Όλο και περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να πετούν σε business class αυτές τις μέρες, αλλά οι τιμές είναι απρόσιτες για πολλούς από εμάς να αντέξουν οικονομικά την πολυτέλεια. Οι συμβουλές που έχουν επιλέξει οι συντάκτες μας ειδικά για εσάς μπορούν εύκολα να εξασφαλίσουν ένα επαγγελματικό ταξίδι για εσάς και εντελώς δωρεάν. Πώς μπορείτε να αυξήσετε τις πιθανότητές σας για μια καλύτερη και πιο άνετη πτήση, θα μάθετε στο άρθρο μας.

Οι άνθρωποι που είναι καλύτερα ενημερωμένοι για τις συνθήκες και τυχόν κενά στο σύστημα έχουν συχνά την ευκαιρία να πετάξουν σε business class. Η πιθανότητα είναι μάλλον χαμηλότερη σε σύντομες εσωτερικές διαδρομές, καθώς πολλοί επιχειρηματίες κλείνουν θέσεις για επαγγελματικά ταξίδια. Στο τέλος, δεν έχετε χάσει τίποτα και αξίζει πάντα να δοκιμάσετε ξανά στο check-in.

Η εξασφάλιση δωρεάν Business Class είναι ευκολότερη από ό, τι νομίζετε

business class δωρεάν

Τα παιδιά γενεθλίων έρχονται πρώτα

Οι αεροπορικές εταιρείες θεωρούνται ανεκτικές και αυτό είναι ακριβώς που μπορείτε εύκολα να επωφεληθείτε. Εάν πετάτε με την οικογένεια και είναι τα γενέθλια ενός μέλους της οικογένειας εκείνη την ημέρα, έχετε πολλές πιθανότητες για ένα απροσδόκητο δώρο γενεθλίων. Είναι πολύ συχνά τα παιδιά γενεθλίων να εκπλήσσονται με μια επιπλέον θέση στην Business Class.

Εάν παρατηρήσετε ότι οι πιθανότητες να πάρετε μια καλύτερη θέση στο αεροπλάνο είναι κακές, τότε δεν πρέπει να ντρέπεστε να ρωτήσετε απλά. Οι εργαζόμενοι στον πάγκο check-in είναι συνήθως συγκλονισμένοι και δεν παρατηρούν πολλές λεπτομέρειες για την προσωπικότητά τους. Δεν είναι μυστικό ότι οι αεροπορικές εταιρείες επωφελούνται επίσης από αυτό. Ο λόγος για αυτό είναι ότι πολλοί ευχάριστα έκπληκτοι πελάτες μετέδωσαν τα καλά νέα με τη βοήθεια των κοινωνικών δικτύων. Αυτό θα ενημερώσει πολλούς δυνητικούς πελάτες για αυτές τις πτήσεις.

Μπορείτε να γιορτάσετε τα γενέθλιά σας εν πλω

γενέθλια φθηνή μύγα

Η σωστή στρατηγική

Check-in … Πολλοί άνθρωποι στις μέρες μας έχουν τη δική τους στρατηγική για το τέλειο check-in στο αεροδρόμιο. Είναι καλύτερα να κάνετε check in νωρίτερα ή αργότερα; Σε αυτήν την περίπτωση, υπάρχουν διαφορετικές απόψεις που θα θέλαμε να αναλύσουμε για εσάς. Το check-in αργά είναι μια καλή στρατηγική, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα είστε εκεί τελευταίοι. Αυτό αυξάνει την πιθανότητα μιας καλής θέσης, επειδή συχνά συμβαίνει ότι οι οικονομικές θέσεις είναι ήδη πλήρως κατειλημμένες. Ο λόγος για αυτό θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι ένας λανθασμένος υπολογισμός των θέσεων, γι ‘αυτό θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε αυτό το κενό στο σύστημα. Σταθείτε λοιπόν στην ουρά λίγο περισσότερο και εξασφαλίστε άνετα αναπαυτικά καθίσματα και απόλυτη πολυτέλεια στο αεροπλάνο.

Η στρατηγική check-in είναι πάντα καθοριστική

οι οικογένειες στον αέρα πετούν φθηνά

Ταξιδεύοντας μόνος

Δεν είναι μυστικό ότι αυτές τις μέρες είναι πολύ πιο ευέλικτο να ταξιδεύεις μόνος. Αυτό θα μπορούσε επίσης να έχει άλλα πλεονεκτήματα για εσάς, όπως ένα άνετο κάθισμα στο αεροπλάνο. Οι πιθανότητές σας είναι πολύ υψηλές, επειδή οι μεμονωμένοι ταξιδιώτες μπορούν συνήθως να υλοποιηθούν πιο εύκολα. Πολύ συχνά οι οικογένειες θέλουν να κάθονται η μία δίπλα στην άλλη και για το λόγο αυτό η αεροπορική εταιρεία δίνει μια πρακτική λύση. Φυσικά, εάν παρατηρήσετε ότι ένα μέλος της οικογένειας είναι τοποθετημένο σε μια καλύτερη θέση, τότε είστε ευπρόσδεκτοι να προσφέρετε τη θέση σας. Αυτό το κόλπο λειτουργεί σχεδόν πάντα.

Άνεση και πολυτέλεια σε ένα

φτηνές συμβουλές ιπτάμενων ιπτάμενων

3 συμβουλές που πρέπει να δοκιμάσετε για να εξασφαλίσετε μια δωρεάν πτήση επαγγελματικής θέσης. Μη χάσετε την ευκαιρία σας και πετάξτε όπως ποτέ άλλοτε. Η συντακτική ομάδα μας σας εύχεται μια ευχάριστη πτήση.

Αποκλειστικά γεύματα, τέλεια εξυπηρέτηση και μεγάλη άνεση

φτηνές συμβουλές για ιπτάμενες επιχειρήσεις