Επιπλώστε ένα μικρό διαμέρισμα και μεγεθύνετε το οπτικά

Πώς είναι το διαμέρισμα των ονείρων σας; Σίγουρα δεν είναι μικρό, σωστά; Κανείς δεν θέλει να “στριμώξει” σε ένα μικροσκοπικό διαμέρισμα της πόλης, αλλά αυτή είναι η πραγματική κατάσταση στη μεγάλη πόλη. Θυσιάζεις μερικά τετραγωνικά μέτρα για να μπορέσεις να αντέξεις το ενοίκιο ή ίσως να ζήσεις λίγο πιο κοντά στο κέντρο της πόλης. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να συμβιβαστείτε με την κατάσταση και να εγκαταλείψετε το διαμέρισμα των ονείρων σας. Αρκεί να δεις την κατάσταση από διαφορετική οπτική γωνία. Ανακαλύψτε τα πλεονεκτήματα του μικρού διαμερίσματος και μάθετε πώς να το διακοσμήσετε κατάλληλα για να το μεγεθύνετε οπτικά.

Έχουμε μερικές χρήσιμες συμβουλές και ένα εμπνευσμένο παράδειγμα έτοιμο για εσάς. Μείνετε μαζί του …

Τα πλεονεκτήματα του μικρού διαμερίσματος

Επιπλώστε ένα μικρό διαμέρισμα Ιδέες για να δημιουργήσετε ένα μαξιλάρι καθίσματος σε χώρο χαλάρωσης

Οι παρακάτω εικόνες αντιπροσωπεύουν ένα διαμέρισμα με έκταση μικρότερη από 50 m². Ένα νεαρό ζευγάρι ζει εδώ, το οποίο σίγουρα δίνει μεγάλη αξία στην άνεση και την ατομικότητα.

Δεν χρειάζεστε πολύ χώρο για μια ζεστή γωνιά για δύο άτομα. Το μικρότερο, το πιο ρομαντικό, θα έλεγε κανείς.

Εδώ, το ύψος του στενού χώρου χρησιμοποιήθηκε για να στηθεί ένα περβάζι παραθύρου με μια ενσωματωμένη βιβλιοθήκη σε βήματα.

Φωτεινή και άνετη γωνιά ανάγνωσης

μικρό διαμέρισμα στήσιμο ιδεών τραπεζική βιβλιοθήκη

Για να προσθέσετε βάθος στο δωμάτιο, κάντε τους τοίχους έξυπνους. Τα ανοιχτά χρώματα τοίχων είναι πολύ κατάλληλα σε αυτή την περίπτωση, καθώς και τα ουδέτερα ή παστέλ χρώματα.

Τραπεζαρία για 2 άτομα δημιουργικά και αρμονικά διακοσμημένα

μικρό διαμέρισμα με ιδέες τραπεζαρία

Αξιοποιήστε το ύψος του δωματίου και παίξτε με τις αναλογίες. Η αντίθεση μεταξύ των επίπλων συμβάλλει στην οπτική μεγέθυνση αυτού του υπνοδωματίου. Το χαμηλό κρεβάτι και το ράφι από το δάπεδο μέχρι την οροφή κάνουν το δωμάτιο να φαίνεται πιο ευρύχωρο. Και τα κρεμαστά φωτιστικά τονίζουν την ψευδαίσθηση.

Κάντε το υπνοδωμάτιό σας να φαίνεται ευρύχωρο 

μικρό διαμέρισμα που στήνει ιδέες κρεβατοκάμαρα

Η τάξη είναι ένα πολύ σημαντικό ζήτημα στο μικρό διαμέρισμα. Εξασφαλίστε μια άψογη εμφάνιση και ξεφορτωθείτε όλα τα περιττά αντικείμενα.

Υπάρχει μόνο χώρος στο μπουφέ για διακοσμητικά αντικείμενα που συνδυάζονται τέλεια 

μικρό διαμέρισμα που στήνει ιδέες έπιπλα υπνοδωματίου

Το λευκό χρώμα κάνει μια μικρή κουζίνα να φαίνεται μεγαλύτερη. Έχοντας αυτό κατά νου, μια λευκή, υψηλής στιλπνότητας κουζίνα όπως αυτή παρακάτω είναι μια απόφαση που αξίζει να εξεταστεί.

Μικρό αλλά ωραίο – αυτό ισχύει για αυτή τη μοντέρνα κουζίνα σε λευκό χρώμα

μικρό διαμέρισμα με ιδέες για κουζίνα και τραπεζαρία

Αρκετός χώρος για πιάτα και όλα τα σκεύη κουζίνας

Ιδέες επίπλωσης μικρών διαμερισμάτων Έπιπλα κουζίνας Μικρά ντουλάπια κουζίνας

Σε αυτό το μικρό διαμέρισμα υπάρχει ακόμη και χώρος για ένα στενό αλλά κομψό καμαρίνι. Ένας μεγάλος καθρέφτης, ενσωματωμένα ντουλάπια και επιπλέον καλάθια αποθήκευσης είναι αρκετά τέλεια εδώ.

Γκαρνταρόμπα

μικρό διαμέρισμα που στήνει ιδέες στο διάδρομο

Το μπάνιο είναι πολύ απλό και αρμονικό. Τα ουδέτερα χρώματα και τα φυσικά υλικά κάνουν το μπάνιο να φαίνεται πολύ άνετο.

Μοντέρνο μπάνιο με απλό σχεδιασμό

μικρό διαμέρισμα που στήνει ιδέες μπάνιο

Στην πραγματικότητα, ένα πραγματικό σαλόνι λείπει σε αυτό το διαμέρισμα, αλλά μικρά άνετα σαλόνια μπορούν να βρεθούν παντού.

Όλο το διαμέρισμα φαίνεται από ψηλά 

μικρό διαμέρισμα έστησε ιδέες διαμέρισμα από ψηλά

Μπορείτε επίσης να επιπλώσετε το μικρό σας διαμέρισμα με αυτόν τον τρόπο ή με παρόμοιο τρόπο και να δημιουργήσετε ένα ζεστό σπίτι, όσα τετραγωνικά μέτρα και αν έχει. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε άλλες συμβουλές και κόλπα στον οδηγό κουπονιού πόνι Εύρημα. Αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί και να νιώσετε άνετα στους τέσσερις τοίχους σας!

Εσωτερικό σχέδιο – σκίτσο

μικρό διαμέρισμα που δημιουργεί ιδέες ζωντανό σχέδιο