τριλογία πόλεμοι αστέρων νέα επεισόδια καλύτερες ταινίες

Μεγάλα μαθήματα ζωής που μας διδάσκονται μέσω του Star Wars

Η νέα ταινία Star Wars είναι εδώ! Για πολλούς ανθρώπους στον κόσμο είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα. Θα βρείτε ένα ιδιαίτερα βαθύ νόημα σε αυτό. Κατά τη γνώμη μας, υπάρχει και ένα.

Διαπιστώνουμε ότι υπάρχουν μερικά πολύ σημαντικά μαθήματα ζωής σε αυτό. Αυτό θα θέλαμε να σας το μεταφέρουμε πολύ.

Επιλέξτε μια ζωή και ακολουθήστε το κάλεσμά σας

πόλεμοι αστεριών τύχη γαλαξίας ουάουδα Ουόκερ

Μπορούμε να περάσουμε όλη μας τη ζωή παγωμένοι από φόβο. Παλεύουμε ενάντια στην ανασφάλεια. Αλλά κάποια στιγμή πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι τίποτα δεν είναι ασφαλές στη ζωή. Μπορούμε λοιπόν να ζήσουμε τη ζωή μας με φόβο ή να βγούμε από τον εαυτό μας και να παλέψουμε για την ευτυχία μας.

Περιβάλλεστε από ανθρώπους που σας υποστηρίζουν και πιστεύουν σε εσάς

Star Wars Darth Vader

Ψάχνω! Έχετε πολλούς ανθρώπους γύρω σας που σας παρασύρουν ή σας καταθλίβουν; Τότε θα έπρεπε να τους χωρίσεις με κάποιο τρόπο. Ακόμα κι αν συνεχίσετε να συναντάτε τέτοιους ανθρώπους, θα πρέπει να περιορίσετε την επιρροή τους στον εαυτό σας.

Μην κάνετε κανένα λάθος γι ‘αυτό: στην πραγματικότητα πάντα γνωρίζουμε τι είναι σωστό και τι λάθος!

star Wars jedi yoda

Ακούστε την καρδιά σας, τη συνείδηση ​​και τις δικές σας δυνάμεις. Αυτά τα τρία πράγματα περιέχουν όλη την αλήθεια για εσάς και τον κόσμο.

Μην αφήσετε τις μικρές ευκαιρίες να σας κρατήσουν πίσω

πόλεμοι αστεριών χαν σόλο πόλεμοι αστεριών

Πόσο συχνά έχετε νιώσει ότι όλα θα πάνε καλά παρά τις κακές πιθανότητες; Σε τέτοιες καταστάσεις, μην αφήνετε τους φόβους για κακές πιθανότητες να σας αποτρέψουν.

Η επιτυχία έρχεται συχνά ως αποτέλεσμα της υπέρβασης της ήττας

πόλεμοι αστεριών obi wan kenobi

Καμία επιτυχία δεν έρχεται αβίαστα. Τα λάθη είναι συχνά αναπόφευκτο μέρος του δρόμου προς τη νίκη. Σκεφτείτε τις ήττες ως σκαλοπάτια.

Μην αφήνετε τους δικούς σας φόβους να σας καθοδηγούν

star Wars yoda jedi σοφία

Το Star Wars μας διδάσκει να μην καθοδηγούμε από τους φόβους. Συχνά το συγχέουμε με το εσωτερικό μας συναίσθημα. Ωστόσο, αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει!

Πρέπει να υπάρχει χιούμορ

star Wars τύχη skywalker πριγκίπισσα Lea han solo

Χρειαζόμαστε το χιούμορ περισσότερο στις πιο δύσκολες καταστάσεις. Θα πρέπει να είναι εκεί όταν τείνουμε να χάνουμε τον έλεγχο εξαιτίας των αρνητικών συναισθημάτων μας.

Οι σκέψεις και οι πράξεις μας διαμορφώνουν το μέλλον

star Wars jedi qui gon jinn anakin skywalker

Όλα όσα θα διαμορφώσουν το μέλλον μας είναι οι σκέψεις και οι πράξεις μας. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτά και σε τίποτα άλλο. Αυτό ισχύει για αυτό που θέλουμε να πετύχουμε στη ζωή.

Μερικές φορές πρέπει απλώς να το αφήσουμε

Star Wars τύχη skywalker επιστροφή των τζεντάι

Ο θάνατος σε όλες του τις μορφές είναι μέρος της ζωής. Αυτό δεν σημαίνει μόνο σωματικό θάνατο. Θα πρέπει να αφήσουμε κάποιες φάσεις στη ζωή μας να περάσουν πιο εύκολα και να τις περάσουμε. Αυτό είναι μέρος της διαδικασίας ανάπτυξης μας.

 Ας δούμε τι θα μας φέρει το “The Force Awakens”: