δροσερά αξεσουάρ σπιτιού από λαμαρίνα και γυάλινο προωθητή καφέ

Δροσερά αξεσουάρ σπιτιού από λαμαρίνα και γυαλί

Γνωρίζατε ότι μια από τις πιο μοντέρνες και πιο καυτές τάσεις είναι ο συνδυασμός λαμαρίνας και γυαλιού; Καλλιτέχνες και σχεδιαστές έχουν ανακαλύψει ξανά τα υλικά με τους ζεστούς τόνους. Είναι μια από αυτές τις σύγχρονες ερμηνείες του παρελθόντος.

Πώς δίνεις στο γυαλί μια μοντέρνα εμφάνιση;?

Μπορείτε να το συνδυάσετε με γυαλί για μια μοντέρνα και κομψή εμφάνιση. Ξεχάστε τις βαριές φιγούρες κασσίτερου από τη δεκαετία του ’70 και του ’80! Το νέο λαμαρίνα είναι σικ και μοντέρνο και ειδικά όταν το συνδυάζεις με γυαλί.

Αξεσουάρ σπιτιού από λαμαρίνα και γυαλί

Αυτά μπορούν να κάνουν εξαιρετική δουλειά για να βελτιώσουν τα ράφια, τα τραπέζια και τους τοίχους σας. Στην πρώτη εικόνα μπορείτε να δείτε ένα φύλλο μεταλλικού terrarium από την εταιρεία “West Elm”. Ενσωματώνει όλα όσα αγαπάμε σε τέτοιες εγκαταστάσεις και εμπλουτίζεται ταυτόχρονα από το vintage γυάλινο στύλο.

Ιδέες σχεδιασμού από λαμαρίνα και γυαλί

δροσερά αξεσουάρ σπιτιού από λαμαρίνα και γυαλί

Όταν μιλάμε για vintage, ξεπερασμένη ή φθαρμένη αίσθηση, το όλο πράγμα επιτυγχάνεται συχνά μέσω μιας αντίκες λαμαρίνας. Θέλετε να ενσωματώσετε το πνεύμα του 14ου αιώνα στο σχέδιό σας;?

Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε ένα vintage γυάλινο ρολόι όπως αυτό από το Restoration Hardware. Μπορείτε να ζήσετε μια υπέροχη αντίθεση ανάμεσα στο χειροποίητο γυαλί και το καπάκι και το πλαίσιο από λαμαρίνα.

Κομψά vintage κλεψύδρα

δροσερά αξεσουάρ σπιτιού από λαμαρίνα και γυάλινη κλεψύδρα

Η καφετιέρα εδώ ονομάζεται Bodum Eileen French Press. Το χρυσό στυλ έχει εφαρμοστεί σε μια εντελώς διαφορετική επιφάνεια εδώ. Επιχρυσωμένος ανοξείδωτος χάλυβας έχει χρησιμοποιηθεί αντί για λαμαρίνα μέσα στην τολμηρή εκτέλεση αυτού του ωφελιμιστικού αντικειμένου. Αλλά δεν θα αποκαλύψουμε τίποτα αν δεν το κάνετε ούτε εσείς!

Σχεδιαστής ώθησης καφέ

δροσερά αξεσουάρ σπιτιού από λαμαρίνα και γυάλινο προωθητή καφέ

Άχνετε τρόπο να συνδυάσετε λαμαρίνα και γυαλί με επιφάνεια καθρέφτη; Μην ψάχνετε άλλο! Το περίβλημα ιατρικής Rivet σε λαμαρίνα σε στιλ αντίκες από την εταιρεία “Restoration Hardware” δείχνει μια σαφώς βιομηχανική εμφάνιση και αυτό χάρη στα ορατά πριτσίνια και το λακαρισμένο πλαίσιο από λαμαρίνα.

Φύλλο και γυαλί με επιφάνεια καθρέφτη 

δροσερά αξεσουάρ σπιτιού από λαμαρίνα και γυάλινους καθρέφτες

Φώτα από λαμαρίνα και γυαλί

Όταν η λαμαρίνα από τα φώτα συναντήσει το γυαλί των λαμπτήρων, δημιουργείτε ένα μοναδικό σχέδιο. Μερικά από τα πιο ευχάριστα κομμάτια που κατασκευάζονται από τα δύο υλικά έρχονται συχνά με τη μορφή φώτων.

Χειροποίητα λυγισμένα φύλλα από λαμαρίνα και γυαλισμένα φυσικά υλικά προσδίδουν σε αυτό το κομμάτι μια πολύ μοναδική εμφάνιση.

Χειροποίητα λυγισμένα φύλλα από λαμαρίνα και γυαλισμένα φυσικά υλικά

δροσερά αξεσουάρ σπιτιού από λαμαρίνες σχεδιαστών από μέταλλο και γυαλί

Για ένα αποτέλεσμα πολυέλαιου, έχουμε αυτό το κομμάτι εδώ ως παράδειγμα. Εδώ έχουμε χειροποίητο γυαλί και μια λαμαρίνα. Το όνομα είναι ο πολυέλαιος έκλειψης κατασκευασμένος από λαμαρίνα από την “West Elm”. Σημειώστε τη βιομηχανική αίγλη αυτού του κομματιού?

Χειροποίητο γυαλί και επιφάνεια από λαμαρίνα

δροσερά αξεσουάρ σπιτιού από λαμαρίνα και γυαλί κρεμαστό φωτιστικό σχεδιαστή

Αυτός ο επόμενος σταθμός φωτός περιλαμβάνει όμορφα κομμάτια παγωμένου γυαλιού. Και πάλι έχουμε να κάνουμε με ένα κομμάτι της εταιρείας “Restoration Hardware”. Είχε μια πολύ σημαντική λειτουργία στην επικοινωνία του πολέμου. Έτσι το κομμάτι έχει μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία, η οποία είναι πάνω από 50 ετών.

Κρεμαστό φωτιστικό με ιστορία

δροσερά αξεσουάρ σπιτιού κατασκευασμένα από λαμαρίνα και γυαλί σχεδιαστής

Το γκρι χρώμα έχει αφαιρεθεί και η λάμπα έχει γυαλιστεί τώρα σε τελειότητα από λαμαρίνα.

Τώρα έχουμε ένα άλλο υπέροχο κομμάτι ένα και τρία… Πρόκειται για το Brass Swing φωτιστικό. Περιλαμβάνει έναν συμπαγή και καμπύλο σωλήνα από ορείχαλκο που έχει σκουπιστεί μέχρι να λάμψει.

Αναφέραμε ότι αυτός ο επιτοίχιος λαμπτήρας περιστρέφεται επίσης?

δροσερά αξεσουάρ σπιτιού από λαμαρίνα και γυάλινο τοίχο

Αυτό το επόμενο παράδειγμα είναι απίστευτα μοντέρνο και γοητευτικό ταυτόχρονα. Είμαστε αντιμέτωποι με μια απροσδόκητη επιλογή σχεδιασμού εδώ. Περιλαμβάνει απρόσμενες πρίζες από λαμαρίνα. Αυτή η απροσδόκητη επιλογή σχεδιασμού είναι απλά λαμπρή!

Μοντέρνο και γοητευτικό ταυτόχρονα

δροσερά αξεσουάρ σπιτιού από λαμαρίνα και γυάλινα φώτα νεράιδας

Έπιπλα από λαμαρίνα και γυαλί

Ας ολοκληρώσουμε το άρθρο με αυτήν την τριάδα μοντέρνων επίπλων. Το πρώτο πράγμα που βλέπουμε είναι ένα βοηθητικό τραπέζι από το «West Elm». Περιλαμβάνει πολλά στρώματα κρύου γυαλιού που έχουν πλαισιωθεί σε αντικέ γυαλί.

Εμπνευσμένο από μεσαιωνικό σχεδιασμό, αυτό το κομμάτι είναι λεπτό και ταυτόχρονα τραβάει τα βλέμματα!

δροσερά αξεσουάρ σπιτιού από λαμαρίνα και γυάλινο φωτιστικό δαπέδου

Η επόμενη επιλογή δεν είναι καθόλου λεπτή. Και γι ‘αυτό την αγαπώ. Είναι ένα κοκτέιλ τραπέζι από την εταιρεία  Αρτηριοί. Διαθέτει άξονα αλουμινίου ποδιού και φινίρισμα αντίκα λαμαρίνας, καθώς και στρογγυλή επιφάνεια από γυαλί. Το όλο πράγμα είναι παράξενο και σύγχρονο, μην νομίζετε?

Τραπέζι κοκτέιλ από λαμαρίνα και γυαλί

δροσερά αξεσουάρ σπιτιού από λαμαρίνα και γυάλινο γυάλινο τζάμι τραπεζιού καφέ

Τώρα πρέπει να παραδεχτούμε κάτι. Το τελευταίο μας κομμάτι περιλαμβάνει ακρυλικό παρά γυαλί. Δεν είναι υπέροχο; Πρόκειται για ένα πτυσσόμενο τραπέζι από την εταιρεία “CB2”, το οποίο δημιουργήθηκε ειδικά για την εταιρεία από το δίδυμο Robert και Cortney Novogratz.

Πτυσσόμενο τραπέζι με ακρυλικό δίσκο

δροσερά αξεσουάρ σπιτιού από λαμαρίνα και γυάλινο πτυσσόμενο τραπεζάκι

Είναι ιδανικό για διασκέδαση και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως κομοδίνο ή βοηθητικό τραπέζι.

Τι πιστεύετε για τον σημερινό συνδυασμό λαμαρίνας και γυαλιού; Θα ενσωματώνατε ένα τέτοιο κομμάτι στο σπίτι σας;?