Έχετε ήδη ονειρευτεί ένα ρετιρέ διαμέρισμα;?

«Ποιητικό Διαμέρισμα» του αρχιτέκτονα Καρόλα Βανίνι είναι ένα μικρό, εκλεπτυσμένο ρετιρέ διαμέρισμα στο Trastevere, μια συνοικία της Ρώμης. Σε όλες τις λεπτομέρειες του εσωτερικού μπορείτε να νιώσετε την αδιάκοπη αναζήτηση της ποίησης, την οποία ο νεαρός αρχιτέκτονας θα ήθελε να πραγματοποιήσει σε κάθε τομέα της ζωής. Είχε ήδη μια σειρά από επιτυχημένα έργα, αλλά αυτό μας έκανε ιδιαίτερα έντονη εντύπωση. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ένα παλιό κτίριο τυπικό για αυτό το μέρος της πόλης και έχει ανακαινιστεί πλήρως. Η ρομαντική μεσαιωνική αίσθηση διατηρήθηκε και ερμηνεύτηκε πλήρως. Θολωτή οροφή και στοές με λευκό χιόνι θυμίζουν αρχαίες εκκλησίες και δίνουν στην ατμόσφαιρα μια κάπως ιερή πινελιά. Ταυτόχρονα, το διαμέρισμα ήταν επιπλωμένο με πολύ μοντέρνο και μινιμαλιστικό τρόπο. Ακόμη και οι πραγματικοί καθαροί θα νιώσουν πολύ άνετα εδώ, ειδικά αν τους αρέσει η φυσική απλότητα και αυτάρκεια. Όλη η ιδέα βασίζεται στο σύνθημα: “Less is more” και δημιουργεί μια απρόσκοπτη, άτυπη οπτική και απτική αρμονία.

Οι μόνες αποχρώσεις που μπορούν να ανακαλυφθούν στο διαμέρισμα του ρετιρέ είναι το λευκό, το καφέ, το ανοιχτό γκρι και το κρεμ. Ομαλή για τα μάτια, ηρεμιστική για την ψυχή. Μόλις ξεπεράσετε το κατώφλι, έρχεστε στη ροή που σας καθοδηγεί σε ολόκληρο τον χώρο διαβίωσης. Τα έπιπλα περιορίζονται σε μερικά κομμάτια, αλλά είναι κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας και με εργονομικό σχεδιασμό.

Κομψό ρετιρέ διαμέρισμα στην καρδιά της Ρώμης

ρετιρέ διαμέρισμα ρώμη μικρό διαμέρισμα arcade μινιμαλιστικό εσωτερικό σχέδιο οβάλ τραπεζαρία

Το σαλόνι πλημμυρίζει από φως και χωρίζεται από το μπαλκόνι με συρόμενες γυάλινες πόρτες χωρίς κατώφλια. Οι άλλοι χώροι δεν φαίνονται λιγότερο άνετοι και χαρούμενοι – υπνοδωμάτιο, μελέτη, τραπεζαρία και κουζίνα. Σας προσκαλούν να ονειρευτείτε, να γράψετε ποίηση, να χαλαρώσετε και να καθυστερήσετε. Εδώ η ποιητική ψυχή αισθάνεται ασφαλής και σε καλά χέρια, υποστηριζόμενη και κατανοητή.

Απρόσκοπτη μετάβαση από το σαλόνι στο μπαλκόνι

Επιπλωμένο ρετιρέ σαλόνι μπαλκόνι λευκός καναπές στρογγυλά μεταλλικά τραπεζάκια

Είναι ένα ρετιρέ διαμέρισμα για τους νέους και νέους στην καρδιά ποιητές-μποέμ που δίνουν πάντα στη ζωή ένα ιδιαίτερο, ποιητικό νόημα. Εδώ μπορείτε πραγματικά να ζήσετε την αυθεντική ατμόσφαιρα της αιώνιας πόλης και ταυτόχρονα να βρείτε το απόλυτο καταφύγιο για τον εαυτό σας. 

Ελάτε μαζί μας σε μια χαλαρή περιήγηση στο διαμέρισμα και βυθιστείτε σε αυτή τη ρομαντική όαση ευημερίας!

Ένας άνετος χώρος καθιστικού για πραγματικούς βιβλιοφάγους

βιβλιοθήκες καναπέ laminate λευκοί τοίχοι μικρό ρετιρέ διαμέρισμα

Οι καρέκλες εργονομικής Panton υποστηρίζουν την ευχάριστη διαδικασία εργασίας στο σπίτι

μικρό ρετιρέ μινιμαλιστικό εσωτερικό σχέδιο λευκοί τοίχοι πλαστικές καρέκλες καναπέδες βιβλιοθήκες

Απολαύστε ονειρικές στιγμές για δύο

μικρές ρετιρέ λευκές καρέκλες παντόνι μπαλκόνι συρόμενες πόρτες

Λιγότερο συχνά είναι πραγματικά περισσότερο!

έπιπλα ρετιρέ σαλόνι σαλόνι στρογγυλά τραπεζάκια κρεμ λευκός καναπές μαξιλάρια καφέ μπαλκόνι συρόμενες πόρτες

Ρετιρέ σαλόνι μπαλκόνι μπαλκόνι έπιπλα συρόμενες πόρτες παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή

βιβλιοθήκες καναπές λευκά στρογγυλά τραπεζάκια σαλονιού καρέκλα panton platik

λευκοί τοίχοι laminate ανοιχτόχρωμο μινιμαλιστικό εσωτερικό σχέδιο ρετιρέ

μικρό ρετιρέ διαμέρισμα ρώμη λευκοί τοίχοι μπεζ τραπεζαρία οβάλ ξύλινη διακόσμηση τραπεζιού

μικρή κουζίνα ρετιρέ επίπεδη λευκά γραφεία πάγκος γκρι laminate       ρετιρέ διαμέρισμα ρώμη υπνοδωμάτιο λευκοί τοίχοι μινιμαλιστικός εσωτερικός σχεδιασμός φώτα τοίχου διπλό κρεβάτι στρογγυλό βοηθητικό τραπέζι