δημιουργήστε ένα άνετο σχέδιο υπνοδωματίου στη σοφίτα

Δημιουργήστε ένα άνετο σχέδιο υπνοδωματίου στη σοφίτα – μοντέρνες ιδέες

Συνήθως, τα υπνοδωμάτια είναι τοποθετημένα στον επάνω όροφο, έτσι ώστε όταν θέλουμε να ρίξουμε τον εαυτό μας στο κρεβάτι, να «ανεβούμε» σε ένα πιο ήσυχο μέρος στο σπίτι. Έχοντας μια φιλική και απομονωμένη γωνιά ύπνου φαίνεται πολύ πιο μοναδική αν έχει ειδική πρόσβαση και ασύγκριτη τοποθεσία δωματίου.

Οι περισσότεροι από εμάς αγαπήσαμε τα δεντρόσπιτα και τις αιώρες. ακόμη και το ντουλάπι του Χάρι Πότερ κάτω από το κλιμακοστάσιο μπορεί να είναι ελκυστικό για πολλούς.

Τώρα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε πραγματικά αυτό το συναρπαστικό δωμάτιο στην οροφή, το οποίο υπόσχεται ενδιαφέρουσες και εμπιστευτικές εμπειρίες, με τα παράθυρά του να βλέπουν στον ουρανό.

άνετο σχέδιο υπνοδωματίου στη σοφίτα που έχει στήσει σκάλες

Μάλιστα, σε σπίτια με ψηλά ταβάνια ή ακανόνιστο σχήμα, π.χ. Β. Αχρησιμοποίητες γωνιές και γωνιές και χώροι θα μπορούσαν να εμφανιστούν σε ιστορικά κτίρια. Οι σοφίτες αποκαλύπτονται ως το υπέροχο αποτέλεσμα τέτοιων χωρικών αστερισμών. Τα περίπτερα αυτού του είδους είναι κατάλληλα για εκείνους τους νέους και πολυάσχολους τύπους ανθρώπων που δεν έχουν ακόμη ανακαλύψει την ηρεμία της καθιστικής ζωής και που υποχωρούν μόνο στην κρεβατοκάμαρα για να χαλαρώσουν το βράδυ ή λόγω του ιδιωτικού χώρου που προσφέρει.

Προσθέστε την ποίηση για να τον φτάσετε μέσω μιας σκάλας και όλα θα είναι πεντακάθαρα. Και τι λέτε για τον συρόμενο στύλο για να γλιστράτε πιο γρήγορα; Μια πληθωρική χαρά για το εσωτερικό σας παιδί!

Συχνά, η σοφίτα μπορεί να αποδειχθεί ότι είναι προσαρτημένη σε ένα διώροφο σαλόνι. Αυτές είναι οι κομψές και εντυπωσιακές σοφίτες από τις ταινίες, αρκετά ευρύχωρες για να φιλοξενήσουν ένα κρεβάτι king size, ένα ποδήλατο γυμναστικής για πρωινές προπονήσεις και ίσως μια πολυθρόνα – λόγω της ιδιαίτερης έμφασης που έχει δίπλα στην επίπεδη οθόνη.

Άνετη ατμόσφαιρα στον χώρο ύπνου

μοντέρνο σχεδιασμό άνετου υπνοδωματίου στη σοφίτα

Εκκεντρικό και χαλαρωτικό

άνετο σχέδιο υπνοδωματίου στη σοφίτα, δερμάτινη πολυθρόνα

Υπάρχουν πολύ σύγχρονες δομικές λύσεις για την προσέγγιση της σοφίτας, όπως η δημοφιλής «κρεμαστή πλατφόρμα» από ξύλο σε χαλύβδινα στοιχεία ή ακόμη και ένα υπνοδωμάτιο τύπου καψουλών. Με την πρώτη ματιά, ερωτευόμαστε τέτοιες οπτικά εντυπωσιακές οικοδομικές κατασκευές, καθώς πολλή φαντασία έχει μπει στο σχεδιασμό τους.

Λευκός εξοπλισμός – μοντέρνος και μοντέρνος σχεδιασμός

άνετο σχέδιο υπνοδωματίου στη σοφίτα μινιμαλιστικό

Οι διαχωριστικοί τοίχοι από γυαλί μας δίνουν την ευκαιρία να διαχωρίσουμε το υπνοδωμάτιο επιπλωμένο σε σοφίτα για περισσότερη οικειότητα από τον ευρύ χώρο του σαλονιού πάνω από τον οποίο αιωρείται. Δεδομένου ότι ο ύπνος είναι μια δραστηριότητα που δεν απαιτεί πραγματικά οφέλη από το φως της ημέρας, η έλλειψη πολλών παραθύρων δεν είναι πραγματικά μεγάλη απώλεια. Ένα μικρό παράθυρο, το οποίο θα πρέπει γενικά να βρίσκεται κοντά στο κρεβάτι, θα αφήσει μόνο την ποσότητα του ηλιακού φωτός να σας ξυπνήσει το πρωί.

Ο χώρος ύπνου έχει σχεδιαστεί ακριβώς πάνω από την κουζίνα

άνετο σχέδιο υπνοδωματίου στη σοφίτα τραπεζαρία ξύλινο τραπέζι

Εντυπωσιακά κρεμαστά φώτα – αστικά έπιπλα σπιτιού

άνετο σχέδιο υπνοδωματίου στο καθιστικό της σοφίτας

Σκούρα ξύλινα πάνελ καλύπτουν τους τοίχους

άνετο σχέδιο υπνοδωματίου στη σοφίτα που στήνει τραπεζαρία

Μην φοβάστε να συμπεριλάβετε δομικά στοιχεία στη σύνθεση. Τα γεγονότα δείχνουν ότι ειδικά στις σοφίτες των παλαιότερων σπιτιών, η ανέγερση μερικών δοκών στήριξης και ακόμη και η εγκατάσταση φρεατίων εξαερισμού είναι αναπόφευκτη. Το ντύσιμο θα ήταν μια εναλλακτική λύση για εσάς. Ωστόσο, ο μοντέρνος σχεδιασμός μπορεί να είναι εξαιρετικά περήφανος για έναν εκκεντρικό εκλεκτικισμό και ποικιλία επιλογών από αυτή την άποψη.

Όλα αυτά τα δομικά στοιχεία, τα οποία δεν έχουν βρει θέση στον τακτοποιημένο και τακτοποιημένο κόσμο του κλασικού σχεδιασμού, αλλά δείχνουν εποικοδομητικές δεξιότητες και πολιτιστικά επιτεύγματα, μπορούν να υφανθούν σε προσχέδια μοντέρνου σχεδιασμού. Θα χρειαζόταν κάποια εναρμόνιση, μια «κάμψη» της αισθητικής μας προοπτικής, αλλά μια για πάντα τα αποτελέσματα μπορεί να είναι αρκετά υπερβολικά.

Και ειδικά επειδή πολλά μοντέρνα σχέδια σχεδιασμού βασίζονται σε υψηλή θεώρηση της ουσίας, το ξύλο και ο χάλυβας μπορούν να ενσωματωθούν με πολύ ωραίο τρόπο στον εξοπλισμό του προσεκτικά εξελιγμένου χώρου της σοφίτας.

Οι σκάλες χωρίζουν το σαλόνι από το υπνοδωμάτιο

άνετο σχέδιο υπνοδωματίου στον σοφίτα μπλε βελούδινο καναπέ

Φωτεινή, παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα – πολύχρωμες προφορές και λεπτομέρειες

άνετο σχέδιο υπνοδωματίου στις ρίγες της τραπεζαρίας της σοφίτας

Βιομηχανικός σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας στη σοφίτα

άνετο σχέδιο υπνοδωματίου σε σοφίτα με επίπλωση βιομηχανικού στυλ

Πέρασα λίγο χρόνο προσπαθώντας να καταλάβω τι είναι αυτό που μας γοητεύει τόσο πολύ στην ιδέα της σοφίτας. Μπορεί να είναι το γεγονός ότι είναι απολύτως διαθέσιμα σε εμάς, καθώς ως επί το πλείστον “συμβαίνουν” στο διάστημα. Ο σχεδιασμός, η επίπλωση και η εμπειρία τους σίγουρα αξίζει να ονομαστεί πρόκληση, κάτι σαν μια μικρή περιπέτεια στο σπίτι. Αλλά είμαι της άποψης ότι αυτό που αποτελεί τη γοητεία του σε μεγάλο βαθμό πρέπει να είναι η χωρική έκπληξη, ο πειρασμός να βρούμε μια γωνιά χαριτωμένη και φιλόξενη σε εντελώς απροσδόκητα μέρη.

Φωτιστικά οροφής πάνω από τον χώρο ύπνου στη σοφίτα

όμορφο σχέδιο κρεβατοκάμαρας στη σοφίτα της σοφίτας

Εκτεταμένο διαμέρισμα

άνετο σχέδιο υπνοδωματίου στη σοφίτα που έχει ξύλινο δάπεδο