Ποιος ενοικιαστής δεν το γνωρίζει αυτό – υπάρχουν αρκετές ιδέες για τον επανασχεδιασμό του διαμερίσματος. Σπάστε έναν τοίχο εδώ, στην κουζίνα μακριά από την κλασική μικρή κουζίνα προς το μπλοκ μαγειρέματος στη μέση, οι αλλαγές θα ήταν ωραίες. Το πρόβλημα είναι ότι ο ιδιοκτήτης δεν θα έπαιζε μαζί. Or θα ήταν ενθουσιώδης αλλά δεν θα συμμετείχε στο Αναδιαμόρφωση. Ειδικότερα στον τομέα του σχεδιασμού της κουζίνας, μπορούν να κληθούν γρήγορα 20 χιλιάδες ευρώ ή περισσότερα. Η μόνη ευκαιρία που έχουν οι ενοικιαστές είναι τότε να μην πάρουν στα χέρια τους 20 χιλιάδες ευρώ για τη νέα κουζίνα, αλλά μάλλον 250 χιλιάδες ευρώ για το σπίτι τους. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε και να κάνετε ό, τι θέλετε. Μαύρα πλακάκια από γρανίτη για το πάτωμα της κουζίνας, το μπλοκ μαγειρέματος στη μέση της κουζίνας, η μπανιέρα με ενσωματωμένο υδρομασάζ και η σύνδεση iPod δίπλα στα εξαρτήματα, μαζί με τα μεγάφωνα στην οροφή. Το πρώην μπάνιο στο ενοικιαζόμενο διαμέρισμα γίνεται μια όαση ευεξίας στο δικό σας σπίτι. Οι ώρες για μια απόφαση υπέρ της δικής σας περιουσίας είναι καλές. Τα επιτόκια ήταν στο χαμηλό όλων των εποχών για μεγάλο χρονικό διάστημα, το μόνο που μένει είναι να βρούμε το σωστό ακίνητο.

Timeρα για τους δικούς σας τέσσερις τοίχους

Προετοιμάστε τη χρηματοδότηση με ειρήνη

Ακόμα κι αν ο σχεδιασμός του μπάνιου και της κουζίνας είναι πολύ πιο συναρπαστικός από τον προγραμματισμό της χρηματοδότησης, αυτό θα πρέπει να είναι στο προσκήνιο εκ των προτέρων. Είναι αυτονόητο ότι, ωστόσο, η πλευρά κόστους για την ανακαίνιση του νέου σπιτιού πρέπει να συμπεριληφθεί στον προγραμματισμό χρηματοδότησης. Δεν έχει νόημα αν υπάρχει η τιμή αγοράς, αλλά τελικά το οικονομικό κόστος για τις προγραμματισμένες καινοτομίες δεν έχει ληφθεί υπόψη. Μπορείτε να βρείτε μια αρχική επισκόπηση του κόστους για τη μηνιαία χρέωση, για παράδειγμα, σε μία Σύγκριση δανείων αγοράς κατοικίας στο onlinekredite.org. Βασικά, ο βασικός κανόνας «20 τοις εκατό συν τυχαίο κόστος απόκτησης από ιδίους πόρους» εξακολουθεί να ισχύει για το σχεδιασμό. Ακόμα κι αν ορισμένες τράπεζες προσφέρουν τώρα χρηματοδότηση με σχεδόν καθόλου ίδια κεφάλαια, αυτό είναι κάθε άλλο παρά στέρεη χρηματοδότηση.

Από πού μπορούν να προέρχονται τα ίδια κεφάλαια;?

Όποιος αποφασίσει από τη μια μέρα στην άλλη να βάλει ένα τέλος στη μικρή κουζίνα στο ενοικιαζόμενο διαμέρισμα, τώρα θέλει να πραγματοποιήσει όνειρα, ίσως να μην έχει ασχοληθεί ακόμα συγκεκριμένα με το ζήτημα των ιδίων κεφαλαίων. Η σκέψη του λογαριασμού χρημάτων μιας νύχτας οδηγεί αρχικά στο γεγονός ότι το όνειρο φαίνεται να σκάει, αλλά αξίζει να το σκεφτούμε λίγο περισσότερο. Φυσικά, είναι πρώτα απ ‘όλα ο λογαριασμός ταμιευτηρίου και τίτλων που χρησιμεύουν ως ίδια κεφάλαια. Ωστόσο, μπορεί επίσης να υπάρχει κάποιος μέσα στην οικογένεια που είναι πρόθυμος να δώσει ένα χέρι. Η τράπεζα δεν ενδιαφέρεται για το πώς συντάσσεται μια ιδιωτική σύμβαση δανείου εδώ. Ούτε ξέρει από πού προέρχονται τα χρήματα. Έχουν επίσης τον χαρακτήρα των ιδίων κεφαλαίων Δάνειο εργοδότη. Πρέπει μόνο να λάβουν υπόψη ορισμένες διατυπώσεις στη σύμβαση δανείου, έτσι ώστε το δάνειο από το αφεντικό να μην υπολογίζεται ως φορολογητέο εισόδημα. Τα ασφαλιστήρια ασφάλισης ζωής και συντάξεων κοιμούνται σε πολλά γερμανικά νοικοκυριά. Αυτά δεν χρειάζεται να διαλυθούν, αλλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως υποκατάστατο των ιδίων κεφαλαίων. Εναλλακτικά, υπάρχει η επιλογή δανείου πολιτικής. Αυτό δεν είναι ένα δάνειο με την κλασική έννοια, αλλά μια προκαταβολή του κεφαλαίου που έχετε εξοικονομήσει πριν από τη λήξη της σύμβασης. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, η δική σας εργασία στην αναδιάρθρωση μπορεί επίσης να αναφερθεί ως υποκατάστατο των ιδίων κεφαλαίων, της λεγόμενης υποθήκης μυών. Καλά υπολογισμένο, τίποτα δεν εμποδίζει την κουζίνα των ονείρων σας στο σπίτι σας.