ιδέες διαβίωσης ιδέες αποθήκευσης ιδέες κουζίνας επίπλωση τοίχου ράφι σύρμα ράφι

 Ιδέες για αποθηκευτικούς χώρους που θα μπορούσατε εύκολα να χρησιμοποιήσετε στο σπίτι σας

Ποια είναι η πρώτη συσχέτιση που συνδέετε με τη λέξη “συρμάτινα ράφια”; Σκέφτομαι αποθηκευτικό χώρο στο γκαράζ!

Αλλά θέλω να αλλάξω αυτή τη γενική ιδέα και να σας κάνω να σκεφτείτε τα ράφια ως κάτι κομψό, μοντέρνο, χρήσιμο, γεμάτο νόημα και στυλ.

Είστε έτοιμοι για αυτό?

Σύρματα ράφια στην κουζίνα

Όταν κοιτάζω αυτήν την εικόνα, σκέφτομαι ένα ευτυχισμένο μέρος. Τα απαλά ροζ χρώματα, το πράσινο, οι λευκές και ασημί αποχρώσεις στα μέταλλα όλα παίζουν τόσο όμορφα που σχεδόν ξεχνάτε ότι πρόκειται για μονάδα ελέγχου κουζίνας. Είναι απλά φοβερό πώς αυτά τα ράφια εναρμονίζονται με τα μέταλλα του φούρνου μικροκυμάτων, καθώς και με τις κατσαρόλες και τα τηγάνια. Αυτή η κομψή μονάδα είναι τόσο κομψή και τόσο χρήσιμη και έχει σημαντικό σκοπό στην κουζίνα.

11 συρμάτινα ράφια για κάθε δωμάτιο στο σπίτι σας

ιδέες χώρου αποθήκευσης ιδέες ζωντανές ράφια σύρματα ιδέες κουζίνας κουζίνα

Ο συνδυασμός μετάλλου και ξύλου θα μπορούσε να φαίνεται πολύ βαρετός, αλλά η αντίθεση ισχύει και εδώ. Αυτή η έγχρωμη σύνδεση είναι άψογη και ιδανική για την εμφάνιση όμορφων πιάτων και ειδικών μονάδων.

Η δυνατότητα παιχνιδιού με τα ύψη των ραφιών είναι επίσης πολύ πρακτική και αναδεικνύει τη μεταλλική δομή ολόκληρης της μονάδας. Αυτό είναι ένα από τα έργα της εταιρείας Δημιουργία ημιώροφων εσωτερικών χώρων.

Επιπλέον χώρος αποθήκευσης στην κουζίνα

επίπλωση κουζίνας ιδέες χώρου αποθήκευσης ιδέες ζωντανές ιδέες συρμάτινα ράφια πρακτικά

Το στυλ ντουλάπι αυτών των στοιχείων έχει επιτευχθεί με τη χρήση συρμάτινων καρεκλών, οι οποίες είναι πραγματικά ξεχωριστές. Ζήστε την ελευθερία να κρύψετε κάποια πράγματα εδώ και να τα εμφανίσετε ταυτόχρονα. Ο ανοιχτός χώρος στην οροφή μπαίνει ιδανικά και μιμείται πολύ καλά τα φυσικά στοιχεία του επάνω ράφι. Αυτό δημιουργεί μια υπέροχη ισορροπία. Λατρεύω απόλυτα αυτό το κομψό country και θα το χαρακτήριζα επίσης μοντέρνο και χρήσιμο.

Σύρμα ράφι σε μια ρουστίκ κουζίνα

κουζίνα σχεδιασμός ιδέες αποθηκευτικός χώρος ιδέες ζωντανές ιδέες συρμάτινα ράφια

Αυτό το ράφι είναι το ίδιο με το προηγούμενο, αλλά σε εντελώς διαφορετικό στυλ. Λόγω της ναυτικής εμφάνισης, φαίνεται πολύ πιο όμορφο. Τα υφασμένα καλάθια είναι πολύ χρήσιμα και υπάρχει κάτι υπέροχο στο γεγονός ότι δεν ταιριάζουν τέλεια μεταξύ τους.

Αυτή είναι σίγουρα η νικήτρια εμφάνιση για μια ναυτική κουζίνα

δημιουργήστε ιδέες χώρου αποθήκευσης κουζίνας ιδέες ζωντανές συρμάτινα ράφια κουτιά καλαθιών

Σύρματα ράφια για το σαλόνι

Πρώτον, οι ορθογώνιες μονάδες ελέγχου είναι πολύ δημοφιλείς και αυτό το παράδειγμα εξηγεί επίσης γιατί είναι. Οι πλατείες προσφέρουν αρκετές οπτικές διακοπές και αυτό μιλά για μια μοντέρνα εμφάνιση. Ο ορθογώνιος χώρος μεταξύ της οροφής και του δαπέδου είναι πραγματικά φρέσκος. Τώρα ας δούμε το τέλειο στυλ! Τα βιβλία είναι οργανωμένα με χρώμα και όχι με την τυπική αλφαβητική σειρά και αυτό κάνει πραγματικά μια οπτικά ελκυστική εμφάνιση. [Εικόνα από τον Dehn Bloom Design]

Ταιριάζει σε συρμάτινο ράφι στο σαλόνι?

σχεδιασμός σαλονιού ιδέες χώρου αποθήκευσης ιδέες ζωντανές ιδέες συρμάτινα ράφια βιβλιοθήκης

Εδώ έχουμε ένα άλλο μείγμα σύρματος και ξύλου και λειτουργεί επίσης πολύ καλά. Μου αρέσει που δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται όλα τα ράφια. Μερικά είναι πολύ κοντά το ένα στο άλλο με κάθετους όρους. Αυτά τα στοιχεία σχεδίασης προσθέτουν τα αναγκαία οπτικά διαλείμματα σε τόσο μεγάλες μονάδες όπως αυτή που βλέπουμε παραπάνω. Είναι φρέσκο ​​και νέο και σίγουρα θα προσθέσει στη συνολική κομψή εμπειρία.

Αυτό που δεν ταιριάζει είναι φτιαγμένο για να ταιριάζει

σχεδιασμός σαλονιού ιδέες χώρου αποθήκευσης ιδέες ζωντανές ιδέες σύρμα ράφια ξύλο

Εδώ βλέπουμε μια πολύ απλή και μινιμαλιστική ενότητα. Μπορείτε να δείτε πόσο αποτελεσματικό είναι όταν λειτουργεί ως διαχωριστικό δωματίου. Αυτές οι αρθρωτές μονάδες είναι τόσο μεγάλες γιατί είναι πολύ εύκολο να μετακινηθούν σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Μου αρέσει ιδιαίτερα ότι μέρος αυτής της ενότητας παραμένει μινιμαλιστικό με μονόχρωμα βιβλία στα ράφια. Αλλά δείχνει επίσης μια ζωντανή επαφή με τα οργανικά σχήματα που κατανέμονται εκεί. [Εικόνα μέσω Αστερόσκονη]

Τα κομψά ράφια από σύρμα μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως διαχωριστικά δωματίων στο σαλόνι σας

σχεδιασμός σαλονιού ιδέες χώρου αποθήκευσης σαλόνι διαχωριστικά σαλόνια συρμάτινα ράφια βιβλίων

Σύρματα ράφια για υπνοδωμάτια, μπάνια και χώρους εργασίας

Ναι, αυτό είναι το ίδιο μεταλλικό ράφι που είδατε στις δύο προηγούμενες κουζίνες. Βρήκε μια τόσο φανταστική χρήση για αυτό στο υπνοδωμάτιο και εξακολουθεί να φαίνεται υπέροχο. Σε αυτήν τη μονάδα μπορείτε να αποθηκεύσετε μια τηλεόραση, αξεσουάρ, βιβλία και έχετε επίσης χώρο μακιγιάζ. Το πραγματικά ενδιαφέρον σε αυτό είναι ότι η μονάδα ελέγχου είναι ουδέτερη και όπως μπορείτε ήδη να δείτε μόνοι σας, μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε.

Τι μπορεί να τοποθετηθεί σε ένα ράφι από σύρμα

υπνοδωμάτιο ιδέες χώρου αποθήκευσης ιδέες χώρο συρματόσχοινο ράφι αποθήκευσης κουτιά καλάθια

Αυτό το μίνι γραφείο είναι τόσο λειτουργικό που σχεδόν εγγράφεται στον τοίχο. Το συρμάτινο ράφι κάνει το όλο πράγμα να φαίνεται να επιπλέει και η επιπλέον χρήση της καρέκλας Ghost συμβάλλει σε αυτήν την ελαφρότητα εμφάνισης. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να χρησιμοποιήσετε τους μικρούς χώρους. Έτσι, όχι μόνο φαίνονται όμορφα, αλλά είναι και πραγματικά χρήσιμα. [Εικόνα μέσω Εσωτερικοί χώροι ημιώροφης]

Ράφι τοίχου από σύρμα και ξύλινα πάνελ στη μελέτη

αίθουσα μελέτης ιδέες αποθήκευσης χώρου ιδέα σύρμα ράφι γραφείο χώρο εργασίας

Αυτή η country chic εμφάνιση φαίνεται υπέροχη στο μπάνιο. Τα ράφια είναι κλασικά, αγροτικά και ενδιαφέροντα χωρίς να είναι πολύ επαχθή. Αντιπροσωπεύουν λεπτές «λιχουδιές» που ταιριάζουν υπέροχα με τον κρυπτικό καθρέφτη. Είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να εμφανίσετε όμορφα πράγματα όπως αρώματα. [Φωτογραφία από Ζωή της χώρας]

Μια κομψή λύση για το μπάνιο σας

καθρέφτης μπάνιου ζωντανές ιδέες χώρος αποθήκευσης ιδέα σύρμα ράφι

Αυτή η τελική εμφάνιση είναι πολύ εντυπωσιακή και αποδεικνύει πραγματικά ότι τα συρμάτινα ράφια θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν με μυριάδες διαφορετικούς τρόπους. Το άγγιγμα του πράσινου στα φυτά είναι φοβερό και μου αρέσουν ιδιαίτερα οι μεταβάσεις μεταξύ των διαφορετικών δωματίων. Η ποικιλία είναι η καλύτερη! Το ράφι πρέπει να συνδυάζει ταυτόχρονα λειτουργία και αποθηκευτικό χώρο! Καμία από αυτές τις πτυχές δεν πρέπει να λείπει. [Οι φωτογραφίες προέρχονται από Απρίλιο και Μάιο]

Αισθητική και πρακτική ταυτόχρονα

ζωντανές ιδέες σχεδιασμός διαδρόμου σκάλα ιδέες χώρος αποθήκευσης ιδέες σχεδιασμός τοίχων συρμάτινα ράφια

Ελπίζω ότι τώρα έχετε καταλάβει πόσο όμορφα και μοναδικά ράφια μπορούν να είναι πραγματικά. Δώστε τους την ευκαιρία να γεμίσουν το σπίτι σας με φρεσκάδα!