Όποιος επιπλώσει το υπνοδωμάτιο προσεκτικά, θα απολαύσει τη βέλτιστη άνεση στον ύπνο. Επειδή ο καλός ύπνος σχετίζεται στενά με μεμονωμένες πτυχές του σχεδιασμού της κρεβατοκάμαρας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θέλουμε να επιστήσουμε την προσοχή σας στα επιμέρους εξαρτήματα ενός υπνοδωματίου και να σας ενθαρρύνουμε να σκεφτείτε το σχέδιο του υπνοδωματίου μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια. Γιατί εκτός από ένα άνετο κρεβάτι, χρειάζεσαι πολλά περισσότερα για έναν καλό ύπνο!

Δημιουργήστε τις βέλτιστες συνθήκες ύπνου

Μπορείτε να περιστοιχίσετε τον εαυτό σας με όμορφα έπιπλα στον χώρο ύπνου και να επιλέξετε τη σωστή παλέτα χρωμάτων, αλλά αυτό συμβάλλει μόνο εν μέρει στο ευχάριστο περιβάλλον ύπνου. Υπάρχουν και άλλες απαιτήσεις που εξασφαλίζουν έναν ποιοτικό νυχτερινό ύπνο. Τα στρώματα και τα κουφώματα, για παράδειγμα, συμβάλλουν τεράστια σε αυτό. Ακόμα και τα σωστά κλινοσκεπάσματα κάνουν τον ύπνο καλύτερο! Ευτυχώς, μπορείτε να βρείτε μια τεράστια ποικιλία από όλα όσα χρειάζεστε για τη δική σας άνεση στον ύπνο. Betten-abc.de προσφέρει, για παράδειγμα, μια μεγάλη γκάμα κρεβατιών, στρωμάτων και κλινοσκεπασμάτων από γνωστούς κατασκευαστές και προϊόντα της ίδιας μάρκας, έτσι ώστε τίποτα να μην είναι επιθυμητό.

Σχεδιάστε το υπνοδωμάτιο σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες

κρεβατοκάμαρα σχεδιασμό στρώμα μαξιλάρι κλινοσκεπάσματα

Το κρεβάτι

Επιλέξτε το σωστό μοντέλο για ποιοτική ξεκούραση και για να μπορείτε να διαβάζετε ή να ονειρεύεστε ανενόχλητοι. Ωστόσο, περνάμε ένα μεγάλο μέρος της ζωής μας στο κρεβάτι! Θα θέλατε ένα κρεβάτι με τέλεια συντονισμένα εξαρτήματα και στρώματα ή ένα μοντέλο όπου το πλαίσιο του κρεβατιού, το πλαίσιο και το στρώμα μπορούν να αγοραστούν ξεχωριστά; Χρειάζεστε ένα μονό κρεβάτι ή ένα διπλό κρεβάτι; Το μοντέλο και το μέγεθος είναι αυτά που πρέπει να καθορίσετε σύμφωνα με τις δικές σας προτιμήσεις και ανάγκες. Η ποικιλία των υλικών και η επιλογή των χρωμάτων σας παρέχουν μια μεγάλη γκάμα επιλογών … Ωστόσο, το κατάλληλο κρεβάτι πρέπει να βρεθεί για όλους!

Το μοντέρνο κρεβάτι με κεφαλάρι εξασφαλίζει καλή άνεση στον ύπνο

κάνει τα υπνοδωμάτια άνετα κλινοσκεπάσματα ανοιχτά χρώματα

Το στρώμα και το κουφωτό πλαίσιο

Είτε πρόκειται για κρεβάτι από μασίφ ξύλο, είτε για κρεβάτι με ελατήρια, είτε για ταπετσαρία, το μαξιλάρι ύπνου έχει μεγάλη σημασία. Ειδικά για όλους όσους έχουν πόνο στην πλάτη και τον αυχένα! Τα στρώματα, τα επάνω μέρη και τα κουφώματα θα πρέπει να πληρούν όλες τις ατομικές απαιτήσεις.

Με υγιή ύπνο, οι μύες ανακουφίζονται και ολόκληρο το σώμα χαλαρώνει. Ως εκ τούτου, πρέπει απολύτως να βασιστείτε στο σωστό στρώμα και στο σωστό πτυχωτό πλαίσιο! Όταν επιλέγετε ένα στρώμα, πρέπει να δώσετε προσοχή στην ανακούφιση του νωτιαίου οξέος. Οι δικές σας ανάγκες παίζουν τον κύριο ρόλο εδώ, καθώς και το μέγεθος και το βάρος. Όταν επιλέγετε ένα στρώμα, πρέπει πραγματικά να δώσετε προσοχή στον βαθμό σκληρότητας! Γιατί κάποιος θα ήθελε να κοιμάται πιο ήπιος, ενώ άλλος χρειάζεται σκληρή επιφάνεια. Τα τρίτα άτομα ιδρώνουν λίγο πολύ στον ύπνο τους και έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις από το στρώμα. Αυτό συμβαίνει επίσης με τους πάσχοντες από αλλεργίες.

Βρείτε το κατάλληλο μαξιλάρι για εσάς

σχεδιασμός υπνοδωματίων υγιής ύπνος σωστό στρώμα

Ένα καλό στρώμα συμβαδίζει με ένα κατάλληλο πτυχωτό πλαίσιο. Η άνεση του ξαπλώματος εξαρτάται επίσης από ένα υψηλής ποιότητας πτυχωτό πλαίσιο. Το πλαισιωμένο πλαίσιο συμβάλλει επίσης στον καλό αερισμό του στρώματος. Το ηλεκτρικό πλαίσιο με πτερύγια και το ρολό είναι ιδιαίτερα λειτουργικές εναλλακτικές λύσεις. Και αν θέλετε να κάνετε το υπάρχον στρώμα πιο άνετο και να το προσαρμόσετε στις δικές σας ανάγκες, τότε πάρτε ένα μπλουζάκι!

Κλινοσκεπάσματα

Αφού βρείτε το κατάλληλο κρεβάτι και στρώμα για εσάς, προχωρήστε στην εύρεση του καλύτερου κρεβατιού για εσάς. Επειδή τα κλινοσκεπάσματα συμβάλλουν επίσης στην άνεση του ύπνου. Και δεν χρειάζεται μόνο να είναι όμορφο, πρέπει επίσης να είναι υψηλής ποιότητας. Μαξιλάρια, κουβέρτες, σεντόνια. Πάρτε τις επιλογές κρεβατιού σας πολύ σοβαρά!

Όταν πρόκειται για κλινοσκεπάσματα, το υλικό πρέπει να πρωτοστατήσει. Ωστόσο, μερικά παπλώματα είναι κατάλληλα για χειμώνα, άλλα για καλοκαίρι. Τα περισσότερα σύγχρονα παπλώματα είναι κατασκευασμένα από κάτω, μαλλί, βαμβάκι ή συνθετικά: Επιλέξτε ένα πάπλωμα που εξασφαλίζει μια βέλτιστη θερμοκρασία σώματος. Και σύμφωνα με τη θέση που βρίσκεται, θα πρέπει επίσης να επιλέξετε ένα κατάλληλο μαξιλάρι. Επίσης, προσέξτε τη γέμιση μαξιλαριού. Ποιο προτιμάτε: κάτω, τρίχες ζώων, γέμιση ινών, νιφάδες αφρού ή ίσως φυσικά σφραγίσματα; Η ποικιλία είναι πραγματικά μεγάλη!

Τα κλινοσκεπάσματα σε ουδέτερα χρώματα δημιουργούν αρμονία στον χώρο ύπνου

σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας ξύλινη ταπετσαρία κρεβατιού

Εάν θέλετε να κοιμάστε καλά, θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε ένα βέλτιστο έπιπλο υπνοδωματίου. Κάντε τον απλό ύπνο το αγαπημένο σας μέρος όπου είναι δυνατή η χαλάρωση και τα όνειρα. Σκεφτείτε το υπνοδωμάτιο ως ένα σύνολο πολλών στοιχείων, οπότε αφιερώστε αρκετό χρόνο για κάθε λεπτομέρεια. Και το πιο σημαντικό, πάρτε μια τεκμηριωμένη απόφαση!

Σχεδιάστε υπνοδωμάτια με λειτουργικά έπιπλα

υπνοδωμάτιο σχεδιασμός κρεβατιού σχεδιασμός ανοιχτό κίτρινο τοίχο έγχρωμες εικόνες

Μετατρέψτε το δικό σας υπνοδωμάτιο σε μια όαση ευεξίας!

υπνοδωμάτιο σχεδιασμός μοντέρνο κρεβάτι οβάλ χαλί