"Πως κοιμήθηκες??" Τώρα ας είμαστε ειλικρινείς! Μπορείτε να απαντήσετε σε αυτήν την ερώτηση με ένα χαρούμενο χαμόγελο ή ένα μακρύ πρόσωπο πολύ πιο συχνά; Οι τελευταίες μελέτες δείχνουν ότι κάθε τρίτο άτομο στη Γερμανία υποφέρει περιστασιακά από διαταραχές ύπνου, οι οποίες συχνά γίνονται χρόνιες. Φυσικά, πολλοί παράγοντες επηρεάζουν την ποιότητα του ύπνου μας, όπως δυσμενείς καταστάσεις ζωής, εργασιακό άγχος ή προβλήματα υγείας. Η επίπλωση του υπνοδωματίου από μόνη της δεν είναι λιγότερο σημαντική, επειδή εξαρτάται από το πόσο άνετα και άνετα αισθάνεται κάποιος ενώ κοιμάται.

Περνάμε συνειδητά ένα μεγάλο μέρος της ζωής μας στο υπνοδωμάτιο, ή ειδικά όταν κοιμόμαστε. Επομένως, αυτό το δωμάτιο θα πρέπει να ταιριάζει καλύτερα στο γούστο σας και να είναι απόλυτα προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας. Or εν ολίγοις: η έννοια της κρεβατοκάμαρας πρέπει απλώς να είναι σωστή. Ευτυχώς, έχουμε διαφορετικά Στυλ κρεβατοκάμαρας διαθέσιμα, τα οποία μπορούν να επιλεγούν ανάλογα με το γούστο και τις προσωπικές προτιμήσεις.

μοντέρνα έπιπλα υπνοδωματίου σε στυλ

Βρείτε το σωστό στυλ διαβίωσης για την κρεβατοκάμαρά σας

Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει κάτι τέτοιο όπως ένα σωστό στυλ επίπλωσης. Το σωστό είναι αυτό που σου αρέσει περισσότερο. Το κύριο πράγμα είναι ότι αισθάνεστε άνετα στους τέσσερις τοίχους σας. Δεν είναι επίσης απολύτως απαραίτητο να διακοσμήσετε όλους τους χώρους διαβίωσης στο ίδιο στυλ. Πολλές επιτυχημένες έννοιες διαβίωσης δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην αντίθεση – κάθε ξεχωριστό δωμάτιο έχει σχεδιαστεί με ένα εντελώς διαφορετικό στυλ ζωής. Και γιατί όχι? Η ποικιλία φέρνει πάντα δυναμικές δυναμικές και μια ανάσα φρέσκου αέρα, όχι μόνο στη ζωή γενικά, αλλά και στη ζωή πάνω απ ‘όλα. Δημιουργήστε το τέλειο καταφύγιο στο σπίτι με το στυλ ζωής που σας αρέσει περισσότερο και που ταιριάζει στην προσωπικότητά σας. Μπορείτε να αναμίξετε διαφορετικά στοιχεία μαζί. Ένας μικρός οδηγός θα σας βοηθήσει με αυτήν την απόφαση.

Το μοντέρνο στυλ ζωής

Όσον αφορά την επίπλωση, αυτό το στυλ χαρακτηρίζεται κυρίως από σαφείς γραμμές και καθαρό σχεδιασμό. Όσον αφορά τα έπιπλα, συχνά βρίσκονται ντουλάπες με πολύ γυαλιστερό μέτωπο, κρεβάτια με στρας ή γυάλινα καλύμματα. Ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός και η μέγιστη λειτουργικότητα είναι πολύ σημαντικά σε αυτό το στυλ ζωής.

έπιπλα κρεβατοκάμαρας κλασικό στυλ hardi

Το κλασικό στυλ ζωής

Κλασική επίπλωση σημαίνει να προσφέρουμε στο περιβάλλον διαβίωσης μια κατάλληλη μερίδα απλής κομψότητας με μια εκλεπτυσμένη, διαχρονική πινελιά. Η ισορροπία και η αρμονική αντίθεση είναι απλώς απαραίτητες σε μια επιτυχημένη κλασική αντίληψη. Τα έπιπλα και τα αξεσουάρ σπιτιού συχνά υποδεικνύουν συγκεκριμένες εποχές και προσπαθούν για απλότητα.

Το στυλ της χώρας

Ονομάζεται επίσης ρουστίκ στυλ, αυτό το στυλ ζωής είναι εξαιρετικά ζεστό και φιλόξενο. Τα έπιπλα με λεκιασμένα ή λακαρισμένα με ή χωρίς ξυλόγλυπτα είναι συνηθισμένα εδώ. Αυτό κάνει επίσης ολόκληρη τη ζωντανή ατμόσφαιρα πιο ήσυχη και πιο σπιτική και σας καλεί να χαλαρώσετε.

ρουστίκ ιδέες επίπλωσης υπνοδωματίου για διαβίωση

Χρώματα τάσης, υλικά και υφές

Παρόλο που το Greenery έχει ονομαστεί trend trend number 1 από το Pantone Institute φέτος, δεν σημαίνει ότι πρέπει να βάψετε ολόκληρο το υπνοδωμάτιό σας με αυτό ή να αγοράσετε έπιπλα σε αυτή τη σκιά. Πολλά άλλα χρώματα είναι απλά τέλεια για ένα υπνοδωμάτιο με αρμονικό συνδυασμό χρωμάτων. Όπως παστέλ τόνους καθώς και γήινες αποχρώσεις όπως καφέ, γκρι, πράσινο της ελιάς και κρέμα. Βασικά: Ζεστά και απαλά χρώματα είναι ευπρόσδεκτα στο υπνοδωμάτιο και παρέχουν περισσότερη ηρεμία και χαλάρωση.

Τα υλικά και οι υφές πρέπει επίσης να φαίνονται αρμονικά και φυσικά. Λινό, βαμβάκι, μετάξι και δέρμα για υφάσματα σπιτιού καθώς και πραγματικό ξύλο, φελλός και μπαστούνι είναι από τα πιο δημοφιλή και πιο συχνά επιλεγμένα υλικά.

Απόλυτα απαγορεύεται με μια επιτυχημένη επίπλωση υπνοδωματίου

 • Φωτεινά χρώματα και έντονο φως νέον
 • Τηλεόραση, υπολογιστής & Co. καθώς και άλλες ηλεκτρικές συσκευές – λόγω ηλεκτρολύματος
 • Μεταλλικά έπιπλα – δημιουργούν ένα επιπλέον ηλεκτρομαγνητικό πεδίο
 • Ανοιχτός χώρος εργασίας – γραφείο στο σπίτι
 • Το πάτωμα αισθάνεται πολύ γυμνό ή κρύο όταν περπατάτε ξυπόλητοι
 • Ισχυρές, τεχνητές γεύσεις και ρύποι

Προσοχή!

Η κρεβατοκάμαρά σας δεν είναι αποθήκη! Πίνακες σιδερώματος, βρώμικα ρούχα και πολλές αποδόσεις και άκρα δεν έχουν καμία απολύτως θέση εδώ.

μοντέρνα έπιπλα κρεβατοκάμαρας

Επιπλέον συμβουλές για την επίπλωση του υπνοδωματίου:

 • Βρείτε το σωστό μέρος για το κρεβάτι σας: εξασφαλίστε επαρκή βάση, π.χ. τον τοίχο ή ένα ανθεκτικό διαχωριστικό δωματίου
 • Εγκατάσταση ηλεκτρικού ρεύματος που ελαχιστοποιεί την ηλεκτροσόκ
 • Επιλέξτε μονόχρωμα έπιπλα και προσθέστε έγχρωμες πινελιές με αξεσουάρ σπιτιού
 • Επιλέξτε σωστά το σκοτάδι των παραθύρων
 • Ομαδοποιείτε πάντα όμορφα διακοσμητικά αντικείμενα όπως βάζα, κηροπήγια κ.λπ. σε περιττούς αριθμούς
 • Δημιουργήστε περισσότερη άνεση συνδυάζοντας αρκετές πηγές φωτός – φωτιστικό κομοδίνου, έμμεσο φωτισμό φόντου, προβολείς οροφής κ.λπ..
 • Έξυπνη αποθήκευση και τακτοποίηση – στο κομοδίνο, σε κουτιά αποθήκευσης, σε καλάθια και κουτιά
 • Ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά σε όλα τα έπιπλα και τα υφάσματα σπιτιού και δώστε προσοχή στην επαρκή πιστοποίηση και την καλή ποιότητα

Μην ανησυχείς, πρόσεχε! Ένα κομψό κλινοσκεπάσμα σας εξοικονομεί από το να κάνετε το κρεβάτι όλη την ώρα και εξασφαλίζει μια τακτοποιημένη εμφάνιση στο υπνοδωμάτιο.

υπνοδωμάτιο επιπλωμένο σε ανοιχτό ξύλο μοντέρνο στυλ

Συμπέρασμα:

Χρειάζεται λίγος χρόνος και ενέργεια για να δημιουργήσετε την απόλυτη όαση του ύπνου σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε μια συνειδητή προσπάθεια, γιατί θα αποδώσει χίλιες φορές αργότερα.

Ευτυχώς, πολλοί έμπειροι έμποροι, όπως η Hardeck, προσφέρουν έπιπλα υψηλής ποιότητας από κατασκευαστές μάρκας υψηλής ποιότητας και σε μεγάλη ποικιλία τρόπων ζωής, τόσο στα τοπικά τους καταστήματα όσο και στο διαδίκτυο. Οι Hülsta, Musterring, Wellemöbel, Rauch DIALOG, WIEMANN και Loddenkemper είναι ίσως από τις πιο δημοφιλείς μάρκες επίπλων σε αυτόν τον τομέα.

Ανεξάρτητα από το αν θέλετε να συνδυάσετε ένα ανοιξιάτικο κρεβάτι με ντουλάπα με συρόμενη πόρτα ή ένα επικαλυμμένο κρεβάτι με κομψή συρταριέρα και συμπαγή κομοδίνα, σίγουρα θα βρείτε τα κατάλληλα έπιπλα κρεβατοκάμαρας σε εξειδικευμένα καταστήματα που είναι κατάλληλα για εσάς..

Οι συντάκτες σας εύχονται πολλή διασκέδαση και επιτυχία στην επιλογή σας!

    υπνοδωμάτιο επίπλωση μοντέρνα ξύλινα έπιπλα