. Οι τομείς του σπιτιού, όπως η κουζίνα και το υπνοδωμάτιο, είναι δωμάτια όπου η ανάγκη για αντικειμενικότητα είναι πιο εμφανής και ουσιαστική από οπουδήποτε αλλού.

Νέα έρευνα στο Ηνωμένο Βασίλειο σχετικά με τον τρόπο ύπνου και τα υπνοδωμάτια αποκάλυψε μερικά ενδιαφέροντα γεγονότα. Οι σκιές και οι αποχρώσεις που υπάρχουν στην κρεβατοκάμαρά σας μπορούν πράγματι να επηρεάσουν την ποιότητα και τη διάρκεια του ύπνου σας.

Χρώμα μπλε γλυκού νερού στο κλασικό υπνοδωμάτιο

δροσερό υπνοδωμάτιο παλέτα χρώματος τιρκουάζ τοίχο καθρέφτη νερό

Μια μελέτη σε 2.000 νοικοκυριά διαπίστωσε ότι το μπλε ήταν στην κορυφή της λίστας των χρωμάτων που εξασφαλίζουν υγιή και ξεκούραστο ύπνο.

Συνδυάστε το πράσινο με άλλα ζωντανά χρώματα

δροσερό υπνοδωμάτιο παλέτα χρώματος γρασίδι πράσινο τοίχο ζωντανή σκιά

Κομψή εμφάνιση – σκούρες μπλε αποχρώσεις

δροσερό υπνοδωμάτιο παλέτα χρωμάτων γρασίδι πράσινο βαθύ μπλε σκούρο μοντέρνο εσωτερικό

Κουρτίνες και καλύμματα κρεβατιού βουτυρώδεις

δροσερό υπνοδωμάτιο παλέτα χρωμάτων βούτυρο κίτρινο χλωμό

Ανοιχτά πράσινα μοτίβα και τοίχοι

όμορφη παλέτα χρωμάτων κρεβατοκάμαρας μοντέρνο floral μοτίβο

Επικαλυμμένο σχέδιο πορτοκαλί κρεβατιού

ενδιαφέρουσα παλέτα χρωμάτων κρεβατοκάμαρας παιδικό δωμάτιο πορτοκαλί

Πράσινο γρασίδι και ωραία μοτίβα λουλουδιών

μοντέρνα παλέτα χρωμάτων κρεβατοκάμαρα πράσινη κρέμα relax

Πορτοκαλί και μπλε τόνους έρχονται σε αντίθεση με το λευκό εσωτερικό

όμορφη παλέτα χρωμάτων κρεβατοκάμαρας πορτοκαλί μπλε τόνους

Τα επόμενα χρώματα στη λίστα είναι κίτρινο και πράσινο. Παραδόξως, το καφέ και το γκρι ανήκουν στο κάτω μέρος του καταλόγου των χρωμάτων που χρησιμοποιούνται, επειδή φαίνεται να μεταφέρουν την αίσθηση της κατάθλιψης και του λυκόφωτος.

Αφήστε το μπλε να μπει!

Το να αισθάνεστε λίγο “μπλε” μπορεί να μην είναι τόσο άσχημο όταν πρόκειται να περάσετε περισσότερο χρόνο στην κρεβατοκάμαρά σας. Το μπλε και οι αποχρώσεις του είναι οι καλύτερες αποχρώσεις για την κρεβατοκάμαρα και βρίσκονται αμέσως σε ανταγωνισμό πίσω από το ροζ. Το λευκό και το μπλε είναι ένας υπέροχος συνδυασμός που ταιριάζει επίσης τέλεια με τη δροσερή σύγχρονη εμφάνιση.

Φωτεινό υπνοδωμάτιο – λουλουδάτα μοτίβα στους τοίχους

δροσερή παλέτα χρώματος κρεβατοκάμαρας μπλε καφέ χαλί

Κομψός συνδυασμός χρωμάτων – μπλε αποχρώσεις και κλασικό εσωτερικό

δροσερό υπνοδωμάτιο παλέτα χρωμάτων μπλε παραδοσιακό σχέδιο

Μοντέρνο υπνοδωμάτιο – ξύλινη επίπλωση

δροσερό υπνοδωμάτιο παλέτα χρωμάτων τόνους deco κομψό

Σκούρο μπλε ταπετσαρία κρεβατιού

δροσερή παλέτα χρωμάτων κρεβατοκάμαρας μοντέρνο σκούρο μπλε λευκό

Μπλε κλινοσκεπάσματα με σχέδια ζέβρας

δροσερό υπνοδωμάτιο παλέτα χρωμάτων ζέβρα μπλε υφή

Κομψή γυναικεία κρεβατοκάμαρα – εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα

δροσερό υπνοδωμάτιο παλέτα χρωμάτων μπλε ενδιαφέρουσα

Σκούρες μπλε κουρτίνες και ριγέ χαλί

δροσερό υπνοδωμάτιο παλέτα χρωμάτων τόνους ουδέτερο εσωτερικό ελκυστικό

Η χαρά του να ζεις φιλημένος από τον ήλιο

Ενώ το μπλε μπορεί να λειτουργήσει με πολλούς τρόπους και οι δίχρωμοι μπλε τοίχοι ταιριάζουν απόλυτα με την κρεβατοκάμαρα, το κίτρινο είναι το χρώμα που πρέπει να χρησιμοποιήσετε με σύνεση. Μια μελέτη που πραγματοποιήθηκε από το Travelodge έδειξε ότι το κίτρινο είναι το δεύτερο καλύτερο χρώμα μετά το μπλε για έναν καλό ύπνο. Μέρος αυτού οφείλεται στη χαρούμενη και διασκεδαστική γοητεία του χρώματος που φαίνεται να «σβήνει» όλες τις ανησυχίες της σκληρής ημέρας εργασία.

Βούτυρο κίτρινο καλοκαιρινό έπιπλο κρεβατοκάμαρας

δροσερό υπνοδωμάτιο παλέτα χρωμάτων κίτρινο φωτεινό βλέμμα

δροσερό υπνοδωμάτιο παλέτα χρωμάτων τόνους κίτρινο τοίχο λευκό κρεβάτιδροσερή παλέτα χρωμάτων κρεβατοκάμαρα κίτρινο λευκό μαύρο

“Sun kissed”, ουδέτεροι εσωτερικοί χώροι και υπνοδωμάτια με παλέτα χρωμάτων στην υπέροχη κίτρινη περιοχή αντιπροσωπεύουν μια ευχάριστη και ευάερη γοητεία. Το κίτρινο είναι μια ιδιαίτερα καλή επιλογή για μικρά και συμπαγή υπνοδωμάτια, καθώς φέρνει μια αίσθηση οπτικής φρεσκάδας. Αντίθετα, η υπερβολική διακόσμηση σε χρυσό έχει αποδειχθεί ότι είναι επιζήμια για έναν καλό ύπνο.

Χαριτωμένα μοτίβα λουλουδιών – γυναικεία επίπλωση στο υπνοδωμάτιο

κρεβατοκάμαρα παλέτα χρωμάτων κίτρινη προφορά ουδέτερο λευκόδροσερή κρεβατοκάμαρα παλέτα χρωμάτων κίτρινη προφορά ουδέτερο λευκόδροσερό υπνοδωμάτιο παλέτα χρωμάτων κίτρινο προφορά ουδέτερο λευκόδροσερή παλέτα χρωμάτων κρεβατοκάμαρας προκλητικά ζεστήδροσερό υπνοδωμάτιο παλέτα χρωμάτων κίτρινα λουλούδια

Ισορροπημένες πράσινες δονήσεις

Το πράσινο είναι μια απόχρωση που είναι παγκοσμίως δημοφιλής και κατατάσσεται παράλληλα με το μοναδικό μπλε ως ένα από τα αγαπημένα χρώματα των κορυφαίων σχεδιαστών. Με το πράσινο να αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της φύσης, φαίνεται να νιώθουμε πολύ πιο άνετα και γαλήνια στην παρουσία του. Γι ‘αυτό είναι ένα από τα τρία πιο χρησιμοποιούμενα χρώματα στα μοντέρνα υπνοδωμάτια. Το πράσινο λάιμ και οι πιο ανοιχτές εκδόσεις του πράσινου μήλου σε συνδυασμό με το λευκό και το κίτρινο είναι αρκετά δημοφιλή σχήματα. Φρέσκο ​​και ζωντανό, είναι ακόμα καλύτερο να κρατάτε τις πιο σκούρες εκδοχές του πράσινου μακριά από το υπνοδωμάτιο.

Μινιμαλιστικό υπνοδωμάτιο – φρέσκια χρωματική παλέτα από ανοιχτόχρωμες και σκούρες πράσινες αποχρώσεις

δροσερό υπνοδωμάτιο παλέτα χρωμάτων τονίζει πράσινη σκίασηδροσερό υπνοδωμάτιο παλέτα χρωμάτων τόνους καφέ πλαίσιο κρεβατιούδροσερό-υπνοδωμάτιο-χρώμα-παλέτα-τόνους-πλατφόρμα-κρεβάτιδροσερό συνδυασμό κρεβατοκάμαρας τονίζει καφέ πλαίσιο κρεβατιούδροσερό υπνοδωμάτιο παλέτα χρωμάτων τόνους πράσινο τοίχοδροσερό υπνοδωμάτιο παλέτα χρωμάτων τονίζει πράσινο σχέδιο

Επιτραπέζιο ασημί

Αυτή είναι μια παλέτα χρωμάτων που σίγουρα μπορεί να εκπλήξει μερικούς από εμάς. Τα υπνοδωμάτια με ασημί τόνο φαίνονται κατάλληλα για έναν χαλαρό υπνάκο. Έρευνες δείχνουν ότι όσοι προσθέτουν ασημένιες πινελιές στα υπνοδωμάτια απολαμβάνουν συνολικά 7 ώρες και 33 λεπτά ύπνου. Ενώ το ασημί δεν είναι πολύ δημοφιλές χρώμα μεταξύ των ιδιοκτητών σπιτιού αυτή τη στιγμή (ειδικά σε σύγκριση με το φυσικό γκρι και το καφέ), ίσως είναι καιρός να επανεξετάσουμε αυτήν την ιδέα.

Υπνοδωμάτιο επιπλωμένο σε ασημί αποχρώσεις – έχει ηρεμιστικό αποτέλεσμα

δροσερή παλέτα χρωμάτων κρεβατοκάμαρας τονίζει γκρι ασημίδροσερό παλέτα χρωμάτων κρεβατοκάμαρας ασημί μαύρο

Το ασημί γεμίζει το δωμάτιο με νόημα, γοητεία και ενέργεια και αυτή η έντονη διακόσμηση σε αυτό το χρώμα φαίνεται να είναι κίνητρο για περισσότερη κίνηση από άλλα! Λοιπόν, υπάρχει ένα ακόμη χρώμα που αφορά περισσότερο την απώλεια βάρους!

Αστραφτερή ατμόσφαιρα – πολυτελές υπνοδωμάτιο

δροσερό υπνοδωμάτιο παλέτα χρωμάτων τονίζει υπέροχα αφρώδη φώταδροσερό υπνοδωμάτιο παλέτα χρωμάτων τόνους φωτεινό ασημίδροσερό σχέδιο ύπνου παλέτα χρωμάτων τόνους ασημί συνδυασμένο γκριγυαλιστερό μαύρο έπιπλο κομοδίνο πλαίσιο κρεβατιού

Η απόλαυση της φρεσκάδας του πορτοκαλιού

Στο κάτω μέρος της λίστας μας σήμερα βρίσκεται το ζωντανό και πολύχρωμο πορτοκαλί. Με διακόσμηση και έπιπλα χρωματισμένα όλο και πιο συχνά σε αυτό το λαμπερό και πρωτότυπο χρώμα σε σύγχρονο στιλ, το πορτοκαλί χρώμα μετακινεί τις δημοφιλείς θέσεις με μεγάλη βιασύνη. Το πορτοκαλί αναμεμειγμένο με λίγο κίτρινο και καθαρό λευκό είναι ένα στυλ που ταιριάζει απόλυτα με το μοντέρνο μπάνιο. Επιπλέον, αυτό το χρώμα κινείται για να προκαλέσει αυθορμητισμό και σπορ δονήσεις. Το πορτοκάλι δημιουργεί ευχάριστες και θετικές σκέψεις, οι οποίες με τη σειρά τους προκαλούν έναν όμορφο βραδινό ύπνο.

Κλασικό εσωτερικό – παραδοσιακή ατμόσφαιρα

δροσερό συνδυασμό κρεβατοκάμαρας τονίζει τους πορτοκαλί τοίχουςδροσερό υπνοδωμάτιο παλέτα χρωμάτων τόνους κορεσμένο πορτοκαλί

Ενώ η μελέτη εγείρει μερικά ενδιαφέροντα ερωτήματα, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για γκρι και καφέ ως χρώματα για την κρεβατοκάμαρα, επιβεβαιώνει επίσης ότι το μοβ είναι πολύ διεγερτικό για τα ήσυχα δωμάτια. Το κόκκινο και το χρυσό φαίνεται να πέφτουν στην ίδια κατηγορία. Έτσι, την επόμενη φορά που θα βάψετε ξανά το δωμάτιό σας, σκεφτείτε χρώματα που θα κάνουν το μυαλό σας πιο εύκολο. Αυτό είναι ένα τέλειο παράδειγμα μιας πτυχής του εσωτερικού σχεδιασμού που υπερβαίνει κατά πολύ τις διαστάσεις που μπορεί να δει το μάτι!

Άνετο κομψό εσωτερικό σχέδιο στο υπνοδωμάτιο

δροσερή παλέτα κρεβατοκάμαρας με έμφαση σε πορτοκαλί κλινοσκεπάσματαδροσερό συνδυασμό κρεβατοκάμαρας τόνους πορτοκαλί μινιμαλιστικόδροσερό υπνοδωμάτιο παλέτα χρωμάτων τονίζει ελαφριά παιχνίδιαδροσερό υπνοδωμάτιο παλέτα χρωμάτων τόνους τοίχο μοτίβο τατουάζδροσερή κρεβατοκάμαρα παλέτα χρωμάτων επιφάνεια τόνους επιφάνεια