Το να είσαι αρχάριος στη φωτογραφία είναι δύσκολο και μερικές φορές νιώθεις ότι έχεις χρόνια να κάνεις για να μάθεις περισσότερα. Ωστόσο, αυτή η κατάσταση φιλοξενεί επίσης πολλές καλές πλευρές, όπως η ελεύθερη επιλογή μεταξύ των διαφόρων θέσεων. Θα θέλαμε να σας προειδοποιήσουμε εκ των προτέρων ότι η φωτογραφία απαιτεί πολλή υπομονή από πολλές απόψεις. Εξαιτίας αυτού, θα πρέπει να επιλέξετε μία ή περισσότερες θέσεις που θα απολαύσετε πραγματικά. Συνδυάστε τη φωτογραφία με το χόμπι σας, για παράδειγμα με την επικοινωνία με ανθρώπους, με την αγάπη για την αρχιτεκτονική ή την άγρια ​​φύση. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε περισσότερα κίνητρα σε κάθε στιγμή παρά τις δυσκολίες και θα πετύχετε καλά αποτελέσματα μακροπρόθεσμα. Εδώ είναι μερικά φωτογραφικά στυλ που είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στη σύγχρονη φωτογραφία και θα ήταν ακόμη κατάλληλα για την επαγγελματική σας εξέλιξη.

Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα έργο τέχνης από οποιαδήποτε εικόνα

Fotohrafieren παιδιά πορτρέτο μεγάλη

Πορτραίτη φωτογραφία

Η πορτραίτη φωτογραφία είναι ίσως η καλύτερη μελέτη. Χάρη στις σύγχρονες τεχνολογίες, μπορείτε ακόμη και να τραβάτε υπέροχες φωτογραφίες με το κινητό σας τηλέφωνο. Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι δεν βγάζετε μόνο το καλύτερο από το πρόσωπο του μοντέλου σας. Ένας καλός φωτογράφος πορτρέτου είναι σε μεγάλο βαθμό και ψυχολόγος που μπορεί να απεικονίσει το καλύτερο και τυπικό για τον χαρακτήρα του ατόμου που φωτογραφίζεται.

Αυτή είναι λοιπόν μια θαυμάσια κατεύθυνση όταν έχεις έντονο ενδιαφέρον για τους ανθρώπους και τα συναισθήματά τους.

Η φωτογραφία για τη διαφήμιση είναι μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που υπάρχει

ιδέα φωτογραφίας αθλητικών παπουτσιών

Νεκρή φύση και διαφήμιση

Σας αρέσουν θέματα όπως οι πωλήσεις, οι πωλήσεις και η επικοινωνία με τους πελάτες; Θεωρείτε καλό να ξέρετε πώς να παρουσιάσετε κάτι ακριβώς έτσι ώστε να φαίνεται ξαφνικά εξαιρετικά ελκυστικό; Τα αντικείμενα μπορούν να πουν μια ολόκληρη ιστορία, ανάλογα με τη λήψη. Perhapsσως έχετε ό, τι χρειάζεται για να φτιάξετε ακριβώς αυτό το είδος ιστορίας με την κάμερά σας. Τότε η φωτογραφία για διαφήμιση στη νεκρή φύση θα ήταν ακριβώς το πράγμα σας.

Οι τοιχογραφίες είναι εξαιρετικές για τη διακόσμηση του σπιτιού

βουνά τοπίο forograph μεγάλη ιδέα

Τοπία και Καιρός

Αγαπάτε τις εκδρομές στη φύση και σας αρέσει να μένετε πολλές ώρες μόνοι σας ή με ανθρώπους που τους αρέσει να απολαμβάνουν τη ζωή χωρίς να μιλούν όλη την ώρα; Η φωτογραφία θα μπορούσε να κάνει ακόμα καλύτερη την παρατήρηση μοναδικών τοπίων και τις αλλαγές στη φύση. Θαυμάσιες εικόνες και έτσι έργα τέχνης θα μπορούσαν να προκύψουν από αυτό. Μεταξύ των εικόνων της φύσης, αυτές που απεικονίζουν μοναδικά καιρικά φαινόμενα όπως κεραυνός, ανατολές ή ηλιοβασιλέματα είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς.

Οι καλοί γκουρμέ φωτογράφοι είναι εξίσου σπάνιοι με τους καλούς μάγειρες 

ευγενική φωτογραφία τρώτε - υπέροχη ιδέα

Φωτογραφία φαγητού

Η γκουρμέ κουζίνα γίνεται όλο και πιο δημοφιλής κάθε μέρα. Οι άνθρωποι καταλαβαίνουν ότι η απόλαυση του φαγητού είναι μία από τις πιο σημαντικές πτυχές της ζωής μας. Αυτό που τρώμε ως φαγητό έχει πολύ ισχυρή επίδραση στα συναισθήματά μας. Τα καλά εστιατόρια θα σας πληρώσουν καλά αν μάθετε τη φωτογραφία φαγητού. Maybeσως αυτή να είναι η καλύτερη περιοχή σας?

Φωτογραφία εκδηλώσεων και πορτρέτου σε ένα

ιδέα φωτογραφίας γυναικείας λέσχης

Εκδηλώσεις και εκδηλώσεις

Σας αρέσει να πηγαίνετε σε συναυλίες, να βλέπετε τον κόσμο να γιορτάζει, είστε λάτρεις του μεγάλου πλήθους και των αθλητικών εκδηλώσεων; Η λήψη φωτογραφιών από γεγονότα θα ήταν τότε το κατάλληλο πεδίο για εσάς. Θα πρέπει να εξοικειωθείτε με τις ιδιαιτερότητες αυτού του τύπου φωτογραφίας. Η πιο δύσκολη στιγμή εδώ είναι να πιάσετε διαφορετικές κινήσεις και να αναδείξετε τα πιο σημαντικά συναισθήματα. Μερικές φορές ένας φωτογράφος μπορεί να απεικονίσει ένα συμβάν έτσι ώστε να φαίνεται καλύτερα στις εικόνες από ό, τι ήταν ζωντανό.

Η φωτογραφία άγριας ζωής μπορεί ακόμη και να είναι επικίνδυνη κατά καιρούς

τίγρης που φωτογραφίζει επικίνδυνες φωτογραφίες

Αγρια ζωή

Η καλή καταγραφή των σημαντικών στιγμών και κινήσεων παίζει επίσης σημαντικό ρόλο στη φωτογραφία της άγριας ζωής. Είναι πραγματικά δύσκολο να φωτογραφίσεις τα ζώα καθώς συμπεριφέρονται κανονικά. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η αντιμετώπιση κάποιων τύπων αρπακτικών είναι απλά επικίνδυνη.

Με τη μακρο φωτογραφία μπορείτε να παρατηρήσετε σπάνια μικρά ζώα από κοντά 

φωτογραφίζοντας ιδέες μικρών αντικειμένων

Μακρο φωτογραφία

Οι δυνατότητες πριν από τη μακρο φωτογραφία είναι πάρα πολλές. Χρησιμοποιείται σε πολλές φυσικές επιστήμες έτσι ώστε να μπορεί να αντιπροσωπεύει μικρότερα ζώα με τον δικό τους τρόπο. Επιπλέον, πολλοί φωτογράφοι χρησιμοποιούν τη μακρο φωτογραφία για να μετατρέψουν τα μικρά πράγματα στη φύση σε ένα σπουδαίο έργο τέχνης. Ωστόσο, πρόκειται για έναν πολύ συγκεκριμένο τύπο χαρτογράφησης που απαιτεί επίσης ειδική τεχνολογία. Είναι μια μεγάλη επένδυση, οπότε θα πρέπει να σκεφτείτε δύο φορές για να το κάνετε ή για κάτι άλλο.

Μπορείτε επίσης να γίνετε δημοφιλείς με τις φωτογραφίες μωρών

φωτογραφία μωρού υπέροχες ιδέες

Νεογέννητα και παιδιά

Η φωτογραφία πορτρέτου έχει πολλά κοινά με την απεικόνιση παιδιών και νεογέννητων. Όλα εδώ πρέπει να φαίνονται χαριτωμένα και υπέροχα και ταυτόχρονα τα ωραία πρώτα χαρακτηριστικά γνωρίσματα των μικρών πρέπει να έρθουν μόνα τους. Υπάρχει μια ιδιαίτερη πρόκληση εδώ με το φως. Συχνά τέτοιες φωτογραφίες λαμβάνονται σε σκοτεινά δωμάτια και η κάμερα θα έπρεπε να αξιοποιήσει στο έπακρο τον διαθέσιμο φωτισμό εκεί. Επιπλέον, πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για το γεγονός ότι οι κινήσεις των μικρών συχνά δεν μπορούν να προβλεφθούν πλήρως.

Η νυχτερινή φωτογραφία στην πόλη απαιτεί πολλές γνώσεις και ταλέντο 

ιδέα φωτογραφίας δρόμου

Φωτογραφία δρόμου

Αν θέλετε να απολαύσετε την καλλιτεχνική ελευθερία, τότε η φωτογραφία δρόμου θα ήταν μια μεγάλη αποπλάνηση για εσάς. Τα πιο ασυνήθιστα γεγονότα που διαφορετικά θα είχαν ξεφύγει από όλους καταγράφονται. Χαρακτηριστικά αντικείμενα είναι πλανόδιοι πωλητές, γκράφιτι στο δρόμο, έργα τέχνης και εργαζόμενοι. Μπορείτε να πειραματιστείτε με διαφορετικές κάμερες, συμπεριλαμβανομένης της ασπρόμαυρης φωτογραφίας, για να έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Είναι καλύτερο να περνάτε απαρατήρητοι, διαφορετικά η ιδιωτική σας ζωή θα περιοριστεί και μπορείτε ακόμη και να προκαλέσετε επιθετικότητα.

Τα γυρίσματα μόδας είναι κάτι για τους επιλεγμένους 

φωτογραφία μόδας υπέροχη ιδέα

Μόδα

Αυτό είναι μια θέση για τους φωτογράφους που θέλουν να βγάλουν πραγματικά μεγάλα χρήματα. Αλλά μπορείτε φυσικά να φανταστείτε ότι ο ανταγωνισμός σε αυτόν τον τομέα είναι επίσης πολύ έντονος. Εάν εξακολουθείτε να θέλετε να αντιμετωπίσετε αυτήν την πρόκληση, τότε πρέπει να μάθετε πολύ καλά πώς να φωτογραφίζετε ολόκληρα σώματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Perhapsσως μπορείτε πρώτα να βοηθήσετε έναν νεαρό σχεδιαστή που επίσης μόλις ξεκινάει στην αγορά.

Με εικόνες μπορεί κανείς να απαθανατίσει σημαντικά γεγονότα από την κοινωνική ζωή

φωτογραφίστε υπέροχες ιδέες για παιδιά

Φωτορεπορτάζ

Η πολιτική και τα πολιτικά γεγονότα γίνονται όλο και περισσότερο το επίκεντρο της κοινωνίας μας. Έτσι, η πολιτική φωτογραφία αποκτά επίσης σημασία. Τα σωστά πλάνα θα μπορούσαν ακόμη και να μπουν στα πρωτοσέλιδα μεγάλων εφημερίδων και περιοδικών σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, πρέπει επίσης να είστε προετοιμασμένοι για το γεγονός ότι θα συναντήσετε πολλές δύσκολες και θλιβερές ανθρώπινες μοίρες. Φωτογράφοι αυτού του τύπου μπορεί μερικές φορές να πέσουν σε πραγματική κατάθλιψη και άλλες δύσκολες ψυχικές καταστάσεις. Σκεφτείτε καλά αν είστε πραγματικά κατάλληλοι για αυτό.

Η σύγχρονη αρχιτεκτονική είναι δύσκολο να φωτογραφηθεί

υπέροχη φωτογραφία αρχιτεκτονικής

Αρχιτεκτονική φωτογραφία

Η αρχιτεκτονική φωτογραφία περιλαμβάνει πλάνα τόσο του εξωτερικού όσο και του εσωτερικού σχεδιασμού των κτιρίων. Εδώ πρέπει να δείξετε το μέγιστο των τεχνικών δεξιοτήτων και γνώσεων σας. Συχνά πρέπει να καταλάβετε ποια είναι η καλύτερη γωνία για να αποκτήσετε μια συγκεκριμένη εικόνα και αυτό απαιτεί πρακτική φυσική γνώση του υψηλότερου επιπέδου. Μπορείτε να βιώσετε τα υπέροχα αποτελέσματα αυτού κάθε μέρα στις δικές μας και άλλες ιστοσελίδες που είναι αφιερωμένες στα θέματα της αρχιτεκτονικής και του σχεδιασμού. Εδώ είναι μια λίστα με τα καλύτερα Διαγωνισμοί αρχιτεκτονικής, που υπάρχουν ακόμη.

Η πολιτική φωτορεπόρτερ είναι πολύ δημοφιλής 

φωτορεπορτάζ fogographing ιδέες μεγάλη

Ασπρόμαυρη ομογραφία

Κάθε μία από τις εξειδικευμένες θέσεις μπορεί επίσης να αφήσει χώρο για ασπρόμαυρη φωτογραφία. Αλλά αυτό είναι επίσης μια βιομηχανία από μόνη της, γιατί εδώ πρέπει να κυριαρχήσετε το έργο με φως και σκιά στο υψηλότερο επίπεδο. Γιατί ακριβώς αυτή η ικανότητα κάνει τη μεγάλη διαφορά. Επιτρέπει σε αυτή τη ασπρόμαυρη φωτογραφία να μην είναι βαρετή, αλλά να φαίνεται ακόμη πιο δραματική από την έγχρωμη.

Σας αρέσουν οι οικογενειακές φωτογραφίες; Maybeσως θέλετε να πυροβολήσετε μόνοι σας? 

τραβήξτε υπέροχες φωτογραφίες της οικογένειας

Μπορείτε να αναπαράγετε την ατμόσφαιρα μεγάλων γεγονότων? 

μικρό μωρό τραβήξτε φωτογραφίες υπέροχη ιδέα

ιδέες για μακρο φωτογραφία

Εικόνες μόδας – μια μεγάλη πρόκληση για τους φωτογράφους

φωτογραφία εικονιδίων μόδας

σύγχρονη φωτογραφία υπέροχη ιδέα

φωτογραφίστε τη φυσική ομορφιά

Η μαγεία της εξωτικής κουζίνας μπορεί να αναπαραχθεί μέσω εικόνων

η ανατολίτικη κουζίνα τρώει υπέροχη ιδέα

Φωτογραφίζοντας αφίσες με πολύ κόσμο

φωτογραφίστε πολύ ωραίες ιδέες

Οι αφηρημένες εικόνες είναι πολύ σημαντικές για τη σύγχρονη αρχιτεκτονική

φωτογραφία ηλιοβασιλέματος υπέροχη ιδέα

Νεκρή φύση λαχανικά ιδέα φωτογραφίας

φωτογραφίες δρόμου υπέροχες ιδέες

φωτογράφιση μεγάλου φωτισμένου δρόμου

φωτογραφίστε μεγάλες γυναίκες

Άλλη μια υπέροχη διαφημιστική εικόνα

φωτογραφίζουν μεγάλα αντικείμενα

Φωτογραφίζοντας υπέροχα γεγονότα - υπέροχα

φωτογραφίστε μεγάλες καταιγίδες