Από τότε που ο Τσάρλι Χολ εφηύρε την κοίτη το 1968, γίνεται λόγος για μια πραγματική επανάσταση όσον αφορά το κρεβάτι και την άνεση του ύπνου. Γιατί τίποτα δεν θα μπορούσε να συγκριθεί με την ευρηματική ιδέα να ξαπλώνεις στο νερό στο υπνοδωμάτιό σου και να ταλαντεύεσαι με χαλαρό τρόπο. Μετά την κορύφωσή τους στη δεκαετία του ’80 του προηγούμενου αιώνα, τα υδροφόρα κρεβάτια ήταν στο παρασκήνιο για λίγο, καθώς αναπτύχθηκαν νεότερα καινοτόμα υλικά και τεχνολογίες ύπνου. Το στρώμα έχει σίγουρα κάνει την επιστροφή του εδώ και αρκετό καιρό. Χάρη στις τελευταίες τεχνογνωσίες και εξελιγμένες λύσεις, εντυπωσιάζει και προσφέρει υψηλό επίπεδο άνεσης και τέλεια εργονομία. Παρακάτω θα μάθετε περισσότερα σχετικά με το τι είναι σημαντικό σε μια κοίτη, ποια είναι τα πλεονεκτήματά του και πώς να το φροντίζετε σωστά.

Αγοράστε υψηλής ποιότητας στρώμα νερού

Τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα με μια ματιά

Δεν είναι για τίποτα ότι τα υδρομασάζ θεωρούνται από τα πιο άνετα γύρω. Χάρη στις φυσικές ιδιότητες του νερού, μπορείτε να κοιμηθείτε σε αυτό και να ξεκινήσετε τη μέρα σας με νέα ενέργεια και καλή διάθεση το επόμενο πρωί. Φυσικά, η εστίαση είναι στην καλή ποιότητα, γιατί δεν πρέπει να γίνονται συμβιβασμοί με αυτό. Μια πρώτη τάξη Κρεβάτι νερού πλήρες ευτυχώς είναι πολύ εύκολο να παραγγείλετε online. Οι κατασκευαστές υψηλής ποιότητας, όπως στο Silvanowasser Betten.de, προσφέρουν ένα φιλικό προς το χρήστη διαμορφωτή νερού, μεγάλη εγγύηση και 100 ημέρες δοκιμαστικού ύπνου, έτσι ώστε ο πελάτης να μείνει απόλυτα ικανοποιημένος.

Και γιατί να επιλέξετε πραγματικά ένα στρώμα νερού; Ακολουθούν οι σαφείς απαντήσεις:

  • βέλτιστη άνεση ξαπλώματος

Ένα καλό, σωστά προσαρμοσμένο Στρώμα νερού αγκαλιάζει το σώμα και διασφαλίζει ότι το άτομο που ξαπλώνει διατηρεί το φυσικό σχήμα S της σπονδυλικής στήλης. Με αυτόν τον τρόπο, η πλάτη υποστηρίζεται ιδανικά σε όλες τις θέσεις ύπνου, ειδικά στους γοφούς και στην περιοχή του λαιμού και των ώμων. Οι μύες και οι αρθρώσεις χαλαρώνουν και αποτρέπεται η περαιτέρω ένταση. Τα κρεβάτια νερού με μαλακή είσοδο από μαλακή πλευρά είναι ακόμα πιο άνετα. Εκεί έχετε το επιπλέον πλεονέκτημα ότι οι άκρες είναι ευχάριστα μαλακές και δεν μπορούν να προκύψουν χτυπήματα όταν ξαπλώνετε ή στέκεστε όρθιοι.

βέλτιστη άνεση στο κρεβάτι

  • καλύτερη ποιότητα ύπνου

Ένα άλλο σαφές πλεονέκτημα μιας κλίνης νερού είναι η δυνατότητα ρύθμισης της θερμοκρασίας του νερού όπως απαιτείται χρησιμοποιώντας ενσωματωμένο θερμαντήρα. Με αυτόν τον τρόπο, ο καθένας μπορεί να επιλέξει το ιδανικό κλίμα κρεβατιού για τον εαυτό του, το οποίο οδηγεί σε μεγαλύτερη ευεξία και σας βοηθά να αποκοιμηθείτε γρήγορα. Επιπλέον, μια άνετη θερμοκρασία στο κρεβάτι εξασφαλίζει βέλτιστη μυϊκή χαλάρωση και συνεπώς μεγαλύτερες περιόδους βαθύ ύπνου. Αυτά είναι τα πιο σημαντικά πράγματα για έναν υγιή ύπνο που αναγεννά το σώμα, το μυαλό και την ψυχή και τα αναζωογονεί.

  • χωρίς χαλάρωση

Σε σύγκριση με άλλα υλικά πλήρωσης, δεν υπάρχει πρακτικά καμία υλική κόπωση με το νερό. Οι φυσικές του ιδιότητες συμβάλλουν στο γεγονός ότι ένα στρώμα νερού προσφέρει την ίδια άνεση ξαπλώματος ακόμη και μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα και παραμένει χωρίς ψύξη.

αγοράστε στρώμα νερού με νερό

  • προσαρμογή

Το επίπεδο ηρεμίας, που ονομάζεται επίσης σταθεροποίηση, καθορίζει πόσο καιρό διαρκεί η μετα-ταλάντωση του πυρήνα του νερού μετά την κατάκλιση. Αυτά μπορούν να επιλεγούν ξεχωριστά, ανάλογα με τις επιθυμίες σας, πολύ διαφορετικά και για τα δύο μισά του κρεβατιού, χάρη στο σύστημα duo. Επειδή ανάλογα με τη δομή του σώματος, το βάρος, το μέγεθος και επίσης την προτιμώμενη θέση ύπνου, ένα διαφορετικό επίπεδο ηρεμίας αποδεικνύεται το καλύτερο για κάθε ύπνο. Υψηλότερα ποσοστά ηρεμίας είναι κατάλληλα για καλύτερη στήριξη της πλάτης – το πολύ 120%, μέτριο επίπεδο 70-80%. Η ταλάντωση του νερού δεν διαρκεί περισσότερο από 3 δευτερόλεπτα. Για σύγκριση: στο επίπεδο F0 η ηρεμία του νερού είναι μηδενική και ο χρόνος μετά την ταλάντωση μπορεί να διαρκέσει έως και 15 ή περισσότερα δευτερόλεπτα. Ωστόσο, μόνο οι πραγματικοί λάτρεις των κυμάτων χωρίς προβλήματα στην πλάτη και τους μυς μπορούν να το αντέξουν αυτό.

μοντέρνα κρεβάτια νερού και στρώματα υγιεινό ύπνο

Σπουδαίος! Εκτός από το επίπεδο ηρεμίας, θα πρέπει επίσης να ορίσετε σωστά την ποσότητα πλήρωσης. Και πάλι, τα ίδια κριτήρια παίζουν καθοριστικό ρόλο – το βάρος και η δομή του σώματος καθώς και η δημοφιλής θέση ύπνου. Εάν η ποσότητα πλήρωσης στο στρώμα νερού είναι η βέλτιστη, η σπονδυλική στήλη υποστηρίζεται ιδανικά και οι μύες και οι αρθρώσεις ανακουφίζονται ενώ κοιμάστε.

σύγχρονα νεροχύτες αγοράζουν πλεονεκτήματα

  • καλό για τους πάσχοντες από αλλεργίες

Χάρη στην υψηλής ποιότητας βινυλική επιφάνεια του στρώματος νερού, τα ακάρεα σκόνης δεν μπορούν να φωλιάσουν σε μια κλίνη νερού. Οι αλλεργικοί δεν ενοχλούνται από ξηρό βήχα και άλλα δυσάρεστα συμπτώματα ενώ κοιμούνται και μπορούν να απολαύσουν πλήρως την ξεκούρασή τους.

Διατηρήστε σωστά το στρώμα νερού

Παρόλο που τα κρεβάτια νερού και τα στρώματα είναι αρκετά ανθεκτικά, χρειάζονται σωστή φροντίδα. Γιατί με αυτόν τον τρόπο μπορούν επίσης να αποδώσουν στα καλύτερά τους. Μία φορά το χρόνο, πρέπει να βάζετε ένα ειδικό μαλακτικό στο στρώμα, έτσι ώστε τα φύκια, οι μύκητες και τα μικρόβια να μην έχουν καμία πιθανότητα. Θα πρέπει επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα καλό καθαριστικό βινυλίου για να καθαρίζετε τακτικά την επιφάνεια του στρώματος έτσι ώστε να βρίσκεται σε άριστη υγιεινή κατάσταση. Εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε να αερίσετε το στρώμα νερού με έναν εξαγωγέα αέρα που κατασκευάζεται για αυτό το σκοπό, έτσι ώστε οι φυσαλίδες αέρα που έχουν σχηματιστεί να μην μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα του ύπνου. Υπάρχει επίσης η επιλογή να προσθέσετε διαφορετικά αρώματα στο νερό στο στρώμα ενώ κοιμάστε και να χαλαρώνετε, απολαμβάνοντας έτσι τις αισθήσεις ακόμη περισσότερο.

Βρείτε τη σωστή υδροφόρα για εσάς και απολαύστε την ευχάριστη αίσθηση ξαπλώματος και τη βέλτιστη άνεση ύπνου που προσφέρει το φυσικό στοιχείο. Δώστε στον εαυτό σας αρκετό χρόνο για να λάβετε την απόφασή σας. Μπορείτε να βασιστείτε σε καλά αποδεδειγμένους κατασκευαστές και προμηθευτές, καθώς και σε υψηλή ποιότητα χωρίς συμβιβασμούς. Καλή τύχη και καλά όνειρα!

πλεονεκτήματα στο νεροχύτη