Σαλόνι σχεδιασμού εσωτερικού σχεδιασμού πλήρες με πολυθρόνα

Έχετε προσλάβει ποτέ σχεδιαστή εσωτερικών χώρων ή θέλετε να κάνετε έναν;?

Or ίσως είστε απλά περίεργοι για το πώς φαίνεται η διαδικασία?

Επικοινωνήσαμε με τη Hara από τη Martha O’Hara Interiors και την Andrea Schumacher από την Andrea Schumacher Interiors για να ζητήσουμε την άποψή τους για τα θεμελιώδη ζητήματα του «εφαρμοσμένου» εσωτερικού σχεδιασμού.

Τι κάνουν πραγματικά οι σχεδιαστές εσωτερικών χώρων?

Τις περισσότερες φορές, όταν σκέφτεται κανείς την εσωτερική διακόσμηση, φαντάζεται ότι παίζει με διαφορετικά υφάσματα και δείγματα χρωμάτων. Αλλά αυτό είναι μόνο ένα μικρό μέρος της δουλειάς. Μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν να βρείτε τα υφάσματα, τα έπιπλα και τις αποχρώσεις του χρώματος. Παίρνετε επίσης εκπαίδευση σχεδιασμού για αυτή τη δουλειά. Επιπλέον, έχετε επίσης επιπλέον πιστοποιητικά σχετικά με τη γνώση των προτύπων κατασκευής, τον συντονισμό έργων και πολλά άλλα.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το τι εδώ ο σχεδιαστής εσωτερικών χώρων όντως κάνε.

Πραγματοποιήστε ζωντανές ιδέες από απόσταση

αρχιτέκτονας εσωτερικών χώρων

Βρήκατε έναν σπουδαίο σχεδιαστή στον ιστότοπό μας ή σε άλλη ιστοσελίδα, αλλά ο οποίος εργάζεται σε μια εντελώς διαφορετική θέση; Μην απορρίψετε αμέσως την ιδέα ότι μπορείτε να συνεργαστείτε με αυτό το άτομο. Κάποιοι έχουν γραφεία σε άλλες πόλεις και κάποιοι είναι πρόθυμοι να ταξιδέψουν. Χάρη στις σύγχρονες μεθόδους επικοινωνίας, τα έργα μπορούν επίσης να πραγματοποιηθούν από απόσταση.

Οι σχεδιαστές εσωτερικών χώρων προετοιμάζονται μέσω σοβαρής εκπαίδευσης και κατάρτισης, όπως όλοι οι άλλοι επαγγελματίες

Σχεδιασμός εσωτερικών χώρων Καναπές σαλόνι κόκκινο μαξιλάρι βάζο

Μπορείτε να μετρήσετε τις δεξιότητες των σχεδιαστών εσωτερικών χώρων με τα πιστοποιητικά που διαθέτουν. Είναι επίσης δυνατό να ρίξετε μια ματιά στην εκπαίδευσή τους και να εξετάσετε εάν είναι κατάλληλη για τους σκοπούς σας. Ένας από τους ανθρώπους που αναφέρονται στο άρθρο μας – ο Schumacher, για παράδειγμα, αποφοίτησε από το εσωτερικό και τον καθολικό σχεδιασμό. Ολοκλήρωσε την πρώτη εκπαίδευση στο Πανεπιστήμιο του Κολοράντο και τη δεύτερη – στο Graduate School of Design στο Χάρβαρντ. Είναι επίσης μέλος της Αμερικανικής επαγγελματικής ένωσης στον τομέα του.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις τελευταίες τεχνολογίες όταν πραγματοποιείτε τις ιδέες σας για ζωή

Εσωτερικός σχεδιαστής σχεδιασμός λουλουδιών ταπετσαρίας κουζίνας νεροχύτη

Οι σχεδιαστές πρέπει να είναι εξοικειωμένοι με το Auto Cad και άλλες νέες μεθόδους χωροταξικού σχεδιασμού, λέει ο Schumacher. Μπορείτε να κοιτάξετε τον χώρο σας με τρόπο που δύσκολα μπορείτε να φανταστείτε. Είναι ικανοί για μια ψηφιακή αναπαραγωγή, την οποία ένας απλός άνθρωπος δύσκολα μπορεί να φανταστεί. Αυτή η μέθοδος σάς επιτρέπει να απεικονίσετε τις αλλαγές πριν από την εφαρμογή τους.

Οι σχεδιαστές εσωτερικών χώρων εργάζονται σε ένα δωμάτιο ή σε ένα ολόκληρο διαμέρισμα

Εσωτερικός σχεδιαστής σχεδιασμός σαλονιού ταπετσαρία με μοτίβο γκρι

Οι σχεδιαστές εσωτερικών χώρων προσαρμόζονται στον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε ιδέες μέσα σε μικρούς και μεγάλους προϋπολογισμούς. Δεν πρέπει να αποφεύγετε να προσλάβετε έναν σχεδιαστή εσωτερικών χώρων μόνο και μόνο επειδή δεν θέλετε να αλλάξετε ολόκληρο το σπίτι σας ή να το διακοσμήσετε με νέες ιδέες διαβίωσης.

Μπορούμε να υλοποιήσουμε το έργο σας στα μέτρα και τους κανονισμούς ασφαλείας

Εσωτερικός σχεδιαστής μπανιέρα μπάνιου παραθύρων

Οι πιστοποιημένοι σχεδιαστές πρέπει να είναι εξοικειωμένοι με τους νόμους και τους οικοδομικούς κανονισμούς. Αυτό σημαίνει ότι είστε επίσης στην ασφαλή πλευρά για σοβαρές αλλαγές στον εσωτερικό σχεδιασμό.

Δεν είναι πάντα δυνατή η παροχή πληροφοριών σχετικά με την προέλευση των προϊόντων και τις τιμές τους

Σχεδιασμός εσωτερικών σχεδίων chevron μοτίβο χτισμένο σε ζωγραφική τζακιού

Οι περισσότεροι σχεδιαστές εσωτερικών χώρων θέλουν να είναι όσο πιο ανοιχτοί μπορούν με τους πελάτες τους, αλλά αυτό δεν είναι πάντα απολύτως εφικτό. Πρώτον, οι πωλητές δεν επιτρέπουν την εισαγωγή των προϊόντων στο διαδίκτυο και δεύτερον – οι τιμές αλλάζουν σημαντικά με την πάροδο του χρόνου. Δεν θα μπορείτε να ενημερώνετε τις εκατοντάδες εικόνες κάθε φορά που κάτι αλλάζει.

Συνεργαζόμαστε με τις ζωντανές ιδέες σας και απλά θέλουμε να τις επεκτείνουμε

Εσωτερικός σχεδιαστής σχεδιασμού κουζίνας σε ρουστίκ γκρίζες επιφάνειες

Οι εσωτερικοί σχεδιαστές δεν μπορούν πάντα να δημιουργήσουν το νικητήριο μοντέλο που περιμένετε! Είναι εκεί για να κατανοήσουν τις ανάγκες σας και στη συνέχεια να καταλήξουν σε ένα σχέδιο που λειτουργεί για εσάς. Οι εσωτερικοί σχεδιαστές είναι πάντα χαρούμενοι για την πρόκληση να δοκιμάσουν κάτι νέο. Έτσι αισθάνεστε ότι πειραματίζεστε με διαφορετικά στυλ και ιδέες ζωής.

 Μπορείτε να δείτε το έργο μπροστά στα μάτια σας από την αρχή μέχρι το τέλος

Εσωτερικός σχεδιαστής κρεβατοκάμαρας με τέσσερις αφίσες κρεβάτι κουρτίνες

Ο καλός σχεδιαστής εσωτερικών χώρων μπορεί να προβλέψει σχεδόν τα πάντα – τον αριθμό και τον τύπο των εργαζομένων που θα προσληφθούν, την ανάγκη για διαρθρωτικές αλλαγές, τη σωστή εγκατάσταση για άτομα με αναπηρία.

Έχετε μια λίστα με τα πράγματα που πρέπει να γνωρίζει ο σχεδιαστής εσωτερικών χώρων;?