ιδέες για υπνοδωμάτιο φενγκ σούι ξύλινα λευκά μαύρα κλινοσκεπάσματαΙδέες για υπνοδωμάτια Feng Shui – Ελέγξτε τη λίστα ελέγχου πριν αγοράσετε κρεβάτι

Το κρεβάτι σας είναι το πιο σημαντικό έπιπλο στο σπίτι σας, πιθανότατα το γνωρίζετε ήδη. Αλλά αν όχι, διαβάστε όλες τις ιδέες για κρεβάτια feng shui για να πείσετε εύκολα τον εαυτό σας! Μάθετε πώς να επιλέξετε ένα κρεβάτι με καλό φενγκ σούι?

Και στην πραγματικότητα, τι κάνει ένα καλό κρεβάτι Feng Shui; Εδώ έρχεται όλη η βοήθεια που χρειάζεστε. Μάθετε προσεκτικά αυτήν τη λίστα ελέγχου Feng Shui, σημειώστε τα επιμέρους σημεία και πηγαίνετε για ψώνια για ένα νέο κρεβάτι χωρίς να ανησυχείτε.

Τυπική επίπλωση υπνοδωματίου Feng Shui

ιδέες για υπνοδωμάτιο feng shui ξύλινο κρεβάτι με ουρανό λευκό

Είναι εύκολο να προσδιορίσετε το μέγεθος του κρεβατιού που χρειάζεστε, αλλά τι γίνεται με το στυλ του κρεβατιού; Και τα υλικά του κρεβατιού; Πώς βρίσκετε ένα ξύλινο κρεβάτι; Και πώς θα ήταν αυτό το κρεβάτι με ένα όμορφο σιδερένιο κεφαλάρι; Ναι, υπάρχει μια συντριπτική ποικιλία κρεβατιών. Ωστόσο, το Feng Shui διευκολύνει την επιλογή ενός τέλειου κρεβατιού. Το καλύτερο υλικό για ένα κρεβάτι είναι το ξύλο. Οποιοδήποτε στυλ είναι καλό μην ξεχνάτε αρκεί να έχετε ελεύθερο χώρο κάτω από το κρεβάτι. Αυτό αυξάνει τις δυνατότητες αποθήκευσης, οπότε τα πολύ χαμηλά κρεβάτια παραμένουν εκτός των ορίων του Φενγκ Σούι.

Άνετο υπνοδωμάτιο φωτισμένο από το φως του ήλιου

Βελούδινες υφές

ιδέες feng shui υπνοδωματίου ξύλο βελούδο μαλακό

Ένα καλό κεφαλάρι είναι πολύ σημαντικό για ένα άνετο κρεβάτι Feng Shui. Τα κεφαλάρια του Φενγκ Σούι που είναι συμπαγή και κατασκευασμένα από ξύλο ή που είναι με επένδυση είναι τα καλύτερα. Μετά από αυτόν τον συνδυασμό, έχουν όχι μόνο σταθερή, αλλά και απαλή και υποστηρικτική ενέργεια Feng Shui και την προσφέρουν σε εσάς και το υπνοδωμάτιό σας. Μην επιλέξετε κρεβάτι με κεφαλάρι από λοστό αν δεν χάσετε τις παλιές καλές μέρες στη φυλακή ή στο νοσοκομείο (τεμπέλης αστείο, αλλά ξεκαθαρίστε το κύριο πράγμα!)

 Απλός αλλά χαλαρωτικός σχεδιασμός υπνοδωματίου

ιδέες για υπνοδωμάτιο feng shui ξύλινο κεφαλάρι από ξύλο

Υπάρχει μια ποικιλία στρωμάτων στην αγορά, επιλέξτε ένα και βάλτε τα χρήματά σας σε αυτό που θα προωθήσει καλύτερα τον ύπνο και τη χαλάρωση. Όσο καλύτερα κοιμάστε τη νύχτα, τόσο καλύτερη είναι η υγεία σας τη μέρα. Μην αγοράζετε μεταχειρισμένα στρώματα, αυτό είναι κακό Feng Shui. Τα καλύτερα χρώματα για τα κλινοσκεπάσματα σας είναι αυτά που είναι γνωστά ως αποχρώσεις του δέρματος.

   Άνετος σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας – ξύλινος εξοπλισμός Feng Shui – επιλογές αποθήκευσης κάτω από το κρεβάτιυπνοδωμάτιο ιδέα ξύλινο κομοδίνο δυνατότητα αποθήκευσης κάτω από το κρεβάτι

Ιδέα υπνοδωματίου εμπνευσμένη από τη φύση και επιπλωμένη σύμφωνα με τους κανόνες του Φενγκ Σούι

ιδέες feng shui υπνοδωματίου ξύλο πρωτότυπο

Απλό εσωτερικό υπνοδωματίου, αλλά κομψό και άνετο επιπλέον – κριτήρια Feng Shui

ιδέες για υπνοδωμάτιο φενγκ σούι ξύλινα κόκκινα μαξιλάρια

Υπέροχη επίπλωση κρεβατοκάμαρας – κλινοσκεπάσματα από πράσινο γρασίδι, υπέροχη θέα στη φύση

ιδέες για υπνοδωμάτιο φενγκ σούι ξύλινο κρεβάτι